Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 21:31:22 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu


Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

 

TOP témata



 

Téma z archivu

Jiné
Anketa UPC  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
01.02.2004 20:52 • Milan
Pokud jsem to tady někde nepřehlédl, kde jsou její výsledky, REDAKCE? Už dvakrát jsem se Vás ptal a kde nic tu nic.
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 12   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

 
Díky za odpověď, vždyť stačilo ...  
04.02.2004 21:48 • Milan
Díky za odpověď, vždyť stačilo napsat jednou větou - redaktor je nemocen a bylo by to, tím myslím ještě před touto Vaší vyčerpávající odpovědí. Pochopitelně na tom, že onen redaktor je nemocen nevidí nikdo nic divného.
 
 
 
re:ale či tie výsledky niečo zmeni  
04.02.2004 19:23 • tomko
Keď budú zverejnené či to ale niečo zmení. Ono budú hovoriť že berú to všetko na vedomie ale "skutek utek". Len ťažko ma presvedčia že si ich predplatím. Ale uvidíme...
 
 
 
Anketa UPC  
03.02.2004 21:10 • satCentrum
Pane Milane a další, možná je podle vás divné, že redaktor, který připravuje shrnutí ankety UPC je nemocný a proto musíte pár dní vydržet., ale je to tak... Anketa je uzavřena, hlasy spočítané a srovnané do grafů. Výsledky byly předané dne 27.1. zástupci UPC a už jsme obdrželi i dopis generálního ředitele UPC ČR, a.s., kde nám píše, že věří, že data budou umět maximálně zhodnotit ve prospěch zákazníků. Protože jsme ale vám čtenářům chtěli připravit podrobnější přehled, jak pouhé grafy, počkejte ještě pár dní. Abychom aspoň trochu poodhalili výsledky, tak snad že byste chtěli nejčastěji vyřadit kanál Club, Extreme Sports, Eurosport News, Cartoon Network/TCM (ještě v době, kdy vysílal) a BBC Prime.
 
 
 
Je to tak jak říká gespa, ať d ...  
03.02.2004 20:34 • Milan
Je to tak jak říká gespa, ať dopadla ta anketa jak chtěla tak UPC si z toho nic dělat nebude. Kdyby reagovali na přání svých zákazníků tak by třeba už dávno běžel Supermax, určitě by v nabídce nebyla Hír Tv / jen tak na okraj by mně opravdu zajímalo jakou má sledovanost/ , zůstal by CN a v neposlední řadě jak správně podotknul tomko by zvyšovali technickou kvaliru svého vysílání. Ale přeze všechno by mně stejně zajímalo jak ta anketa dopadla a postup redakce se mi jeví mírně řečeno, divný. Když jsem se poprvé ptal, tak napsali, že 26. 1. 2004 a ono nic, pak že ke konci týdne kolem 30. 1. s tím, že výsledky předají UPC a že se určitě budeme divit jak to dopadlo, no a vlastně doteď nezveřejnili nic......
 
 
 
re: Juraj  
03.02.2004 20:17 • tomko
Ja už prestávam veriť , že sa niečo zmení!
 
 
 
Sme radi,ze sa do tejto diskus ...  
03.02.2004 15:38 • Juraj
Sme radi,ze sa do tejto diskusie zapajaju divaci, ktori nepozeraju nase vysielanie a len dufaju, ze sa nieco zmeni. Trt sa zmeni. A mozno predsa. Budeme mat viac programov v inych jazykoch ako je slovencina a cestina. Apropo ucite sa po madarsky? Mali by ste! Zaciname ich totiz pridavat.
 
 
 
@tomko  
02.02.2004 22:59 • gespa
2:0 :good:
-
Jinak mě výsledky ankety také zajímají a doufám, že se jich již brzy dočkáme a ještě víc doufám a věřím, že budou reálné, nezkreslené a neupravované...
-
Naopak co by mě vůbec nezajímalo, by byla anketa prováděná přímo UPC...
-
A jestli se UPC výsledky nezávislých anket řídit bude nebo ne,... Podle mě na názor svých diváků zvysoka kašlou, což neustále dokazují a proto moc nevěřím, že by se zrovna teď chytili za nos, což je ovšem jejich škoda...
 
 
 
Ja by som chcel reagovať na jo ...  
02.02.2004 20:09 • tomko
Ja by som chcel reagovať na jozefa: Ja ju nepozerám na čierno (ja som len prestál platiť a zrušil som UPC). Podľa tvojej reakcie vidím , že si abonent UPC (teda legálny) a chceš zakryť svoju nespokojnosť s UPC ako napr. kockovanie (ak pozeráš cez UPC direct), vysoké platby, prístup pracovníkov, mizerná ponuka a pod. Ja som z týmto nechcel začať len som bol zvedavý ako skončila anketa. A čo si chcel povedať EBD?!? No čo bude ďalšia a keď tak obhajuješ UPC (čomu nerozumiem) mi asi pripadá že si jeho pracovník. UPC a svojou kvalitou a vypadávaním signálu (časté sťažnosti na nete) tiež neprilepší UPC skôr naopak. A keď si chcem pozrieť dobrý športový prenos tak určite by som ho nehľadal v balíku UPC, eď si chcem pozrieť dobrý film tak si zájdem radšej do požičovne, keď si chcem pozrieť správy preladím si na TA3 kde vysielajú volne a neplatím za brak.*** Inak tvoja reakcia bola oničom, ja som chcel vedieť iba ako dopadla anketa a ty "vyhŕkneš" ako keby som neviem čo urobil***Inak dík Milan že si sa zastal :mad:
 
 
 
Ježišmarja, co to tady plácáte ...  
02.02.2004 19:06 • Milan
Ježišmarja, co to tady plácáte vy dva kromě tomka?? Kdo tady mluví o komerci? Znamená tedy to, že když se zajímám o to jak dopadla ta anketa, tak buď pro tu firmu pracuju anebo je to hloupá otázka? Tak to je mi vá obou líto a měli byste se nad sebou velice vážně zamyslet.
 
 
 
Precitaj si stranky UPC a uvid ...  
02.02.2004 12:43 • Jozef
Precitaj si stranky UPC a uvidis ze nic sa nezmenilo. Nastvany ludia (a hlavne divaci pripojeny tzv. "na čierno") chodia aj na tento server a neotravuju nasu spolocnost hlupimi otazkami. Hlavne ze platia inak by ste na svojom prijimaci nic nemali ani Vy.
Ankety nerobene nami nas k nicomu nezavazuju. Je to pre nas reklama za ktoru dakujeme kazdemu.
Nic v zlom ale ako sa vam pozera EBD? Nadherny obraz slov !
 
 
 
aj ˇmňa by zaujímali výsledky, ...  
02.02.2004 11:13 • tomko
aj ˇmňa by zaujímali výsledky, a to preto že by som bol rád koľko ľudí je naštvaných na UPC.
 
 
 
Odkaz.  
01.02.2004 23:24 • Goral
pracuješ pre tu firmu,alebo jej robiš bezplatnu reklamu. Ludia čitajuci tento server nazaujíma komercia, ale študium príjmu staníc.
 
 
Celkový počet reakcí: 12 / zobrazují se: 1 ... 12

|<«1»>|



¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist