| |
Jeste jedna moznost ale s otaznikem
|
|
|
|
|
V USA Dish Network napr instaluje rozvod po dome tak Jeden hlavni prijimac a ostani otroci tzn ze to je levnejnsi Hlavni-Main je zapojen na LNB a pak pres loop na otroka Je mozne sledovat programy na kolik otroku mate. Kdyz je potreba karta napr UPC nebo jine kodovane programy karty jsou protrebne v kazdem prijimaci Myslim ze neco takove je i v Evrope Treba hledat na netu
Odpovědět
|
| |
| |
Ladenie programov na Tv
|
|
|
|
No...tak aby si mohol ladit jednotlive SAT programy tunerom TV/VCR, musel by ti SAT prijimac posielat po koaxe cele spektrum kanalov, co nie je technicky mozne...JEDEN SAT TUNER= JEDEN SAT PROGRAM. Tak esteraz: ak na SAT prijimaci navolim konkretny kanal, nemozem v tom istom momente sledovat z toho jedneho SAT prijimaca na inom TV iny kanal...uz to konecne pochopte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja chapem, ze chcete mat za 5 korun vsetko...ale hold to nejde. Ak chces fungovat stylom, ze na TV si naladim urcity pocet programov bez toho, aby som musel prepinat nieco na SAT prijimaci, je tu uz len jedno riesenie: vyber si urcity (obmedzeny) pocet programov zo SAT vysielania, kup si dany pocet SAT prijimacov, kazdy prijimac bude trvalo zapnuty najeden konkretny kanal, modulovane signaly z kazdeho prijimaca sa zlucia do koaxu, ktory pojde do rozvodu...... A skoeňr, nez sa znova nieco spytas, precitaj si odpovede, k tejto teme.
Odpovědět
|
| |
| |
Myslim ze to funguje takto
|
|
| 13.11.2005 17:46 • anonym |
|
|
|
a) V ramci jedneho transpondera sa daju pozerat subezne na dvoch sat.prijimacoch rozne programy, ak ma jeden z nich priechodzi konektor. (1parabola, 1konvertor s 1vystupom) b) Je mozne zakupit konvertor s dvoma vystupmi, plus dalsi prijimac, kazdy pozera co xe, na akomkolvek transponderi c) Je mozne zakupit viacej konvertorov s viacerymi vystupmi = pouzit multifeed, plus dalsi prijimac, takze pozera kazdy co xe na satelite akom xe. d) ak nejde o FTA, ako uz niekto spominal, da sa na jednom prijimaci spravit sharovanie, a na druhom prijimaci pozerat ine programy. e) kablovky to robia zhruba tak, ze na kazdy kanal maju jeden satelit, konvertor a prijimac, vystupy zo satelitov maju zlucene v zlucovaci a to potom pustia dalej ludom po koaxe. (aj tu je mozne pouzit konvertor s viacerymi vystupmi 2 ci 4). Niekedy ten signal kablovky este upravuju (zoom...)
Odpovědět
|
| |
| |
bavme sa ze signal ide do tv p ...
|
|
| 13.11.2005 16:39 • anonym |
|
|
|
bavme sa ze signal ide do tv primaca cez koaxialmy kabel a na televyzore sa navolia programy na jednotlive kanaly
Odpovědět
|
| |
| |
jeden prijimac nie
|
|
|
|
a to preto, ze SAT prijimac pripajas na TV cez scart...ak si trebars na DVD pustis film, si schopny v tom istom case na druhom TV pozerat z toho isteho DVD playera iny film? .... urcite nie. A SAT prijem je teda obdobny..ak mi tuner SAT prijimaca naladi napr. HBO, nejde v tom istom momente, pozerat inde napriklad PRO 7. Su dvojtunerove SAT prijimace, ale tie funguju v zmysle: jeden kanal pozeram a druhy nahravam...aj to vsak len za predpokladu, ze od paraboly mi k takemuto prijimacu idu dva na sebe nezavisle kable. Tak asi to funguje.
Odpovědět
|
| |
| |
jeden pocitac a dobry program ...
|
|
| 13.11.2005 15:47 • anonym |
|
|
|
jeden pocitac a dobry program by to nespravil?
Odpovědět
|
| |
| |
to neexistuje ziaden digitalny ...
|
|
| 13.11.2005 15:37 • anonym |
|
|
|
to neexistuje ziaden digitalny satelit na ktory by sa dali napojit viacero tv primacov?
Odpovědět
|
| |
| |
Je to financne pomerne narocne
|
|
|
|
|
Je to financne pomerne narocne riesenie, pretoze...ako uz tu je napisane, potrebujes tri SAT prijimace..jeden z nich moze byt kludne ta SAT karta v PC. K tomu zdielaniu: predpokladom je natahanie LAN kablov po dome. Bezkablova alternativa: Wi-fi card splitter SmartWi...zatial ale dostupny len mimo Slovenska.
Odpovědět
|
| |
| |
Islo by to urobyt nejak cez po ...
|
|
| 13.11.2005 15:27 • anonym |
|
|
|
Islo by to urobyt nejak cez pocitac ktory ma dygitalmu satelitnu kartu?
Odpovědět
|
| |
| |
Odpovede nehladaj na tomto fore ale na...
|
|
|
|
|
http://www.parabola.cz/diskuze.php?view= prispevek&show=all&id=1131890611&pg=0 parabola.cz je leši web
Odpovědět
|
| |
| |
re satelitny rozvod po rodinnom dome
|
|
|
|
|
3xsat přijímač,který umí po síti sdílet kartu, konvertor s 3-mi výstupy =každý se může dívat, na co chce. Varianta rozdělení na frekvence / kanály/ z jednoho přijímače nejde, na RF výstupu přijímače je vždy jen ten program, který je zvolen.
Odpovědět
|
| |
| |
To asi nejde
|
|
|
|
|
Pište niake navrhy. Je to problematika nas všetkych. Káblovky to robia- ale to je asi nákladná záležitosť.
Odpovědět
|
| |
| |
podotazka
|
|
|
|
|
aj mna by zaujimala takato tema - hlavne ako urobit rozvod aby sa dali na 3 televizoroch sucasne sledovat rozdielne prgramy - a co je k tomu vsetko potrebne
Odpovědět
|
| |
Celkový počet reakcí: 13 / zobrazují se: 1 ... 13