1.Otazka: Moj problem spociva v tom, ze pri spusteny ProgDVB prvykrat po zapnuti PC mi nenasakoci ziaden obraz, musim ho vypnut a zapnut este raz. Vzdy to funguje az po druhom spusteni. Kde moze byt problem (Pouzivam kodeky Elecard, graf. karta nVidia GeForce 4 MX 440, karta TechniSat SkyStar 2 + najnovsie ovldace, CPU Intel Celeron 335J 2,8 GHz, OS Windows XP, DirectX 9, ProgDVB mam vzdy najnovsiu verziu) Kartu mam asi 2 mesiace a zacalo mi to robit asi mesiac dozadu, predtym to nerobilo (uz som odvtedy aj Win preinstaloval). Akurat priecinok ProgDVB si vzdy zalohujem, lebo to mam dost ponastavovane (DO, channel list, S2emu). Ak mi neporadite, asi budem musiet cely priecinok ProgDVB vymazat a nainstalovat odznova (tolko nastavovania..) 2. Otazka: Aky je podla vas najlepsi MPEG kodek ? Ja pouzivam Elecard (stiahol som ho z netu, nainstaloval a pridal do registra hodnoty zo zlozky /Filter/Elecard MPEG.key), zatial funguje super, akurat chcem vediet, ci neexistuje nejaky kvalitnejsi kodek. Aky pouzivate vy ???
|