Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Pondělí • 07.10.2024 - 03:31:09 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Satelitní stanice a družice
Príjem Polsatu  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
30.09.2004 19:41 • MILAN
Už dlhšie mám vážne problémy s príjmom oboch kanálov Stanice Polsat .Ak ho zapnem signál mi naskočí , no zrazu sa stratí a v okamihu naskočí opäť.A tak skákavo mi signál naskakuje a znovu sa stráca. Pýtal som sa už zopár ľudí, ktorí mi povedali, že je to vraj tým , že prenosová rýchlosť kanálov je okolo 6198 Ks/s a môj dig.prijímač registruje len programy s vyššou p.r . No iné kanály ešte s menšou p.r. a z tej istej družice mi idú bez problémov. Prosím poradte mi kde by mohla byť táto chyba a ako by som ju mohol vyriešiť, za čo vám vopred ďakujem.
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 2   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

Dodatok  
01.10.2004 19:24 • MILAN
Ďakujem za informáciu, mám prijímač orsat cr-100 , no ako začiatočník neviem či si môžem takýto firmware aj sám nainštalovať.

Kdybys taky napsal jaký máš př ...  
01.10.2004 07:53 • Raul
Kdybys taky napsal jaký máš přijímač, snad by ses dočkal lepší odpovědi. Já jsem měl podobný problém se slovinci (slovinská státní televize), kde se mi zakoktával obraz i zvuk v několikasekudnových intervalech. Jen na této konkrétní dvojici stanic (slovinsko 1,2) nikde jinde. S nainstalováním nového firmware problém zmizel - mám přijímač premiumx. Taky jsem se ptal jestli se to děje taky někomu jinému na stejném přijímači a ono ne. Jsou věci mezi nebem a zemí. Zkus třeba taky přeinstalovat své firmware, třeba to pomůže. Raul.

Celkový počet reakcí: 2 / zobrazují se: 1 ... 2

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist