Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Úterý • 25.03.2025 - 05:59:21 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

DVB-T
Uložení pozic jednotlivých družic.  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
16.05.2005 09:58 • Karel 147
Dobrý den. Mám přijímač Protek 9020 s motorem SG2100 a nevím jak nastavit pozice jednotlivých družic v přijímači. Jak parabolou točím pomocí posuvu východ-západ najdu zatím 2 družice (Astru 19,2E a Hotbird 13E). Jak mám přijímač přinutit aby mi tyto dvě družice natáčel automaticky. Vždy se parabola natočí někam jinam. Má poloha je 19 a 51 stupňů. V přijímači jsou položky výchozí pozice, přepočítat pozice (reset), dále pohyb východ-západ a poloha družice. Z návodu k obsluze se toho bohužel moc nedovím. Poradí někdo jak mám postupovat? Děkuji Karel
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 3   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

Děkuji za reakce. Už mi to něj ...  
19.05.2005 07:13 • Karel 147
Děkuji za reakce. Už mi to nějak začalo fungovat. Nevšimnul jsem si že jak upravím pozici družice že je nutno stisknout OK pro potvrzení. Karel.

Alex  
18.05.2005 13:03 • anonym
V menu natachania vzdy je "navod" ako sa pozicia uklada : v nektorych modelov je to cervene tlacitko , v nektorych treba zadat nieco vyhladat - uklada poziciu automaticky. Pokial si dobre spominam tvoj satelit ma funkcnostne klavesy F1-F4. uklada poziciu F2. Je ale mozne ze mas problem z motorom - uplne novy SG2100 sa mi pretacal kam chcel ( po resete vzdycky ishel doprava na 30W ). Ked som ho predsvedcil o poziciach - isel zhruba mesiac ... potom spatky za svoje ... Vymena pomohla.

možno  
17.05.2005 13:52 • mm
Najprv musíš vedieť čo robí tvoj prijímač-ako kominukuje s motorom. Humax mi označil pozíciu Astry (19,2) ako nulovú pozíciu-ale ja bývam na 19,2 tak mi to vyšlo. Tvoja nulová pozícia by mala byť 19,5 a Astru budeš mať posunutú na motore od nuly-myslím že smerom na východ.
Keď máš motor na Astre alebo na Hotbirde-musíš ich uložiť do pamate tvojho prijímača-nato máš poznať návod.
O motore som na tejto stránke našiel čo som potreboval-pozri školu, články, návody, prípadne Parabolu.cz a tam je tuším sekcia ABC.
Podľa reklamy je všetko na webe-mal by tu teda byť aj návod na tvoj Protek.

Celkový počet reakcí: 3 / zobrazují se: 1 ... 3

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist