|
|
| 19.10.2004 12:55 • Bari
|
|
|
"to Bari: krem vypínania HDD v tomto menu, tak ostatné údaje v min. znamenájú že keď si púšťaš niečo s HDD tak si môžeš posunúť dopredu a dozadu o niekoľko minút (a to si nastavíš v tomto menu-koľko si dáš)" Zdravím. Tomu nerozumím, přeci pomocí ovladače mohu přejít dopředu kolik potřebuji. I dozadu nebo si tam dát záložku a vrátit se tam kde jsem skončil. V mém případě tam mám asi dopředu 15 minut a dozadu 0 minut, ale nevím co tedy to v praxi znamená. A ještě jsem se chtěl zeptat: Kdysi se v recenzích uvádělo, že bude podpora pro menu v češtině. Nevíte kde to ztroskotalo?Možná se toho u nás málo prodalo, tak se na češtinu .... Sice se s tím v angličtině nějak trochu domluvím, ale mamina si nahrávání nenastaví ani omylem.
|
|
¤ Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 9 ¤
|
| Reakce (nejnovější jsou nahoře): |
1 / 1 |
| |
FW to Raul
|
|
| 30.10.2004 16:40 • prdelka |
|
|
|
Promin Raule prehlídl jsem tvuj príspevek. Tak jsem dal te FW na upload.
Odpovědět
|
| |
| |
ad. anonym
|
|
|
|
Na schématu zapojení, které jsem před časem dal na zdejší upload je na některých výkresech uvedeno "Platinum". Pane anonyme, pošli sem prosím tě nejstarší verzi firmware pro Premium (Platinum nebo xeron) kterou máš (na upload). Mohl bych se na to podívat (back engineering)  Raul.
Odpovědět
|
| |
| |
Je pravda, že možná kdyby se v ...
|
|
|
|
|
Je pravda, že možná kdyby se vědělo kam a co nejvíc uživatelů by je bombardovalo tak by se to třeba trochu pohlo. Ale psát prodejci to je jako házet hrách na zeď. ad. Raul: Dík za přeložení časů v menu PVR. Je to sice opravdu hovadina, ale teď už vím na co to je. Celé to menu PVR není totiž v dodaném manuálu popsané. To nechápu proč.
Odpovědět
|
| |
| |
Stacilo by na ne kontak. Mozná ...
|
|
| 20.10.2004 12:10 • anonym |
|
|
Stacilo by na ne kontak. Mozná,ze by se nechali odmekcit.Ale kdyz clovek neví ani kam by jim mel napsat mail. Mimochodem jsem vycet z verze FW1.14 nebo 1.15 ted presne nevím PRes USB Tool. Info Xeron 9000 PVR az pri pozdejsí verzích se zmenil nazev na PremiumX. Ale ani tímto názvem internet víc info o firme která to vyrábí navypliv.
Odpovědět
|
| |
| |
ad. Zorbas
|
|
|
|
Obdivuhodné, o co jsi se pokoušel. Je vidět, že chuť něco dělat je jak u uživatelů tak i (některých)servismanů. Jen se divím, že např. turečtinu, arabštinu, řečtinu, ruštinu, jazyky, jež nejsou založeny na latince a zahrnutí těch paznaků do jazykových mutací je obtížnější, vývojový tým kontinuálně podporuje a evropské jazyky jako je polština, slovenština, čeština, maďarština aj. se pro ovládání menu nenabízí. Problém bude asi v tom, že snad páni konstruktéři a vývojáři softu nás mají za méněcenné cikánské a komunistické národy - se ani nedivím  Ale chtělo by to od nich spíš prosté obchodnické uvažování typu když to počeštím (skoro zadarmo) tak prodám minimálně dvojnásobek. Vstup do EU na tomto přístupu skutečných zemí EU k nám, kde pořád vládnou bývalí bolševici, nyní tzv. "demokraté" kteří místo aby seděli v base sedí v palácích a na hradě ve staroslavné Praze, nic nezměnil a jen tak nezmění. Čest tvojí práci. Raul.
Odpovědět
|
| |
| |
ad. Bari
|
|
|
|
|
Jsem se podíval, co máš vlastně na mysli těmi časy, co se nastavují v podmenu PVR. Je tam jump forw. jump backw. Funkce je ta, že pokud během přehrávání zmáčkneš info - objeví se ovládací panel a poslední dva "ovládací prvky" zajišťují skok vpřed a skok vzad - (v záznamu) právě po hodnotách minut, které máš zadány v těch položkách. Když tam máš 15 min (skok vpřed) tak se opakovanými stisky toho "ovládacího prvku" dostaneš v záznamu na 15, 30, 45 atd minut. Jak jsem si myslel - hovadinka. Zmáčkneš -li jump na DO můžeš zadat přímo hod, min a sec. záznamu, kam se chceš dostat. Raul.
Odpovědět
|
| |
| |
Já jsem dokonce počeštil
|
|
| 20.10.2004 01:37 • zorbas |
|
|
|
jeden ze starších softů, ale nepustilo mě to přes výpočet checksum, jednoduše jsem svůj výplod do přijímače nedostal. Stejně to ale není řešení, chtělo by to to, co píše Raul, aby to bylo zakomponováno v softu jednou provždy i v jeho nových verzích. Kdybych se dostal k vhodné utilitě, tak bych to udělal za pár hodin, a věřím, že i ostatní. Jenže tyto tools jsou firemním tajemstvím a ani servisáci k ním nemají přístup. Uvidíme. zorbas
Odpovědět
|
| |
| |
viem kto na tom robí ale najsk ...
|
|
|
|
|
viem kto na tom robí ale najskôr nemá na to čas a tak to ešte neurobil, ale tá čeština sa robí
Odpovědět
|
| |
| |
K češtině
|
|
|
|
|
Určitě by se někdo mezi námi našel, kdo by měl čas i chuť to menu počeštit. Jen by to chtělo, aby vývojáři softu poslali seznam slov, ke kterým by se připsali české ekvivalenty a oni by si to zkompilovali. Technicky to není prolém, problém bude v tom, že jaksi vývojáři s námi nekomunikují a sami na to nemají čas. K tomu HDD a údajům v min: teď z hlavy si nevybavuji jejich název ani funkci, podívám se, budu-li mít čas. Bude to asi nějaká hovadinka. Raul.
Odpovědět
|
| |
Celkový počet reakcí: 9 / zobrazují se: 1 ... 9
|
|