Digi TV na 3TV, AbCryptobox 750 HD od 03/2022 + CAM Modul Digi TV, Optibox 42,0,E-01,0,W, USALS (MOTOR),Som aký som,no som zo sebou spokojný. Skylink Len do 06/2022 potom uz iba Digi TV.
Tentokrat ste presne opisali seba: "problémom sat diskusií sú duchom poslabší jedinci, ktorí si chodia v net diskusiách dodávať virtuálne sebavedomie, ktoré im v reálnom živote chýba".
Boli ste prvy, kto to tu zase odviedol od temy - k osobnmemu napadnutiu a nejakemu nezmyslu o kulecniku. Chodte si pls. svoje sebavedomie dobijat niekde inde. Dakujem.
To si reagoval na môj nick?,Ak áno tak nejako treba tých ľudí osloviť. Alebo ani nie??
Digi TV na 3TV, AbCryptobox 750 HD od 03/2022 + CAM Modul Digi TV, Optibox 42,0,E-01,0,W, USALS (MOTOR),Som aký som,no som zo sebou spokojný. Skylink Len do 06/2022 potom uz iba Digi TV.
Ahojte borci . Takto začína tvoje každodenné spamovanie , tvojími príspevkami . A zakončenie je : skúšal to už niekto ? Presne tak písal aj tvoj brat cb21.
a dočkal sa aj vysvetlenia . D2mac bol v tej dobe moderátorom.
https://www.parabola.cz/forum/topic-22064/
Čo si čakal, veď človek keď tu založi nejakú tému tak to skončí fiaskom teda urážkami.Tak ako chceš začínať diskusiu o satelitnej TV daj nejaký tip ako máme tu začať diskutovať.
chlapci . . . Ako ti ide 4K na polskom 4K ready ? Ty tiež nebudeš úplne normálny . Píšeš tu bludy a zavádzaš . Na parabole si dostal trojtýždňový ban , tak rýchlo sem ponapádať tu diskutujúcich . satelitné vysielanie prevádzkuješ od roku 1988. No , ale myslenie máš ako gumák - ťuťmák , ktorý to ,ako športovec dotiahol na majora. No a teraz kto že to píše ? Rohan , Janosik , Vortimod ,Benderovec , hansolo , wader ,alebo colour21 .Toľko multinickov . Prvá tvoja odpoveď tu bola okamžité napadnutie diskutujúceho . O nič iného ti tu nešlo.
S tebou sa diskutovať nedá . Ty to nevieš , nechceš . Ty len to svoje , stále dookola .
chlapci iba virtuálne nezáviďte a začnite robiť niečo zmysluplné, aby ste aj VY mohli mať BILIARD reálne v obývaku RD a nie iba virtuálne v podpise net diskusie
Problém je ako píšete so samozvanými tiežodborníkmi ktorí sa všade natískajú aby sa chválili svojimi akože skúsenosťami. Viď bohusko gulečnikar.Už zase vyliezol a ohuruje na parabole.
A už aj v tejto téme vie rozdávať rozumy ,napr. že do paneláku gulečník nevojde.
Bol som v paneláku kde boli izby cca 3,8x7 m a to je dosť pre 6ft stôl. Hlavne ,že on ho má umiestnený priečne, ale zase má mini stôl, tak mu to asi stačí.
poprosím ťa , nespájaj ma s tým smradom . nič s ním nemám . A prečo si sa tu nezaregistroval pod originalom bohus31. Moje dve veci mi k životu stačia . hlavne že to je 4K . Tvoje sústavné napádanie a urážky nemajú žiadnu úroveň . Ty si len riťolez multinick , ako tu píšeš.
máš znovu iný nick "zaseja"? To že pozeráš 4K tv vysielanie na FHD telke je tvoja vec. Avšak to, že máš kulečník v podpise je nezmyslom. Nakoľko do paneláku ho nezmestíš. Takže problémom sat diskusií sú duchom poslabší jedinci, ktorí si chodia v net diskusiách dodávať virtuálne sebavedomie, ktoré im v reálnom živote chýba. Však oneeeee???