Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 16:56:50 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu


Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

 

TOP témata



 

Téma z archivu

Kabelová TV a IPTV
Jakou čtečku pro Premium X  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
09.08.2004 13:45 • Pepa
Chtěl bych se zeptat, jakou čtečku pořídit k té, co je v Premium X? Četl jsem někde, že se občas i navzájem ruší?! Používám kartu Ti*anium, ted jsem něco četl o Platinum? Máte s tím zkušenosti?
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 13   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

 
To Raul and Premiumx  
11.08.2004 07:20 • Pepa
Díky Vám za rady!
 
 
 
ad. Pepa: Na provozování D+ z ...  
10.08.2004 06:29 • Raul
ad. Pepa: Na provozování D+ z astra19e (asi zase jen dočasně) ti nyní zase stačí holé premiumx a firmware 1.36. Podobně Skyitalia jede celá i s verzí 1.34 (ale zasekává se). Pokud ještě mohu doplnit k těm modulům, pokud bych provozoval současně CZ a SL link nebo UPC nebo kterýkoli další paket s ofic. kartami, je investice do nákupu modulu opodstatněná. Jednak abych nemusel přístupové karty měnit ve čtečce a jednak kvůli tomu, že kartě i čtečce je nejlépe, když se s nimi co nejméně manipuluje. Raul.
 
 
 
v 99 percentach je tam napisan ...  
09.08.2004 22:27 • PremiumX
v 99 percentach je tam napisane ze je to pre titanku a hladamto aj v prislusnych tredoch.
 
 
 
Satdudez  
09.08.2004 18:08 • Pepa
Sorry sa to, ze se mozna z tveho pohledu ptam hloupe, ale jak poznam, co je pro titanku? Pouzivam ji v univerz. ctecce v premiux?
 
 
 
To Premiumx  
09.08.2004 18:00 • Pepa
Díky za radu jdu to vyzkouset
 
 
 
Ked budes nadstaveny na niktor ...  
09.08.2004 16:19 • PremiumX
Ked budes nadstaveny na niktorom programe SKYit stlac modre tlacitko a potom vrchnu moznost a daj tam 0C:a2 81 67 2d a5 24 0e 27. Na conax teraz nie su, iba na pentacard a m2. Naplna pre D+ na titanku je kopec na roznych uploadoch. napr na satdudez.
 
 
 
Jak tam dostanu kliče?  
09.08.2004 16:08 • Pepa
Pokoušel jsem se o to, ale těch klíčů je tam moc a nevěděl jsem, který upravit??? Klíče jsou na www.sat-keys.org? A kde se dá stáhnout náplň na D+ pro titanku?
 
 
 
taliani ti pojde ak tam mas ak ...  
09.08.2004 16:05 • PremiumX
taliani ti pojde ak tam mas aktualne kluce, conax presne tak cez conax editor a D+ cey titanku
 
 
 
Díky  
09.08.2004 15:56 • Pepa
Díky za info, tak teda zustanu u toho, co mam. Když jsme u toho ted mam fw. 1.34, ale Italia nejde. A jak je to s uploadem Conaxu? Ony se stáhnou klíče a pak se přes Conax editor upraví a uploadem natáhnou do Premia? A co D+?
 
 
 
Pokud jde o anglické pakety, z ...  
09.08.2004 15:43 • Raul
Pokud jde o anglické pakety, zanech těch úmyslů. Alespoň prozatím není videoguard prolomený. Neangličtí provideři (někteří) také vysílají v angličtině, ale to vše můžeš na PremiumX rozlousknout i bez titanky a modulu. Pravda je, že ta titanka je dobrá věc, když zrovna firmware PremiumX neřeší nějaký paket, který řešit jinak lze. Ale já bych do toho žádný další prachy necpal. To bys mohl například chtít mít conax bez věčného čekání na klíče, ale to znamená kartu M-II nebo Pentu a zaplatíš víc, než za celý receiver PremiumX. Nemluvě o tom, že se i tyto karty dají lehce odepsat nebo budou neprovozovatelné. Kdo ví. Zvážím-li všechna pro a proti, je rozumnější se spokojit s tím co je, než do toho nastrkat dalších deset nebo dvacet tisíc a za rok nebo ještě dřív je odepsat, protože ti to nemusí jít (např. ten Conax) ani na Pentách ani na M-II ani na čemkoli jiném. Raul.
 
 
 
Když máš PremiumX , na co by ...  
09.08.2004 15:41 • bergen
Když máš PremiumX , na co by jsi tedy potřeboval nějaký další modul ( tedy kromě lenosti vyměnit Czechlink za Slovak link v čtečce ) Musíš si hlavně ujasnit co chceš dekodovat podle toho kartu a podle toho modul ( přesně jak říká Raul nejlépe universální ) ale pozor na investici co může mít pouze krátké trvání .
 
 
 
modul  
09.08.2004 15:24 • Pepa
Omlouvam se, spatne jsem se vyjadril. Tak tedy modul. Urcite nepujdu do ofic. karet, jak jsem psal nyni pouzivam titanku na Sk* it. Ale chtěl bych toho vic, popř. dalši nejakou kartu, ale nevim jaky modul a jakou kartu. Jde mě hlavně o to, na co se da divat v anglictine.
 
 
 
Interní čtečka má přednost pře ...  
09.08.2004 15:10 • Raul
Interní čtečka má přednost před modulem. Tvoje otázka má správně znít jaký MODUL použít do slotu CI PremiumX. A to pak záleží na tom, k čemu má ten modul sloužit, zda v něm budeš provozovat např. druhou kartu cryptoworks nebo oficiální kartu jiného kódovacího systému, anebo tam chceš mít univerzální modul (třeba dragon nebo matrix) bez oficiální karty providera a využívat dekódovacích schopností modulu. Pokud chceš provozovat druhou kartu cryptoworsk, ať už na slovak-link nebo na UPC, je obecně je výhodnější místo speciálního modulu cryptoworks koupit nějaký univerzál, který ten cryptoworks umí také a kromě toho umí ještě něco dalšího. Ale připrav se, že moduly tě budou nějakou tu dvoukorunu stát - i ten obyčejnej cryptoworks je poměrně drahý. Raul.
 
 
Celkový počet reakcí: 13 / zobrazují se: 1 ... 13

|<«1»>|



¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist