Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Neděle • 07.06.2026 - 10:46:59 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Jiné
PARABOLA SATELIT.  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
26.04.2006 21:53 • Karel.
Ví někdo co je s tímto časopisem-mám ho abonovaný a jak se zdá spadla klec.Ani žádné oznámení co se stalo-to ve slušné společnost není zvykem... Karel.
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 4   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

Omluva bude v čísle 19, do tis ...  
28.04.2006 22:51 • anonym
Omluva bude v čísle 19, do tisku jde číslo s více jak dvoutýdenním předstihem (uzávěrka je 3 týdny předem) a ten výpadek byl už po uzávěrce. Časopisy se tisknou jinak, jak noviny, trochu se v branži pohybuji. Nechci se šéfredaktora ani někoho jiného v časopise zastávat, ale jsou v tom nevinně a bohužel plně závislí na majiteli, který je i zároveň majitelem tiskárny ;( Sám jsem předplatitelem týdeníku a tak mě to taky štve, ale to je tak vše, co s tím mohu dělat. :bad:

Právě jsem (opět tedy opožděně ...  
28.04.2006 15:13 • Brousek
Právě jsem (opět tedy opožděně) obdržel číslo 18. Žádná omluva ohledně čísla 17 se nevyskytuje zde ani na jejich webu (http://www.satelitparabola.sat.cz/). V úvodníku pouze pan "šéfredaktor" cosi nejapně povídá o obrovské konkurenci. Podle mě z toho vyplývá, že ta tiskárna jsou opravdu jen výmluvy a jak pan šéfred nepřímo příznává, budou zde finanční problémy. Tím nevytištěným číslem něco ušetřili, pochybuji, že budou abonentům vracet předplatné. No třeba se jim finanční situace zlepší. :mad:

Omluva je zařazena do dalšího ...  
27.04.2006 06:57 • anonym
Omluva je zařazena do dalšího čísla, které ale pro problémy s tiskárnou ještě nebylo vytištěno :-( (snad by se mělo tisknout v těchto dnech na náhradních strojích). Nezbývá než vydržet.

karol  
26.04.2006 23:05 • anonym
bolo to tu popisane problé m v a s tiskemmmmmmm

Celkový počet reakcí: 4 / zobrazují se: 1 ... 4

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist