Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Středa • 10.06.2026 - 14:48:20 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Satelitní stanice a družice
Arabsat 26E  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
14.11.2005 11:05 • Trucker
Skusali ste chytit tuto druzicu s parabolou 90cm offset a LNB 0,6db???
Mam nejaku sancu???
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 7   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

pre mm  
18.11.2005 15:02 • peter
Byvam v Kosiciach. Nilesat nechytam a doteraz som si myslel ze sa to na Slovensku na standartnu antenu (do 120 cm) ani neda chytit. Aspon podla mapky na www.parabola.cz to tak vyzeralo. Ked budem mat cas tak to skusim vyladit este raz ale pochybujem ze sa mi to podari. Inak na Arabsate chytam vsetko co tam je, akurat pri horsom pocasi slabsie stanice odchadzaju (napr. Bahrain sports a pod.). Mas smolu s tym ONE TV je to velmi slusny kanal (Priatelia, Sefkuchar bez capice a pod.)
p.s. Moj posledny objav je nekodovana Terkmenska TV na TURKSATE - asi pred mesiacom som tam v sobotu vecer okolo 21.00 pozeral Milion dollar baby v anglictine s titulkami a potom davali uputavku a podla nej tam chodia kazdu sobotu uplne nove filmy ktore snad este neboli ani na HBO.

pre petra  
18.11.2005 12:37 • mm
kde byvaš ? - mesto, ak na východe tak je signal lepší
chytáš aj Nilesat? tam mám najlepší AJ Sport a MBC okolo 20%, najhorší Kuwait 16%, ONE a DubaI mi už naladí bez obrazu = 15%.

signal  
16.11.2005 21:52 • peter
to je zaujimave dnes som na to pozeral a ja mam Rotana clips 58% a Al Jazeeru 62% MBC cca 40% takze neviem ako je to mozne ze u teba je to tak ...

silný signál  
15.11.2005 12:49 • mm
Najsignál je na Rotana Clips. (Ide pod 2 frekvenciami a jeden z nich ide na 65%, Al Jazeera na 28%, MBC 17% keď je pekne).

málo  
15.11.2005 12:47 • oto
Zvolen 90 je len tak tak, mám 2 paraboly offsetky , prvá cca 85 na 90, druhá 85 na 95 a rozdiel je 15 programov, ktoré tá užšia nechytí (frekvencie na Bahrajn Sport, MBC ..).
LNB 0,5. Inak písal som do diskusie otázku na kábel, hrubší priemer zvýšil % zo 14 na 17.

mam 90 idu v pohode ba ...  
14.11.2005 21:02 • anonym
mam 90 idu v pohode ba

arabsat  
14.11.2005 11:33 • anonym
V Kosiciach na 105 cm, 0,3 db v pohode, akurat ked sa velmi pokazi pocasie, tak programy so slabsim signalom sa zacnu kockovat. Skus nastavit prijmac pred natacanim anteny na Al Jazeeru ta ma na tomto satelite urcite najsilnejsi signal.
p.s. sportove programy, MBC 2,3,4 a One Tv tam stoja za to, v sobotu som pozeral NOR : CZ na Al Jazeera Sport nekodovane.

Celkový počet reakcí: 7 / zobrazují se: 1 ... 7

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist