Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Středa • 24.04.2024 - 01:42:00 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu


Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

 

TOP témata



 

Téma z archivu

Kabelová TV a IPTV
to Raul  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
12.08.2004 13:01 • buzzfuzz
Mozem ti poslat na mail jednuduchy graficky navrh toho webu v pdf formate na mail?
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 13   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

 
Navrh vhr je dobry, malo by to ...  
13.08.2004 09:18 • premiumx - buzzfuzz
Navrh vhr je dobry, malo by to byt aspon s myslim ja, iba docasne riesienie tu na na satcentrum, ale casovo neviem ani ja a asi ani nikto iny ako dlho. takze to treba tuna asi spravit co najjednoduchsie ako to pojde + keby sa dali tak tie veci ako upload a download a diskusie separatne. ale to zalezi od web mastera.
 
 
 
@Raul  
13.08.2004 09:12 • satCentrum
Ještě stále nevíme, co slevovat z uniformity designu - chybí nám pořád váš návrh :warning:


Aktualizováno: Už došel, tedy nástin dvou stránek v PDF, první dojem - dobré, ale hodí se to spíše na samostatný "neoficiální", nekomformní web. Přeci jenom jsme celkovým zaměřením trochu jiné, možná trochu konzervativnější médium, ale tak se to po nás kvůli určité "nálepce" serióznosti od našich partnerů požaduje. Čímž nechceme dopředu hned napsat, že se nemůže o tom dále diskutovat... Důležitější jako design je pro nás nyní ale struktura a obsah, o tom se bavme v první řadě.
 
 
 
Vážím si Vašeho přístupu k nám ...  
13.08.2004 09:04 • Raul
Vážím si Vašeho přístupu k nám, a sám za sebe si myslím, že Váš návrh lze plně akceptovat. Problém je, zda budete souhlasit se sekcí linx na "pochybné servery" s vystavováním kódů nebo rozdělaných paketů na PremiumX, kterou by to chtělo mít hned od začátku, aby to sem taky někoho přilákalo. Vystavení dosavadních článků o PremiumX separé je sice dobré ale žádné know how. Ta diskuze by měla být nějak oddělená od obecné, kterou tady provozujete, upload víceméně taky, download bezpodmínečně. Taky sám za sebe Vám mohu slíbit, že pokud budu mít čas, že se budu snažit odpovídat na otázky, jak to dělám dosud a pokud něco zajímavého seženu, tak vám to pošlu. Opravdu jsem něco takového, že byste pro nás uživatele PremiumX dělali, vůbec neočekával a ještě teď jsem překvapen. Na druhé straně si vážím toho co dělá buzzfuzz a pokud by to bylo jen trochu možné, mohli byste slevit ze své uniformity designu i když chápu že to je nepředstavitelná práce. Děkuji. Raul.
 
 
 
za redakci  
13.08.2004 08:34 • satCentrum
Zdravím všechny fandy Premium X.! Zatím tu plánujete úpravy webu satCentrum, ale na jednu maličkost jste zapomněli - váš návrh nám přeposlat :) Stačí na redakce@satCentrum.com anebo info@satCentrum.com. Náš webmaster je na zahraniční dovolené, ale budu s ním mluvit (dfm.) tlf. o víkendu, se správcem a dalšími v redakci v ČR i v SR jsem už to také probíral po telefonu a chystáme nějaké úpravy, ale chce si to hned na začátku upřesnit určitá pravidla a mantinely, jak a co se může či bude dělat. Podle vašich prvních návrhů jste chtěli , aby se uvolila jedna záložka (ouško) pro Premium X. Ano, to je akceptovatelné, můžeme vám "pustit" druhou (zleva) záložku Magazín, která by se jmenovala Premium X. Zde by byly uveřejňované vaše články - popisy, návody, recenze, aj. tak jak je to u Magazínu, tedy články by byly řazeny podle data, TOP (nejčtenější) by byly stále vidět v levém sloupečku jako Nejčtenější. Navrhuji, aby konečnou úpravu každého článku dělal jeden či jen malá skupinka několika málo lidí, aby to mělo hlavu a patu. Samozřejmě do příspěvků vám nebudeme zasahovat (v rámci obecně platných pravidel pro publikování na internetu a tedy i tomto webu - vulgární, xenofobní, rasistické příspěvky či příliš "neskrytá" reklama apod., což myslím ale u vás nehrozí). Také já bych chtěl občas také něco napsat či připojit své testy :) Hotový příspěvek ve wordu či excelu plus přílohy - obrázky v JPG či GIFu by ten zodpovědný za Premium X (či někdo z té skupinky) zaslal na adresu premiumx@satCentrum.com, která by sloužila pro sběr dat, a satCentrum by to hned umístilo na web. Tam by to pak zůstalo trvale, pokud by příslušná odpovědná osoba z vašich řad nerozhodla jinak. Články se dají i později upravovat či opravovat, stačí napsat kde v textu či poslat místo něj novou, upravenou verzi. Anebo zaslat požadavek na smazání. Místa na serveru máme dost. Pokud se jedná o diskusi, jsou zde dostupné příspěvky i více jak rok staré (viděl jsem např. z června 2003), nemažeme je tedy po měsíci či po určitém počtu reakcí. Zatím jsem s webmasterem nemluvil o dalším, odděleném uploadu a diskusi jen pro Premium X, nemohu tedy dopředu nic slíbit, ani popřít. Nevím, zda by to nebyl větší zásah do naprogramování webu. Bez problémů by však šlo vytvořit novou Tématickou skupinu (do roletky vpravo nahoře v diskusi) s názvem Premium X, a tam přesunout i dosavadní příspěvky na toto téma. Pak by zájemce tam mohl rovnou jít a měl by vše pohromadě. Také o uploadu jsme zatím nehovořili, už dnes tam ale lze přidat komentář a okomentovat zaslané soubory.
Tolik můj první, předběžný návrh, jak by se naproprvé bez větších úprav a zásahů do struktury webu mohla zařadit sekce Premium X. Psali jste, že by šlo o rychlé a dočasné řešení, než byste vytvořili nějaký vlastní web, aspoňn tak jsem to pochopil, proto nechystáme změny administrátorského rozhraní či změnu celkové grafiky. Můžeme vám však nabídnout maximální podporu (jsme v redakci na webu i dvacet hodin denně) včetně víkendů, renomé webu s určitou tradicí a slušnou sledovaností, možnou další marketingovou podporu (bannery, ankety, soutěže o ceny) ap. A to, že až vás Premium X omrzí či bude na trhu lepší a pro vás zajímavější receiver (což se může dříve či později stát), či nebudete mít čas a vaše nadšení pohasne, "my tu káru potáhneme dál" a vaše příspěvky budou moci posloužit i další generaci satelitních fanoušků. Tolik můj první náhled, až dostanu od vás vaše návrhy, můžeme trochu pokročit dál... :good:
Za web satCentrum - šéfredaktor Václav Hrubec.
 
 
 
Janse chapem ta. Na adminna ni ...  
13.08.2004 08:15 • premiumx - buzzfuzz
Janse chapem ta. Na adminna niekde mail najdem alene na VHR asi nie. Poslem im to ale musia sa onie presne vyjadrit co sa setu da a co nie a posdla toho dalej pokracovat. K tomu uploadu ano tak nejak som to myslel, aby bola moznost aj priamo videtelneho textu hned na uploade bez nutnosti stahovat desiatky spakovanych kilovych text suborov a patrania ktore kluce su stare a nove. Ak tab budu hned zobrazene zabranime tym aj tomu ze sem budu ludia posielat naschval stare kluce pretoze to nebude nikto stahovat ak uvidi seriozne priami na webe v uploade.
 
 
 
K tomu webu: já zase si předst ...  
13.08.2004 06:43 • Raul
K tomu webu: já zase si představoval, že se uspořádá tak, abysme nazasahovali do obecné diskuze tady, uploadu atd, ale že admin udělá kopii těchto věcí na zvlášní místo na svém serveru a vše co se týče PremiumX bude víceméně samostatné i na tomto situ, teda sam. diskuze, sam. upload. Možná to nepůjde, každopádně by se k tomu měl někdo z tohodle situ vyjádřit co lze a co ne - konkrétně. Proto si myslím, že i admin a vhr tohodle situ může tvůj graf návrh vidět, protože minimálně z něj vyčte i strukturu menu, teda co bysme tam chtěli mít za položky, jakou hierarchii apod. Pakiiže to nepůjde vůbec, tak nám prostě napíše nejde to. Pakliže půjde aspoň něco tak bychom měli ušetřenou práci s celou konstrukcí vlastních stránek a mohli využít služeb zavedeného serveru a zde bychom oplátkou zvedali (třeba) návštěnost. Každopádně to musí být oboustraně výhodné, jinak to nelze dělat. Třeba jsou to naivní představy, pak by ale bylo dvojnásobně dobře, aby nám někdo ze zdejšího situ vbrzku odpověděl.
K tomu uploadu a zprávě o klíčích: stačilo by aby upload akceptoval i ten případ, že se soubor nepřipojí a vloží se jen (délkou omezený) komentář, příp. nick odesílatele. Raul
 
 
 
A este ma napadla jedna vec, c ...  
12.08.2004 15:19 • premiumx - buzzfuzz
A este ma napadla jedna vec, co sa tyka uploadu, po skusenostiach z roznych inych uploadov, celkom bi bolo zaujimave aby sa ku kazdemu suboru mohla poslat aj sprava mozno max 30 znakov. takze ked niekto bude chciert poslat kluce staci ked ich napise ako spravu bez prilohy a hned si ich precitas a nebudes musiet posielat nejaky txt alebo zip subor. celkom to ulahci hladanie ako stale nejake stahovanie suborov kde su stare naplne.
 
 
 
Aha ja som myslel ze to bude n ...  
12.08.2004 15:14 • premiumx - buzzfuzz
Aha ja som myslel ze to bude navrh az na cisto web pre premiumx a ze zatial to co on umiestni sem bude cisto v tejto grafike aka je tu iba nejake adresare a tak. nemyslim si ze umiesni nas web priamo pod satcentrum. neviem si to teda dost dobre predstavit. Ale necham sa poucit adminom. neviem ci bi bolo vlastne dobre mat dva uploady, dve fora na jednom webe.
 
 
 
Jo, pošli ten návrh adminovi, ...  
12.08.2004 15:00 • Raul
Jo, pošli ten návrh adminovi, VHR, bergenovi, tomkovi aj., kdo se zajímá o premiumx, těch 200 kb příloha jejich mail nezabije, ale posílí. S těmi bannery atd. je to čistá pravda - nic takového. Aby dalo programování co nejméně práce, měl by se vyjádřit v první řadě webmaster zdejšího serveru, aby pokud možno mohl použít to, co má on už připravené s minimálními úpravami. Ta tmavá barva na úvodní stránky i jinde např. neměnné kratší texty, seznam downloadu atd je dle mně v pořádku, na diskuzi a dlouhé texty by ale mělo být příjemné (natural paper) pozadí, nebo z toho oslepnem. Raul.
 
 
 
jasne to je v pohode to je cis ...  
12.08.2004 14:48 • premiumx - buzzfuzz
jasne to je v pohode to je cisto graficky navrh ktory je prvorady. potom sa moze robit struktura menu kde mozme dat vsetko co bude potrebne a dobre. Dik ze sa ti to paci. Je to moja obziva, myslim graficke navrhy, takze sa snazim aby to bolo ok. Urcite by tam nemali byt ziadne otravne flash animacie a posrane banery a gif blikacky. mozno bi bolo dobre aby to videolo viac ludi, aby sa to potom nemuselo prerabat.
 
 
 
1. reakce  
12.08.2004 14:39 • Raul
Díky, obdržel jsem, viděl jsem, a jako obvykle tě musím pochválit. Opravdu dobrý grafický návrh, navíc i vkusný. Do položek menu bys mohl ještě dát DECO, kam by se psaly a aktualizovaly aktuálně přijímatelné zakódované pakety (jejich seznam, vč. vypsaných kanálů a vč. ID paketu a družice - buď jsem to viděl na luxsat.be nebo někde vkeys.cc, to bysme taky skopčili ten seznam kanálů, a ty pakety nějak přehledně do sloupce. Navrhoval to bergen a podle mě je to dobrý návrh. Na stránce deco by taky byly odkazy na spec stránky, kde si každý může vyhledat akt. kódy. Raul
 
 
 
poslal som ti to na yahoo. ma ...  
12.08.2004 14:17 • premiumx - buzzfuzz
poslal som ti to na yahoo. ma to asi 200Kb.
 
 
 
To seš teda rychlík, samozřejm ...  
12.08.2004 13:23 • Raul
To seš teda rychlík, samozřejmě můžeš ani ses nemusel ptát /acrobata read ale nikoli editor mám/. Nejen návrh ale cokoli jiného uznáš za vhodné a týká se to PremiumX. Totéž platí i pro ostatní, jen kdybyste teda, pokud posíláte obsáhlé přílohy použili adresu xxxraul2001@yahoo.com, kde je větší emailová schránka (100MB) druhou adresu Raul.Paul@seznam.cz prosím používejte pro běžnou poštu. Raul.
 
 
Celkový počet reakcí: 13 / zobrazují se: 1 ... 13

|<«1»>|



¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist