|
Docela nechápu, jak se smazání přímého návodu na zakoupení karty OPOS (včetně adres prodejců a ceny) k dekódování českých a slovenských paketů, které si lze u nás legálně koupit, dá přirovnat ke komunistické zvůli. V Upozornění na levé straně se píše, že si vyhrazujeme právo mazat příspěvky, ve kterých je skrytá reklama anebo nevhodná informace. V ČR platí zákon 206/2005 Sb. (na Slovensku bude obdobný zřejmě platit od Nového roku), a byl jsem už upozorněn na nutnost jej dodržovat. Nebo pak diskusi úplně zrušit. Myslím si, že to není komunistická zvůle, náš web je apolitický. Pokud si myslíte, že pirátský příjem, respektive neplacení za sledování UPC či programů v paketu Czechlink je antikomunistický odboj, tak to s vámi stejný názor nesdílím. Návody a příspěvky, jejichž uveřejňování je pro nás trestně postižitelné - to není svoboda projevu. Jiné příspěvky nemažeme, ani odkazy na zmiňované stránky jiného webu, i když recipročně to ne vždy platí... K četnosti příspěvků - kromě mnou omluveného výpadku na přelomu srpna a září je web pravidelně aktualizován, pokud máte zajímavý příspěvek či změnu na orbitě, můžete nám to poslat mailem, určitě to rádi uveřejníme. Pokud ale na tento web nijak nepřispíváte (peněžně, příspěvky, apod.), reagujte prosím jen konkrétní kritikou a připomínkami, kde je co špatně uvedeno a co by se mělo změnit, zlepšit. Nadávat na komunisty je sice populární, ale se satelitní tematikou to nemá nic společného a další čtenáři se nic nového z vašeho příspěvku stejně nedozvěděli. Pokud však máte k těmto stránkám takový odpor, tak prosím, na ně vůbec nechoďte a neotravujte zde ovzduší ani dalším čtenářům, ani nám v redakci. Vždy jsem se snažil dělat co nejlépe svoji práci na tomto webu, a tak mne vaše nekonkrétní osočování a politické nadávky dost mrzí... Václav Hrubec, šéfredaktor
Odpovědět
|