| |
Neviete niekto ako cez Xsat na ...
|
|
|
|
|
Neviete niekto ako cez Xsat napojit DVD HDD rekorder? kedze Xsat ma vzadu SCART kde sa dava aj antena, mam s tym problem Dik
Odpovědět
|
| |
| |
satro
|
|
| 11.01.2006 15:57 • skandi |
|
|
|
ten analog by mal skoncit koncom roru 2006 tak ten digital sa bude snad len rozsirovat .len skoda ze su v satre taky pomaly.zatial maju vyhodu ceny oproti upc .satro aj upc by mali ist na exkurziu do skandinavie kde je situacia v ponuke kab+sat televizie naozaj na vysokej urovni.ponuka prog balikov a pomer ceny k tomu je financne znesitelny pre vsetkych.a urcite na tom dobre zarobia aj pri nisich cenach .ps:preco napr satro neda prijimac za depozit 1000sk a urcite ziska na digital viac ludi ako za 4.900sk je to zla cen politika moj nazor.
Odpovědět
|
| |
| |
RTL KLUB
|
|
|
|
|
Cafte. Nejaký Ladislav tu niekde pisal že kupuje základný balík UPC Hun od známych v maďarsku. Prosím ta, čo ten balík obsahuje a kolko to stoji tam v madarsku ja by som to tiež chcel. Dikec
Odpovědět
|
| |
| |
S tými novými kanálmi na Satro ...
|
|
| 09.01.2006 22:03 • m_peter |
|
|
|
S tými novými kanálmi na Satrodigital si budeme musieť asi hodnú chvíľku počkať. ja mám Satrodigital od 12ú2004, mám digitálny prijímač Thomson a žiadna porucha. Satro len sľubuje a sľubuje. Už niekoľko krát som sa ich pýtal aj konkrétne na maďarské tv - vždy mi povedali, že však niečo nové pripravujú - no musím sa priznať, že to pripravujú už celý rok, ako mám predplatenú rozšírenú ponuku Satrodigital. Tiež sľubujú, že už neumožnia prijímať signál tým, ktorí prijímajú na čierno. Ale to tiež len sľubujú. Zatiaľ im vyhovuje takýto stav. vedia, že by toľko ľudí, koľko v súčasnosti sleduje tv cez ich sieť - si nezakúpi dekodér - lebo na každý tv treba jeden - a v panelákoch si to asi nebudú vedieť dovoľiť. Skôr mám obavu, aby jedného dňa neprestalo naopak vysielať Satrodigital - a peniaze budeme mať v čudu. ten teletext nejde ani mne, i keď na Thomsone je možnosť, ale to bude asi tým, že je to už starší prijímač. pekný deň
Odpovědět
|
| |
| |
EPG
|
|
| 06.01.2006 23:15 • anonym |
|
|
|
Taketo niecó funguje na satre?
Odpovědět
|
| |
| |
re:
|
|
| 06.01.2006 01:41 • neandrtalec |
|
|
|
(Electronic program guide)
Odpovědět
|
| |
| |
EPG
|
|
| 05.01.2006 22:17 • spyke_kk |
|
|
|
Co je to epg?
Odpovědět
|
| |
| |
epg
|
|
|
|
|
naposledy keď som to skúšal tak bolo epg na Jednotke ale bolo prázdne
Odpovědět
|
| |
| |
re
|
|
| 05.01.2006 08:41 • anonym |
|
|
|
na tom x-sate je funkcne aj epg ?
Odpovědět
|
| |
| |
Doporučujem
|
|
|
|
|
prečítať podrobne manuál od Xsat-u a zabudnúť na diaľkové od Thomson-a, a pôjde Ti nielen teletext, ale aj titulky na NatGeo. Čo sa týka maďarov, zatiaľ máš smolu ale vraj pripravujú ďalší kanál (8 programov), možno to tam bude. A ten Xsat je fungl nový, nasadili ho po tom, čo im začali zdochýňať desaťročné Philips-y.
Odpovědět
|
| |
| |
Satro
|
|
| 04.01.2006 16:49 • Ladislav |
|
|
|
Ešťe ide základnom balíku UPC Sk,CZ,Magyarské programy ale už nie dlho Ja to riešim tak že zrušil som UPC Slovensko,kúpil som Czech a Slovak link , Magyarsku mám známých tak mi kúpia kartu nap na 6.mesiacov na základný balík atd.
Odpovědět
|
| |
| |
XSAT dekoder
|
|
| 04.01.2006 15:24 • anonym |
|
|
|
no ako som sa dozvedel je to nejaky zhruba 10 rokov stary francuzky vyrobok
Odpovědět
|
| |
| |
Odpoved na reakciu 1,2
|
|
| 04.01.2006 15:23 • spyke_kk |
|
|
|
Ano platil som im... ako depozit som dal 1800 sk za ten takzvany XSAT dekoder + 600 Sk za dekodovaciu kartu. A mesacne platim podla zvoleneho rastra rocne je maximum 6700 sk, ked mas vsetky proramy, ktore oni maju v ponuke.
Odpovědět
|
| |
| |
re:
|
|
|
|
|
to zaujíma aj mna ake su vstupné náklady ?
Odpovědět
|
| |
| |
satro
|
|
| 04.01.2006 14:32 • anonym |
|
|
|
platil si im nejaky depozitzya prijimac a co toje yac ten xsat?
Odpovědět
|
| |
Celkový počet reakcí: 15 / zobrazují se: 1 ... 15