Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Pondělí • 18.05.2026 - 14:31:14 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Jiné
Satro a DVD rekordér  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
12.02.2006 06:58 • Roo
Mám Satro digital a DVD HDD rekordér Pioneer, mam problem to vsak rozumne pripojit. Stenova antena Satra ide rovno do SCART kabla kde je pripojeny aj XSat a to davam do TV. Nevie mi niekto poradit ako to mam prepojit na HDD DVD rekorder tak, aby som mohol tento rekorder vyuzivat? Ak pripojim priamo antenu do DVD HDD, samozrejme nefunguje dekoder....
Dakujem
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 4   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

Noo  
01.03.2007 10:17 • Robo
Ahoj ja mám Satro Digital + Satro Analog + video + DVD prehrávač. Video alebo DVD rekordér, je čo sa týka zapojenia to isté. Satro je dobré práve v tom, že keď máš SATRO Digital, máš SATRO Analog zdarma. Keď teda pozeráš SATRO Digital na TV, môže Ti rekordér nahrávať z analógu, kde sú všetky česko-slovenské stanice. Toto Ti neponúka ani UPC Direct ani DigiTV.
Čo sa týka zapojenia všetkých zariadení. Ja mám prijímač Kqon, ktorý je vraj najkvalitnejší. Mám to zapojené takto:
- TV koaxiál zo steny ide do Kaon prijímača, odtiaľ ide do videa a z videa do TV. Kaon aj video majú priechodzie konektory na TV kábel.
- okrem toho mám video aj Kaon pripojené k TV cez SCART.
- Kaon je cez rozbočku pripojený aj k rekordéru.
- k TV projený cez SCART ešte aj DVD prehrávač.
Takže analógový signál má aj TV aj rekordér. Digitálny signál má TV a rekordér.
Možné kombinácie sú:
- Digitál ide na TV, rekordér nahráva Analóg
- Analóg ide na TV, rekordér nahráva Digitál
- Analóg ide na TV, rekordér nahráva Analóg, Digitál sa nepoužíva. To len do počtu.

Pioneer  
01.05.2006 05:43 • Roo
Zatial velmi, bezi v pohode, dobra kvalita, perfektne uzivatelske rozhranie...dobra kvalita

Mám v pláne taktiež prejsť na ...  
27.02.2006 14:38 • anonym
Mám v pláne taktiež prejsť na digitál SATRO a kedže mám tiež DVD rekordér (Panasonic DMR-EH60) chcel by som vedieť či sa po zapojení XSatu bude dať zvlásť nahravať na rekordéri a zároveň sledovať na TV iná stanica.Momentálne pri analógu je to možné.

Nevidim v tom problem  
21.02.2006 17:36 • anonym
Ja mam tiez xsat od satra a pioneer 530h dvd hdd rekorder. ja mam xsat napojeni scartom na scart vstup do rekorderu, z rekorderu druhym scartom spojenie s TV. v pohode to funguje... Si spokojný s pionerom?

Celkový počet reakcí: 4 / zobrazují se: 1 ... 4

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist