|
Ahoj ja mám Satro Digital + Satro Analog + video + DVD prehrávač. Video alebo DVD rekordér, je čo sa týka zapojenia to isté. Satro je dobré práve v tom, že keď máš SATRO Digital, máš SATRO Analog zdarma. Keď teda pozeráš SATRO Digital na TV, môže Ti rekordér nahrávať z analógu, kde sú všetky česko-slovenské stanice. Toto Ti neponúka ani UPC Direct ani DigiTV. Čo sa týka zapojenia všetkých zariadení. Ja mám prijímač Kqon, ktorý je vraj najkvalitnejší. Mám to zapojené takto: - TV koaxiál zo steny ide do Kaon prijímača, odtiaľ ide do videa a z videa do TV. Kaon aj video majú priechodzie konektory na TV kábel. - okrem toho mám video aj Kaon pripojené k TV cez SCART. - Kaon je cez rozbočku pripojený aj k rekordéru. - k TV projený cez SCART ešte aj DVD prehrávač. Takže analógový signál má aj TV aj rekordér. Digitálny signál má TV a rekordér. Možné kombinácie sú: - Digitál ide na TV, rekordér nahráva Analóg - Analóg ide na TV, rekordér nahráva Digitál - Analóg ide na TV, rekordér nahráva Analóg, Digitál sa nepoužíva. To len do počtu.
Odpovědět
|