Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Neděle • 17.05.2026 - 19:51:28 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Jiné
Proč mi nejde Film Box na 4 Z  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
01.11.2005 20:20 • mar331
Prosím nevím proč ale stále mi nemože muj dreambox 500 najít novou českou stanici.pomuže mi nekdo pri nastavení rýchlosti 4500 nic nechápu proč prosím moc pomožte mi

<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 6   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

problem nejen tvuj  
06.11.2006 15:43 • renda
Jestli bydlis v zapadnich cechach , nebo treba jeste zapadneji, jako ja, tak se problemum nevyhnes, parametry pro vysilani jsou zmeneny ale hlavne je slaby signal. Zatimco ukrajinci i v nemecku bez problemu, tyto dva kanaly jen s problemy.
treba vetsi parabolu a trpelivost. Ja mam 125 Gibertini a stejne mam problem. zachytil jsem spravu, ze se maji stehovat na Astru....tak snad pak budeme mit vsichni stesti.

Vyzkoušej  
23.01.2006 16:25 • rumcajs
Mám Homecast S8000CI-PVR a FilmBox mi naskočil když jsem frekvenci zadal ručně na 11682H symbol frekvence 4500 3/4.Zkus zmenšovat postupně frekvenci stanice třeba i o více.Používám motor a kvalitu signálu mám asi 67%.Parabolu mám 85cm.

Re Film Box  
07.11.2005 10:57 • Josefbez
Film Box mi na Humaxu také nejde..Zvuk ano,ale obraz zamrzá.Při tak nízké ymb.rychlosti 4500 to bude asi problém.Do 28.10.šel dobře,ale jak přidali natuto frekvenci dva nové programy,tak mi jde jen zvuk.Obraz zamrzá.Prosil bych o radu,zda by nepomohl zesilovač,vložený mezi konvertor a ořijímač,předem děkuji.

No na Dreamboxu 7000s mi to ta ...  
02.11.2005 23:55 • Jan
No na Dreamboxu 7000s mi to taky zamrzá, i když je 80% užitečný signál, asi bude tupej tuner. Na jiných přijímačích mi to nezlobí a Filmbox jede bez problémů :-(

To som skušal a nič vobec nič ...  
02.11.2005 21:04 • mar331
To som skušal a nič vobec nič

Skus..  
01.11.2005 23:58 • poldo
Skus si natočiť, resp, ak máš motor tak sám ti pojde na Amos, otvor si ručne ladenie, zadaj frekvenciu, potom SR a Fec a daj O.K. nájde ti nove stanice na tomto transporderi, stlač O.K. na uloženie a má š ho tam. Ide perfektne, aj zvuk aj obraz.

Celkový počet reakcí: 6 / zobrazují se: 1 ... 6

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist