| |
pomoc
|
|
|
|
mam upc ale nemohu nainstalovat nektere programi treba joj.markizu co stim mam delat diky za pomoc piste
Odpovědět
|
| |
| |
Parada, aj ja som z Pétržky
|
|
|
|
A presnejšiu lokalitu sa isto dovtípiš , keď si pozrieš moju mailovú adresu
Odpovědět
|
| |
| |
no problem
|
|
| 12.02.2006 20:44 • anonym |
|
|
dufam ze aj ja niekomu nabuduce budem moct pomoct pivo a rum  jasne konecne som si pozrel noviny uz je tomu tyzden co som si odpojil tych darmozracov z upc ozaj pivo ok , ja su z petrzky
Odpovědět
|
| |
| |
Teda si to zvládol sám ?
|
|
|
|
Ozaj, ušetril som Ti 2000 Sk  Napíš, či si to zvládol sám. Mám u teba aspoň pivo a rum
Odpovědět
|
| |
| |
Nemusíš mať 100 %.
|
|
| 12.02.2006 17:39 • anonym |
|
|
|
Nemusíš mať 100 %. Ak Ti všetko v pohode ide, Obraz aj zvuk sú v pohode a kôli napríklad kolísavému signáklu Ti nič signál neruší, raduj sa a pozeraj.
Odpovědět
|
| |
| |
este jedna prozba
|
|
| 12.02.2006 15:06 • anonym |
|
|
|
po nadstaveni mam silu signalu okolo 80 % mam to v poriadku alebo musim mat 100 % ako mi povedali pri kupe ?
Odpovědět
|
| |
| |
este taky maly detail.
|
|
|
|
|
Ty zrejme centralny konektor nasmerujes na Astru 19,2, teda 2,69 stupna vychodne od Juhu a Astru 3 nastavis tak, ze prijmac imiestnis oproti osi o 5,59, ale OPKUJEM, zapadne. Samotna elevacia, teda naklon paraboly nad horizontom je koli nesymetrii umietnenia konektorov na parabole mimo osi pomerne maly, len par stupnov nad horizont. Ja sice pisem stotiny stupna, ale az tak citlive to nie je, su to v podstate teoreticky úpresne cisla, ktore nikto dokonale netrafi
Odpovědět
|
| |
| |
uz to mas ?
|
|
|
|
|
Ak chces, dobehnem aj hned a dufam o chvilocku to musi byt, komplikacie neocakavam.
Odpovědět
|
| |
| |
dakujem lubor
|
|
| 12.02.2006 09:30 • anonym |
|
|
|
Odpovědět
|
| |
| |
P.S.
|
|
|
|
|
Samozrejme prijmac v osi sa nasmeruje na jeden zo satelitov a druhy "skuli" na monobloku na ten druhy. Netreba zabudnut na zaklady optiky, a to, ze uhol dopadu sa rovna uhlu odrazu a odraza sa na osi symetricky na druhu stranu. Mozno bude pre velkych machrov tento postup sa zdat primitivny, ale funguje. Su samozrejme vseliake pomocky pomahajuce v konecnom stadiu uplne presne dosmerovat , ale ono to podla mna najlepsie ide priamo na zaklade signalu videneho na prijmaci.
Odpovědět
|
| |
| |
A v akej cati BA si ? Ja sice ...
|
|
|
|
|
A v akej cati BA si ? Ja sice extra velke skusenosti nemam, ale nastavil som si nedavno v pohode 2 satelity. Nie je to ziadna narocna praca, ak chces, pomozem. Obycajne to zvladne kazdy vlastnik sam bez pomoci. Kludne sa ozvi. Ja na tom zarabat nechcem, mozno naklady na benzin, a to len vtedy, ak to nastavime. Mozno Ti pomoze postup: 1. vediet, kde presne je juh 2. Pre bratislavu ma Astra 3A azimut 171.72 stupna, elevaciu 34.39 stupna a polarizaciu -5.51 stupna. pre astru na 19,2 su udaje: azximut 177.31, elevacia 34.68 a polaizacia -1.79 Udaje sa daju vypocitat na http://www.igp.net/Antenna_Alignment/Ind ex.php. Trosku sa treba pohrat po nastaveni azimutu s elevaciou, lebo LNB nie je v osi. Ak nemas parabolu prilis daleko od TV, je vsetko uplne hracka, ak su vzialenejsie, treba na seba prinajhorsom kricat.
Odpovědět
|
| |
| |
pre tela z Lvova
|
|
| 12.02.2006 02:00 • anonym |
|
|
|
som rad ked sa najde nejaky primat ako ty a chce sa stat vtipny ( moja rada zadarmo "mal by si viacej onanovat " )
Odpovědět
|
| |
| |
ne mas kompas ?
|
|
| 11.02.2006 23:20 • ukrajinec |
|
|
|
hadam to je najlagsie co sa da nastavit . nastavim ti to za 300 Sk ale mi preplatis cestu z Lvova do Bratislavy (cca 4000 Sk)
Odpovědět
|
| |
| |
ja som si ju nastavil sam pre ...
|
|
| 11.02.2006 20:12 • anonym |
|
|
|
ja som si ju nastavil sam pre seba zadarmo