Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Čtvrtek • 05.03.2026 - 15:33:11 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Zahraniční stanice
Rozsirenie homecast 200 CRCI  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
06.02.2006 10:35 • lko123
Pred polrokom som si kupil homecast 200 CRCI (poradili mi ho v obchode). Teraz by som si ho rad rozsiril o moznost sledovania dalsich programov. Kedze satelit nema EMU ostava mi moznost kupit nejaky modul/kartu/programator(kariet/modulov) alebo kupit novy satelit. Vie mi niekto poradit nejaku optimalnu (cena/pocet programov) konfiguraciu?
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 5   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

Matrix Reborn  
21.03.2006 07:07 • HomeC&MatrixR
Koupil jsem k nem u Matrix Reborn, pres fun kartu si v nem aktualizuji kody, lze i primo pres menu prijimace, ale jednodussi je to pres funku. Mimo ORF, Taquilu jsou i jine programy ktere to zvladne. Mam napevno 2 druzice Astra 1 a 3. Jediny problem je v tom, ze kdyz das potom kartu na CL do zabudovaneho CICW slotu, tak s tim zapasi, musim ji mit v matrixu. Momentalne jedu na FW 3.11.

Mám odzkoušeno Homecast 200CRC ...  
09.02.2006 06:38 • zne2001
Mám odzkoušeno Homecast 200CRCI + Dragon modul s SW Predator 3.30. A máš vystaráno :)

Re:lko123  
07.02.2006 11:44 • jolo
Tak snad: Matrix,Magic,Dragon,Xcam, atd.-je ich dost a podla toho co by si tam chcel mat.Cize si ich popozeraj tuna na nejakych Sat.strankach.

modul/satelit  
06.02.2006 15:12 • lko123
satelit by som zatial menit nechcel. Slape celkom dobre. Skor by som bral nejaky modul.

Re:lko123  
06.02.2006 11:02 • jolo
A co vlastne teda chces?!-modul?-a ci novy satelit?-ak satelit tak si tu na nete najdi aky by sa ti najviac pozdaval a co by si chcel aby mal-vedel-do akej ceny-atd.-cize je toho viacej od coho zalezi.

Celkový počet reakcí: 5 / zobrazují se: 1 ... 5

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist