Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Sobota • 16.05.2026 - 04:00:18 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Jiné
IGNORUJTE TUTO STRANKU!!!  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
13.11.2005 11:31 • jolo
Zial pani z tejto stranky a redakcie su nasiaknuty este 16 rokov po Zvrhnuti Komunizmu stale maniermi davno minulymi!-Tuna si nemozete slobodne prejavit svoj nazor!-Je to tu cenzurovane ako za vlady Najvecsieho Komunizmu!-To mi pripomina ze kazdy clanok prejde politickym cinitelom a az Nasledne ho tu Zverejnia!-Vyjadrim sa Jasne a Zrozumitelne!-TATO STRANKA JE JEDEN VELKY KOMUNISTICKY HNUS!!!
PS:Je to moj nazor a Nikomu si ho Nenecham Vziat!!!-Nakolko zijem v Demokratickom State Kde Sloboda!Pejavu je Naprosto Normalna!!!
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 26   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 2

re:  
17.11.2005 23:47 • Alexander Petrovič
fekete je čierny
fas je k.k.t
Sándor Petőfi :)

Re:anonym  
17.11.2005 23:03 • jolo
To hovori ten pravy!-ty sam nevies ze kto si?!-ci Cech ci Slovak ci Madar ci Cigan ci kto vlaste?!-ale jedno je iste si debil prvej triedy!-zial "Fekete fas" mi nic nehovori nakolko neviem ani po Madarsky ani po Cigansky!-Neviem co je to zatlanina!-ale aspon si ukazal ze ty si naozaj ten super clovek?!-a pritom si debilcek Madarsko-Cigansky!!!

RE:Jolo  
17.11.2005 21:13 • anonym
Možná ano, ale až po tobě.Kolik máš tříd,4 třídy na východnom slovensu .Fekete fas.

Re:anonym  
17.11.2005 12:55 • jolo
Ale,ale dalsi blbecek na scene!

17.11.2005 10:40 • anonym
Jolo seš chudák ,pošlu ti korunu.

Re:Hoki.P  
17.11.2005 00:13 • jolo
Presne ako hovoris-takze...si daj odpych do prdele ty pajac!...ani nevies oco tu vlastne ide a seres sa do veci do ktorych ta nic neni!- ty blbecku-pytomecku!

16.11.2005 22:43 • Hoki.P
Nemám rád systém kdy se volí partyzání až po povstání.Takže sundej masku,opraš vyznamenání a jak ti napsal Martin.sat
ukaž lepší forum .Už mě to nebaví takže ...

Re:Martin.sat  
15.11.2005 23:25 • jolo
Pepane keby si bol taky elegan a slusak ako to tu prezentujes a vedel by si citat tak sa o mne docitas ci som ja bol a zil za komunardov!-tak otvor oci!-a zas sa pleties docoho ta absolutne nic neni!-tak sa maj a uz nereaguj-bude to tak lepsie

15.11.2005 21:16 • Martin.sat
Ahoj Jolo,myslím že máš velmi zajímavý způsob projevu,a tvé poznámky jsou opravdu jedinečné dokonce, ač nejsem politik na politické výši .Jsem mile dojat.Já chodím na toto f'orum jelikož jsou tady, ne sice všechny návody, ale zase nemusím číst věci, které nemají nic společného se satelitním příjmem.Když chci něco jiného tak jdu prostě jinde.
Myslím , že je to tvůj případ skus to prostě jinde a možná o Tobě ještě uslyšíme.Máš životní šanci my jsme ji za komunistů neměli .Tak se ji chyť .Nevím jestli si komunismus zažil.Přeji Ti to od srdce.Zkus to jinde ,založ vlastní diskuzní forum .Dej nám tady odkaz .Rád se podívám.Lepší konkurence vyhraje snaž se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re:poldo  
15.11.2005 17:03 • jolo
Nuz zariad pan eSTeBacik len zariad-ale aby si pochopil?!,ty si prvy bezdovodne vyskocil na mna a tak musis aj prvy sklapnut!-a prestat!-a netahaj sem komunisticke maniere ze nieco?!-niekomu zakazes?!-a prinutis mu to?!-jasne!!!-inak uz ma fakt prestavas bavit!!!

Re:jolo  
15.11.2005 09:29 • poldo
No coment! si beznádejný stav, asi ti zariadím, aby si neml prístup na doménu.

15.11.2005 08:58 • jolo
Ved hovorim ze si dusevne naruseny clovek!-a este si sa nejakym sposobom dostal aj k zbrani!-mali by ta najst policajti zneskodnit a zatvorit do ustavu pre choromyselnych!

Re:jolo..  
15.11.2005 08:28 • poldo
No keď si taký frajer s vygumovaným mozgom daj IP adresu nech si ta najdem a ti vystrelím z tej tvoje prázdnej hlavy ten zbytok nedonoseného mozgu.

14.11.2005 19:57 • jolo
Pozri ty pajac gumovy!-ty si ako prvy sa sral do veci do ktorych ta nic nebolo!-tak laskavo skonci ty imbecil prveho stupna!-teba mat za suseda tak by si bol viacej byty ako systy!-do vsetkeho strkas ten svoj jeb...ty rypak ty slusak bez mozgu!-ja mam komosov a susedov neurekom!-len ty so svojim nuranim si uz isotne musel po tom tvojom jeb...tom pysku dostat uz zoparkrat!-no nejako nepomaha a nepomaha!-ale musim priznat ze ty taky sympaticky dement a blazon!-mna nic a nik nebyje!-teba asi zivot vsak?!-tak sa chod odreagovavat niekam medzi svojich-do blazinca!

Re:jolo  
14.11.2005 18:56 • poldo
Ubohosť je niekomu nadávať, keď sám si chudák na ktorého každý serie. :o :bad:

14.11.2005 18:39 • jolo
Dobre ty mudrucky ko.o.ko uz sa na teba vys..iem a to zvysoka!

Re:jolo-O čo ti ide...  
14.11.2005 16:39 • poldo
O čo ti ide, si nervný daj sa liečiť. A čo sa mám s teba posrať, alebo čo? :D

14.11.2005 13:44 • jolo
Co si tym chcel povedat?!-ak nieco na mna tak ti slusne hovorim neryp sa docoho ta nic neni!!!-Dakujem!

Keď...  
14.11.2005 10:37 • poldo
Keď sa Vám tu nepáči, tak tu nechodte a nespomínajte komunizmus, po niektorí ani nemáte prestavu , čo to vôbec bol za systém, je dobre , že je to preč. Táto stránka je na riešenie problémov, ludí, ktorí žiju satelitom a nie na kecanie niekoho, kto sa nevyburí doma na žene. :mad: ;(

Re:tomko  
13.11.2005 21:12 • jolo
...vies mne sa zilo za Skurvenych Komunistov!-dost ZLE!-nebol som podla ich GUSTA!-A PRITOM SOM NiC ZLE!-NEROBIL!-Len som Nechcel byt Zaskatulkovany ako Vsetci Naokolo!-ja zato nemozem ze si mal tatku Komunistu!-alebo ty sam si s nimi tahal!!!-ja a trapny?!-a ty si co!-Komunisticky zastanca a Spasitel?!-No tak chod do Severnej Koreje!-alebo do Ciny!-alebo na Kubu!-Co ta tu vlastne este drzi v demokracii Ty KOMUSISTICKY RITOLEZ!!!

Celkový počet reakcí: 26 / zobrazují se: 1 ... 20

|<«12»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist