Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 10:28:01 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu


Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

 

TOP témata



 

Téma z archivu

DVB-T
Propojrní se satelitním přijímačem  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
29.07.2007 15:04 • Víta
Poradte někdo prosím jak mam propojit S TV a satelitním přijímačem ještě video a DVD.At to zkoušim jak to zkouším tak vždycky neco nejde.Když to zapojím tak jak je to v návodu,kde je jen TV,VIDEO a sat.přijímač,tak nejdou programi na videu,jen přehrává.Nevíte jak na to?Případně nejaký schéma zapojení všech těchto spotřebičů.Díky všem za odpověd.
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 9   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

 
Moc vám všem dekuju.Propojil j ...  
29.07.2007 19:11 • Víta
Moc vám všem dekuju.Propojil jsem to tak jak jste poradili a je to všechno tak jak má.Moc díky.
 
 
 
Jistěže, ale Vy máte RF propoj ...  
29.07.2007 18:20 • Jaivan
Jistěže, ale Vy máte RF propojení a nastavujete tak výstup RF modulátoru... Tomuto způsobu propojení je lépe se vyhnout, poskytuje nejmenší kvalitu výsledného obrazu...
 
 
 
ak neprivedie blokovacie napät ...  
29.07.2007 17:02 • sekop
ak neprivedie blokovacie napätie SCARTom tak do stavu monitora dá TV pomocou DOale myslím, že VRC treba nastaviť Au1 alebo Au2 tlačidlom voľby kanálov ja to tak prepínam lebo mám DVD pripojené SCARTom do VCR a STB s VCR cez ant.vystup-vstup a do TV tiež cez ant vyst vstup.TV mám naladený na VCR na 1.kanály a VCR na STB tiež na 1.kanály.Pri pozeraní DVD prepnem VCR do AU.Z VCR SCART2 výstup do do zariadenia na prenos NF telev.signálu ktorý má dva SCART vstupy a prepínače týchto vstupov.Do druhého SCART vstupu mám pripojený kabel z STB SCART výstupu.To mi umožňuje sledovať nazávisle na dvoch TV rôzne kombinácie. Možnosti zapojenia sú rôzne.
 
 
 
Plně osazené a slušné SCARTY z ...  
29.07.2007 16:53 • Jaivan
Plně osazené a slušné SCARTY za 150 Kč mají 8 ku běžně zapojenou...
 
 
 
Zapojil bych to stejně jak řík ...  
29.07.2007 16:28 • anonym
Zapojil bych to stejně jak říká Jaivan.De fakto vše do serie.Jen upozorním,že scart na Tv má vstup i výstup. Jen je dobré jako poslední,t.j. mezi TV a VCR zapojit scart s propojeným pinem č8 který zajistí to,že se bude TV zapínat pouhým zapnutím zdroje signálu. Nevím, ale myslím,že běžně tu osmičku scarty zapojenou nemají.Ale to si nejsem jistej.Já ho dopojoval extra.(dělal jsem to ,to už je pár let,tak doufám,že to je pin 8)
 
 
 
Omlouvám se za ,,chaotický"pop ...  
29.07.2007 16:14 • Víta
Omlouvám se za ,,chaotický"popis,ale nemám s tím tolik zkušeností.Moc děkuji za radu.Zkusím to tak,jak říkáte.
 
 
 
Popisujete to nějak chaoticky ...  
29.07.2007 15:58 • Jaivan
Popisujete to nějak chaoticky ... Jak můžete mít výstup z TV? Topologie popisování propojení je opačná, od zdroje signálu, přes smyčky ke koncovému zařízení... Takto na dálku není jednoduché radit, ale já bych to viděl takto:-z výstupu SCART DVD přehrávače do průchozího vstupu (AV2) SAT přijímače-z výstupu SCART (TV OUT) SAT přijímače do vstupu SCART (AV2 dec) videorekordéru-z výstupu SCART (TV out) videorekordéru do SCART vstupu TVPochopitelně všechny výstupy je třeba nastavit na CVBS signál (pokud videorekordér nepropouští i RGB)
 
 
 
DVD a TV ma jen jeden skart vý ...  
29.07.2007 15:45 • Víta
DVD a TV ma jen jeden skart výstup.VIDEO ma skart vstup i výstup a to samé i sat.přijímač.DVD je jen player.A na VIDEO potřebuju nahrávat a pravě po vložení Sat přijímače nemohu,protože se mi nezobrazují na VIDEU programi TV.Mám k dispozici skart rozbočovač.Ted to mám zapojené následovně:Z TV do sat.přijímače,ze sat přijímače do VIDEA a z videa do DVD playeru.
 
 
 
Tak předně by bylo nutné vědět ...  
29.07.2007 15:14 • Jaivan
Tak předně by bylo nutné vědět, jakými AV vstupy/výstupy jsou vybaveny tyto komponenty... Má TV alespoň dva SCARTY? Nebo čelní AV vstup?Pokud ne, bylo by nutné zapojení VCR řešit via RF modulátor. To DVD je recordér nebo jenom player? Na VCR také nahráváte?Pokuste se blížeji popsat hlavně ony AV vstupy a výstupy a zda jsou (u DVD či VCR) průchozí...
 
 
Celkový počet reakcí: 9 / zobrazují se: 1 ... 9

|<«1»>|



¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist