|
Arsat
|
|
27.07.2019 20:16 • ® lubos |
|
|
Odpovědět
|
|
|
blízka alebo blýska to máš jedno
|
|
14.07.2019 17:00 • ® misiak |
|
|
blízka alebo blýska to máš jedno  Bohuško- nech ti je parabolická zem ľahká.
Odpovědět
|
|
|
Konečne sa blízka na lepšie časy. Správca urobil
|
|
13.07.2019 13:29 • ® Zetor25 |
|
|
Konečne sa blízka na lepšie časy.  Správca urobil dobrú vec že zablokoval Arsat 84, aspoň tu bude kľud Bingo!  Digi TV na 3TV, AbCryptobox 750 HD od 03/2022 + CAM Modul Digi TV, Optibox 42,0,E-01,0,W, USALS (MOTOR),Som aký som,no som zo sebou spokojný. Skylink Len do 06/2022 potom uz iba Digi TV.
Odpovědět
|
|
|
Bingo. Tuším nám svitá na lepšie časy...
|
|
|
Bingo. Tuším nám svitá na lepšie časy...
Odpovědět
|
|
|
@arsat84
|
|
02.07.2019 12:18 • Správca |
|
|
Áno, to dáva logiku - arsatovskú logiku. Ide nám len o kšefty a peniaze, preto blokujeme diskutérov, ktorí nám dvíhajú návštevnosť. Ešte k tomu ako dôkaz aj grafy priložia. Lebo Arsat má vždy pravdu, aj ked logiku znásilňuje.
Odpovědět
|
|
|
Arsat je virus ktory najskor napadol svoju vlastnu
|
|
02.07.2019 11:18 • ® skysat |
|
|
Arsat je virus ktory najskor napadol svoju vlastnu stranku a kvalitne ju preformatoval na politiku a teraz sa snazi o nieco podobne aj tu.Arsat teba je tu skoda,pis si len dalej tam u seba a raz za cas si to aj sam okomentuj ako to robis doteraz.
Odpovědět
|
|
|
@Správca
|
|
02.07.2019 10:54 • ® arsat84 |
|
|
"Básnik" Ti chcel povedať, že sa nemáš do diskusie "montovať".
Môžeš sa tak maximálne za technický chod majiteľovi "spovedať".
Pokiaľ si aj majiteľ, tak potom si aj zodpovednosť na seba zober.
Lebo v takom prípade je to tu celé len na reklamy obchode a na "odchode".
Zatvor celú diskusiu a rob si iba kšefty na reklamné články...
Odpovědět
|
|
|
Ćo tým chcel "básnik" povedať?
|
|
02.07.2019 10:40 • Správca |
|
|
Źe tu mám tolerovať nezmysly, bulvár a niekoho sebaterapiu, len aby bola návštevnosť? Všetko má svoje hranice. Len Arsat žiadne nemá. A predpokladám, že je na to ešte aj hrdý.
Vám sa už nejaký ten web potopiť podarilo - minimálne svoj - teraz sa o to pokúšate inde? Prečo neoživíte svoj web a neurobíte mu "skvelú" návštevnosť, ako "robíte" tu?
Odpovědět
|
|
|
@Arsat84
|
|
02.07.2019 09:59 • ® Zetor25 |
|
|
A čo si čakal že Ťa tu bude správca tolerovať týmito tvojimi nezmyslami?, Ktoré nemajú nič spoločné s TV a SAT technikou?, Je to fakt smutné.  Digi TV na 3TV, AbCryptobox 750 HD od 03/2022 + CAM Modul Digi TV, Optibox 42,0,E-01,0,W, USALS (MOTOR),Som aký som,no som zo sebou spokojný. Skylink Len do 06/2022 potom uz iba Digi TV.
Odpovědět
|
|
Celkový počet reakcí: 9 / zobrazují se: 1 ... 9