|
Re: soft do Philips 6010
|
|
07.10.2003 18:08 • anonym |
|
|
Odpovědět
|
|
|
|
|
24.08.2003 22:35 • anonym |
|
|
http://dvb-board-pl.com/
Odpovědět
|
|
|
|
|
|
Ti co máte Wizia kartu počkejte dodvou týdnů není to zaručené ale možná budou zase na pár chvil funkční
Odpovědět
|
|
|
|
|
01.08.2003 18:34 • Przemek |
|
|
Czadu
Odpovědět
|
|
|
Philips firmware
|
|
|
Popatrzcie na strone w jezyku polskim http://winrobi.online.fr Arek
Odpovědět
|
|
|
|
|
|
Ja som tiež taky čo naletel,len bohužial mne nejde nič.mam modru kartu.ak niekto poradi treba pisat. primerane sa odmenim.
Odpovědět
|
|
|
|
|
23.07.2003 22:32 • Twister |
|
|
Mám Ph. 6010, naletěl jsem na to že tam budou všechny programy,ale jsou tam jenom FTA, nevíte co bych s tím mohl dělat. Před časem jsem si celkem draho koupil Wizja kartu, ale ta mi tam taky nešla. Nešlo by to někam poslat, aby se na to podívali. Díky moc.
Odpovědět
|
|
|
|
|
23.07.2003 22:32 • anonym |
|
|
Mám Ph. 6010, naletěl jsem na to že tam budou všechny programy,ale jsou tam jenom FTA, nevíte co bych s tím mohl dělat. Před časem jsem si celkem draho koupil Wizja kartu, ale ta mi tam taky nešla. Nešlo by to někam poslat, aby se na to podívali. Díky moc.
Odpovědět
|
|
|
12345
|
|
|
tttttttttt
Odpovědět
|
|
|
|
|
22.06.2003 20:02 • anonym |
|
|
Nebud liny a trochu se porozhledni po internetu po vyhledavacich. Dej slovo DSXedit napriklad do Atlasu ci Seznamu a vyskoci ti 9 adres, kde si ho stahnes. Nebud liny a necekej, ze ti to nekdo naserviruje az pod nos...
Odpovědět
|
|
|
Kde???
|
|
|
A kde najdu DSXedi a nejaký ten vhodný settings????Na to Sport 1 Hungary???
Odpovědět
|
|
|
A teraz seriózna odpoveď !
|
|
|
Pôvodný soft ak sa myslí pôvodné nastavenie kanálov sa dáva do Philipsu tak, že sa v menu vyberie automatická konfigurácia pre UPC, potom nájdi satelit a nájdi kanály. Ak sa myslí obsah epromky v Philipsu, tak ti tam ten pôvodny soft asi dá ten, kto ti tú epromku preprogramoval. Ak chceš pridať do settingsu - teda nastavenia kanálov aj kanály maďarské (normálne sa nenaladia), tak potrebuješ software DSXedit, nejaký hodný settings (je ich plno po internete) a obyčajný sériový kábel, aký sa používa na predlžovačku na sériovú myš. Postup sa takteiž nájde na nete. Ak chceš pridať záznamy na kartu (originálnu, najlepšie legálne platenú so základnou ponukou), tak potrebuješ programátor typu Phoenix (cca 600-1000 Sk u každého predajcu satelitov - NIE TESCO ANI HYPERNOVA !!!!!!!) a rovnaký kábel ako v prvom prípade. K tomu soft Crypto2002 slebo podobný (je ich viac typov). A samozrejme správne "záznamy" na kartu - všetko je na nete. Ak nevieš vyhľadávať na nete tak ti už skutočne je ťažko pomôcť !!!!
Odpovědět
|
|
|
|
|
20.06.2003 17:55 • anonym |
|
|
Jak jednoduche, staci na kartu pridat zaznam Sport1 Hungary a prehrat v Philipsovi seting programem DSXEdit.
Odpovědět
|
|
|
soft do Philips 6010
|
|
|
Mně by to taky zajímalo.Já bych to hctěl hlavně kvůli Sport 1 Hungary.Poradte prosím někdo?????? Tak jak tam dostat ten Soft?????
Odpovědět
|
|
|
|
|
20.06.2003 01:36 • anonym |
|
|
Odpovědět
|
|
|
|
|
11.06.2003 10:11 • razudak |
|
|
piste mi len taky co sa rozumiete do toho
Odpovědět
|
|
|
|
|
07.06.2003 00:48 • anonym |
|
|
Co to je za sprostost? Vo Philipse je stále ten istý soft(firmware). Menia sa len dáta v EEPROM, kde sú uložené kanály. To si urobíš aj sám ak necháš príjmač zapnutý v noci v Standby režime, tak sa naladia kanály na práve aktuálne nastavenie od UPC.
Odpovědět
|
|
Celkový počet reakcí: 17 / zobrazují se: 1 ... 17