Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Pondělí • 07.10.2024 - 03:13:36 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Jiné
kde kúpiť cardsplitter?  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
03.11.2004 13:33 • tomko
neviete mi poradiť? Vďaka
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 11   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

išlo len o to, že na komplikov ...  
04.11.2004 19:10 • tomko
išlo len o to, že na komplikovanejšie som sa dostal na stánku resp. k informáciam ktoré som potreboval ku cardsplitteru. A nebol to môj pokus o nejakú skytú reklamu. Keby bolo to čo hladám na satshope.sk alebo satelitshop.cz tak sa nepýtam a kúpim si to.

Ospravedlnujem sa vsetkym poho ...  
04.11.2004 01:04 • spravca
Ospravedlnujem sa vsetkym pohorsenym, filter som opravil. Ako iste mnohi viete, niektori "podnikavci" si tu obcas snazia urobit nacierno reklamu davanim linkov na svoje komercne aktivity. Nic proti tomu, pokial to s redakciou vopred konzultuju. Tiez viem pochopit, ze niekedy to skusaju aj bez konzultacie. Su vsak ihned upozorneni ze takato reklama je bez dohody s redakciou nepovolena a link je vymazany. V pripade, ze nemame k dispozicii priamy kontakt na zadavatela, nemame ho ako kontaktovat a mozeme len ticho predpokladat, ze po vymazani reklamy mu asi dojde, ze porusil pravidla. V neposlednom rade aj v lavom stlpci tejto rubriky je Upozornenie, ze redakcia si vyhradzuje mazat reklamu a to aj skrytu, nielen priamu.
Napriek tomu sa najdu taki, ktori reklamu zacnu davat opakovane, ak uz nie kvoli povodnemu efektu, tak aspon z trucu, na nase e-mailove vyzvy nereaguju a ked sme nakoniec nuteni siahnut k poslednemu rieseniu - ich zablokovaniu, zacnu sproste nadavat a vyhrazat sa. Niektore taketo prispevky mam pre zaujimavost v archive aj s IP adresami, hlavne z burzy, ale aj tu z diskusie. Niekedy sami citatelia maju k takymto "reklamatorom" znechutene prispevky v ktorych ich vyzyvaju aby sa tu prestali zviditelnovat.
Vami zmieneny web "*.digisat" tiez patril v minulosti k ignorantom tohto druhu a nadmieru "trpezlivym" reklamatorom, takze nam neostavalo ako ho dat na ciernu listinu do filtra. Aby sme vsak vedeli koho nas filter prave blokuje, priradujeme im nahradne slova. Pravdepodobne v slabsej chvili som vtedy znechuteny opakovanym tvrdohlavym trucovanim dotycneho priradil k jeho filtru slovo, ktore vas teraz poburilo. Filter vtedy zabral ja som na to zabudol a az teraz sa znovu objavilo. Takze Tiborovi sa ospravedlnujem, nebolo to namierene proti jeho osobe ani prispevku islo o stary protikomercny filter, ktory pravdepodobne z momentalneho hnevu nebol napisany tak ako mal byt.

dikes tibor  
03.11.2004 19:48 • tomko
dík za mail, lebo tu som sa nemohol (neviem prečo) dozvedieť tak aspoň mailom. :what:

Jojo, myslím, že toho nemá zde ...  
03.11.2004 15:17 • Raul
Jojo, myslím, že toho nemá zdejší správce zapotřebí, aby nastavoval filtry na některá jím vybraná slova.- když už tak ať se mažou právě jen a pouze vulgarismy a nadávky, ale toto co se zde stalo je neslušné, v tom plně souhlasím s Tiborem. Radím všem, aby se v zájmu svého duševního zdraví a možné urážce na cti raději hlásili nicneříkajícím nickem, protože pak urážky na svou adresu neponesete tolik osobně. Soudní žaloba nic neřeší, vše záleží na lidech a jejich rozumném přístupu. Také věřím, že nic podobného se tu nebude opakovat. Raul.

RE: pre anonyma  
03.11.2004 15:11 • Tibor
Nevedel som ,ale už to viem....!
Stále sa učím! Myslel som si, že pomôžem,tiež som rád ,keď nájdem potrebné innformácie...!

hehehe...  
03.11.2004 15:03 • anonym
citat:
-----------------
Toto by sa nemalo stávať na s e r i ó z n e j stránke!!!!
---------------
kto tu tvrdi ze toto je seriozna stranka?? :D :D :D :D :D

UPOZORNENIE  
03.11.2004 14:52 • Tibor
Vážení účastníci,
na tejto stránke dochádza k vedomému pozmeňovanieu Vašich príspevkov:dôkazom sú aj moje príspevky,kde bolo slovo(píšem vedome s bodkami,aby to prešlo filtrom-slovo si rozlúštite bez bodiek) m.ulti.web nahradené hanlivým slovom "prihriaty". Nepoznám dôvod,ale je tomu tak !!!
Prevádzkovateľ tejto stránky má podivný zmysel pre humor! Ak nemusíte ,nepíšte tu žiadne príspevky!!

to tibor  
03.11.2004 14:48 • tomko
tnapíš mi to prosím na mail tomko24@zoznam.sk dík

Dotaz na správcu  
03.11.2004 14:34 • Tibor
Ako je možné,že po napísaní sa automaticky mení jedno slovo z www.adresy a to: m.ulti.we.b. na takéto chlípne slovo-prihriaty. Ako máte nastavenú stránku a z akého dôvodu,veď je to žalovatelná urážka! Ako vidím,táto diskúzia je n e s p o ľ a h l i v á nakoľko sa tu vedome menia obsahy príspevkov! Som zhrozený úrovňou a chcem poznať dôvody Prevádzkovateľa!

Card splitter  
03.11.2004 14:28 • Tibor
Pred chvílov som s seriózne pridal rekaciu na "tomov" dotaz a to dve adresy,ktoré som našiel na nete a niekto so dovoli v u l g á r n e zmeniť môj obsah príspevku : správne adresa znela :www.prihriaty.cz/digisat/
Neviem kto má prístup na túto stránku a kto má právo takto vulgárne meniť obsah príspevkov! Toto by sa nemalo stávať na s e r i ó z n e j stránke!!!! Čo na to správca ! Ak to urobil správca úmyselne,prosím zdôvodnenie!Ak má svoje súkromné skúsenosti s niekým z uvedených adries,je to jeho súkromný názor !!!!
P.S. Nepoznám nikoho z oboch www.stránok,ktoré som tu napísal,dúfam,že sa to už nebude opakovať,v opačnom prípade budem musieť využiť svoje právo na podanie žaloby na zasahovanie do osobných práv !!! Uvedené príspevky som si uložil a v prípade potreby ich použijem!!! Vyžadujem a očakávam obojstrannú korektnosť!

Skús sa informovať na www.prih ...  
03.11.2004 14:03 • tibor
Skús sa informovať na www.prihriaty.cz/digisat/ alebo na www.easy-shop.cz/olmi/

Celkový počet reakcí: 11 / zobrazují se: 1 ... 11

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist