Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Sobota • 16.05.2026 - 04:59:27 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Jiné
prijímač OPENTEL  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
03.11.2005 12:15 • misho
zdravím všetkých, vedeli by ste mi niekto povedať,či sa daju najsť nejake KEYS na internete aj na prijímač značky OPENTEL? dik
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 6   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

@ Krta  
05.11.2005 07:07 • IjonT
Tak to se teda omlouvám, nevěděl jsem, že jsou tak poruchové. Co na nich nejvíc odchází? Ten tuner, nebo i něco jiného? No nic, až mi odejde, tak si koupím už něco pořádného. (Mimochodem: uvažuju o Kaonu KTSC N550 H2. Ten se dá doporučit, nebo ne?)

IjonT  
04.11.2005 16:36 • Krta
nechci pomlouvat, ale už jsem jich měl v ruce asi patnáct a z toho cca. polovina měla nějakej zásadnější problém, neříkám že nemůžeš natrefit na povedený kousek, ale kvalita se snad nepoměřuje tím, jaká je pravděpodobnost, že narazím na dobrej kousek, ale tím jaká je pravděpodobnost, že narazím na šméčko - a to už nechci ani rozebírat vyšší modely než jen FTA :bad:

Já si myslím, že kvalita Opent ...  
04.11.2005 12:06 • IjonT
Já si myslím, že kvalita Opentelu 3500 FL víceméně odpovídá ceně. Žádné velké problémy s ním nemám. Citlivost tuneru pro běžné družice úplně stačí. Ve firmwaru jsou sice drobné chybičky, ale je stabilní a výrobce chyby poměrně rychle opravuje. Navíc má fungující editor settingu, update firmwaru přes družici a poměrně nízkou spotřebu. Nemá emulaci, ale pro FTA mi úplně stačí. Nechci tady dělat reklamu, ale vadí mi, když někdo něco zbytečně pomlouvá.

souhlasím s nickem "NE opente ...  
04.11.2005 11:22 • Krta
souhlasím s nickem "NE opentel"

Sů to šmejdi ty přijímače  
03.11.2005 20:50 • NE opentel
vadné tunery a nějak divně chodí a sú necitlivé na signál prostě šity !!! Hrůza- nikdy viacej !!!

Podle toho na jaký model. Na 3 ...  
03.11.2005 16:05 • IjonT
Podle toho na jaký model. Na 3000 ano, na 3500 ne.

Celkový počet reakcí: 6 / zobrazují se: 1 ... 6

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist