Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Středa • 11.03.2026 - 20:37:14 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Jiné
Převod z hdd Homecast S8000CI PVR do pc  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
17.01.2006 21:25 • rumcajs
Mám problém při stahování do pc se mi přěvod sekne.Jedu přes usb2 kabel je 1,5m OS XP Profesional
program na stahování a ovladače mám staženy z odkazu přímo na poslední verzi.Na usb1 to jede déle ale vypadne to taky se zprávou že systém nerozezná toto zařízení a nebo toto zařízení nepracuje správně.
Je možné že by byl problém když systém hlásí při instalaci ovladače že zařízení neprošlo jakýmsi testem kompaktibility a že nemusí proto pracovat správně?Prosím máte-li někdo podobný problém nebo víte nějakou radu pomozte.Děkuji
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 3   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

me se ta mrcha sekne do modre ...  
30.10.2006 23:34 • anonym
me se ta mrcha sekne do modre obrazovky na ovladaci bulkusb.sys
na strankach korejskych ovladac novejsi neni ale na http://www.homecast.de/ v sekci download je novejsi ovladac, a novejsi program na stahovani ze satu do pc, ale s tim se mi do seka taky, zkousel jsme to na 2 pc, je tam i diskuse ale bohuzel nemecky takze mi to je na prd.

Neřešitelné  
08.02.2006 22:47 • Petr
I oficiální dovozce (systemabc.sk) na dotaz tvrdí "nám to chodí asi rychleji, pošlete přijímač na posouzení"
ale pomalý přenos a poruchy v přenosu jsou u tohoto přijímače normální u všech operačních systémů.
Vyrobte si jako já k počítači "upozorňovač" na klidový stav HD aby jste nemusel každou čtvthodinu
jít kontrolovat jestli se soubory přetahují.Koupě jiných typů přinese zase jiné problémy a není řešením.

Tak to by som videl na problem ...  
22.01.2006 15:00 • LuboM
Tak to by som videl na problem s USB portom na PC. Skus pokusne iny PC. Ja som sa s tymto nestretol, ale rychlost stahovania je u mna vzdy ako u USB 1.0, napriek ubezpecovania vyrobcu, ze funguje rychlostou pre USB 2.0

Celkový počet reakcí: 3 / zobrazují se: 1 ... 3

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist