Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Sobota • 07.02.2026 - 05:34:15 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Technika - Škola
SATROdigital - deigitalny prijimac  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
09.01.2006 22:19 • milo
Zdravim. Chcem sa Vas opytat - ako tu citam kazdy z Vas ma nejaky novy digitalny prijimac na prijem ponuky Satrodigital. Ja mam Philips - je taky velky asi ako videorekorder, no o nieco tensi. Myslite ze mi ho v Satre vymenia za novy, ako tu spominate X-sat, ci nieco take? Na tom Philipse mi zvykne zamrznut obraz, mam ho uz skoro rok.
Ake mate nove informacie, ohladom zavedenia novych programov do rozsirenej ponuky Satrodigital? Myslite ze sa v januari uz pohnu lady?
Diky
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 7   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

Kaon  
01.03.2007 10:29 • Robo
Ahoj ja mám najnovší Kaon, je vraj najlepší. To mi tvrdili aj technici. Sami povedali, že starý Philips musí mať 100%-ný signál inak občas zamrzne. Kaon je super, má všetky najnovšie technológie. XSAT si nekupuj, je to vraj šitík.Síce lepší ako Philips čo sa týka mrznutia, ale inak nič.

Nepon  
31.01.2006 11:46 • anonym
ja len tolko, že je to každého osobna vec, ale..... SATRO nikdy viac v živote, som ho zrušil a kupil dogitalny satelit a je to neporovnatelne.... len ta prvotna investicia je vyššia ale potom to je už ok

tiez som vymenil stary philips ...  
31.01.2006 08:49 • VeeN
tiez som vymenil stary philips za novy X-SAT, pozitivne je ze obraz je stabilnejsi ale ako negativne by som dal ze som prisiel o SCART konektory cez ktore sa dali pripojit aj dalsie zariadenia ....
mimochodom nema niekto skusenosti prijem digi satro a iny dvojtunerovy prijmac ??

anonym co si pisal o tom, ze w ...  
10.01.2006 20:09 • milo
anonym co si pisal o tom, ze web Satra je katastrofa, tak to mas uplnu pravdu. Aj dnes som volal priamo do Satra do Nitry, potvrdili mi len ze sa nieco udajne chysta, ze sa ma podpisat zmluva tento alebo buduci tyzden a ma pribudnut nieco take ako Discovery alebo Spektrum - ma ist o dva kanaly. Mne ked som dnes dal prednacitat Satro kanaly nanovo, pribudol jeden kanal 45, ktory som pred tym nemal - ale je bez nazvu. No uvidime - mohli by si vziat priklad z UPC, ktora aspon zaraduje obcas nejake nove tv kanaly. Len nech si z nich neberie priklad co sa tyka ceny - to nech zostane na takej urovni. Myslim, ze za digitalnu kvalitu obrazu je to zanedbatelna suma, pokial porovnam, ze som pred tym poctivo asi 5 rokov platil aj ich analogove vysielanie. A tomu Philipsu - naozaj je vynikajuci obraz, byvam v NZ, a mam signal na 100% stale od zaciatku, mozno aj preto ze namem klasicu mmds antenu mriezkovu, ale mam californiu s parabolou.

Moje XSAT ma znacenie X 602 03 ...  
10.01.2006 17:00 • anonym
Moje XSAT ma znacenie X 602 031, ci je preflashovane neviem. Podla mojho nazoru je to nove.

satro  
10.01.2006 16:53 • anonym
ake ciselne oznacenie ma XSAT a su to nove stroje alebo stare prefleshovane?

To bol problem stareho Philips ...  
10.01.2006 16:36 • anonym
To bol problem stareho Philipsu to zamrzanie obrazu a vypadky zvuku. Novy X-SAT tento problem nema, ale moj dojem je , ze ma o nieco horsi obraz - nie tak cisty ako Philips. Dalsi problem X-SATu je nemoznost naprogramovania nahravania. XSAT je proste ten najlacnejsi shit co Satro zohnal.
Na nove informacie je Satro uz tradicne skupe, su to velki tajnostkari. Alebo ani sami nevedia co sa im zajtra podari???
Ich WEB je jedna velka katastrofa...

Celkový počet reakcí: 7 / zobrazují se: 1 ... 7

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist