ma niekto skusenosti s prijmom pomocou DREMBOXU 500C a MMDS 2,7 GHZ s konvertovanim do C pasma. Pomocou ich prijimaca PBI DCR-2000S to funguje bez problemov.
Vie niekto nieco o tom ich DVB-C boxe? Ma to nejaky digitalny vystup ( napriklad ethernet ) aby sa cez to dal kopirovat prijimany program do kompu? Analogovy vystup ma nezaujima.
Ten S-team je 100% funčný s ich DVB-C boxom - teda digitál terestriál do Cable pásma cez MMDS (možno zatial jedinečné riešenie no nie vo svete), ide ale o možnosť príjmu cez PC kartu a tu je problem ze to môže byt scrambled.
Neviem, na tej stranke je len zoznam kanalov, ziadne frekvencie, ziadne kodovanie nic. Podla mna len vyhlad ako by to chceli ale ci to tak bude sa uvidi.
Animal Planet AXN CNN International ČT 1 ČT 2 Discovery Duna Eurosport Galaxie Sport Hallmark HBO HBO 2 Jetix Joj M 2 Markíza Moteurs / XXL Music Box Paprika Prima Pro Sieben Rai Uno Reality TV Romantica RTL Klub Spektrum STV 1 STV 2 TA 3 Telepace TV 2 TV 5 Europe Rádio Slovensko Rádio Devín Rádio FM Fun Rádio Rádio Twist Rádio Expres Rádio Regina Bratislava Rádio Regina Banská Bystrica Rádio Regina Košice Rádio Pátria (maďarsky) Rádio Pátria (ukrajinsky) a ?