Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 16.04.2024 - 22:01:02 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu


Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

 

TOP témata



 

Téma z archivu

Skylink
Môže Polícia SR zaisťovať karty Skylink u predajcov SAT TV v zmysle PO súdu...?  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
25.06.2018 10:15 • ® arsat84
Súd v Prahe rozhodol, že karty Skylink nesmú umožňovať príjem programov TV Prima mimo Prima Plus na Slovensku! Vyzerá to síce paradoxne, avšak predajcovia SAT TV na Slovensku musia odteraz počítať aj s medznou alternatívou, že ich navštívi polícia a zhabe im karty Skylink, pokiaľ budú vystavené v predajni k predaju. Otázne je, či aj karty uschované v šuplíku ako predmet doličný nie sú rovnakým nebezpečenstvom pre predajcov. Vyplýva to z rozhodnutia Mestského súdu Praha, ktorý uviedol cit. Pokud jde o tyto programy, je společnost M7 Group S. A. dále povinna se zdržet na Slovensku nabízení a prodeje dekódovacích karet, které umožňují uživatelům jejich příjem mimo ČR.
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 22   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 2

 
@zagrapan  
27.06.2018 08:56 • ® arsat84
Ver mi, nebaví ma to, mám iba obavu a aj o Teba...
 
 
 
@arsat84  
27.06.2018 07:31 • ® zagrapan
nemáš argumenty, tak meleš furt to samé dokola, že tě to baví....
 
 
 
@zagrapan  
26.06.2018 22:51 • ® arsat84
Pre istotu si zopakujme o čo ide teraz. Prima uspěla u Městského soudu v Praze s návrhem na vydání předběžného opatření proti společnosti M7 Group S. A. ve věci nelegálního šíření českých televizních programů na území Slovenské republiky. Soud společnosti M7 Group S. A. nařídil, aby u dekódovacích karet, které umožňují přístup k obsahovým službám slovenského produktu Skylink, zablokovala přístup k televizním programům Prima, Prima COOL, Prima LOVE, Prima ZOOM, Prima MAX a Prima KRIMI. Pokud jde o tyto programy, je společnost M7 Group S. A. dále povinna se zdržet na Slovensku nabízení a prodeje dekódovacích karet, které umožňují uživatelům jejich příjem mimo Českou republiku. Rozhodnutí soudu uvítala i TV Nova, která řeší soudní cestou stejný problém se stejnou společností.
 
 
 
@arsat84  
26.06.2018 22:18 • ® zagrapan
Jak vidíš tak se nic nestalo. Skylink vesele funguje dál. Pokud máš pocit, že nelegálně, oznam to na policii. Ach tak, ty se vlastně policie bojíš, jak si nám už napsal. I kartičku na prodejně se vystavit bojíš. Hladovku si chtěl držet a taky ses rozklepal, když přišlo na věc. Chlape, seber se, nic se nestalo a nestane. Skylink už vydělal na tom, že si spousta Slováků koupila druhou kartu aby se mohli dál dívat na ubohou Novu s Primou. Teď ještě zkouší uhrát tu druhou skupinu, která si ani není schopna koupit druhou kartu. Budiž jim přáno, třeba jim to vyjde. Ale věř mi, ubohý slovenský montážníček jako jsi ty se nemá čeho bát, můžeš klidně spávat....
 
 
 
@zagrapan  
26.06.2018 22:04 • ® arsat84
Špekulatívne skupovanie Skylink + CS Link, klamstvá o zachovaní základu zadarmo pre finančne citlivých zákazníkov, zavedenie podvodného Serpo, únik od desaťmiliónových pokút z firmy M77 na M7, následne únik do daňového raja, následne neplatenie DPH, následne nelegálne podnikanie v ČR a SR s pokutou a následnou exekúciou, následne medzinárodná hanba v súvislosti s podozrením nekonania vo veci zabránenia nelegálneho príjmu a ošklbania oficiálnych zákazníkov zvyšovaním Serpa atď., atď...Takže podľa Teba sa logicky NIČ nestalo...?
 
 
 
@arsat84  
26.06.2018 21:26 • ® zagrapan
a ty si zřejmě posedlý panikařením a trolováním. Ještě se nic nestalo, televize vysílají, Skylink prodává, montážníci montují, jen Ján Luterán je podělaný strachy, že přijede policejní komando a sebere mu nezaregistrovanou kartu Skylinku, kterou má vystavenou v prodejně a pak ho odsoudí na 20 let do Leopoldova
 
 
 
@zagrapan  
26.06.2018 21:00 • ® arsat84
Si zrejme viazaný Skylinkom a tak si logicky neuvedomuješ závažnú podstatu terajšieho problému, ktorý je oproti tomu v minulosti obludný, čo sa týka doterajšieho rozsahu činnosti a negatívnych následkov. Skylink sa o seba nemôže postarať, keďže to nie je klasická firma. Je to v podstate nelegálne zoskupenie za účelom obohatenia sa vytvorením finančnej pyramídy.
 
 
 
@arsat84  
26.06.2018 20:16 • ® zagrapan
Takže se nic nestalo. Naprosto ojedinělý případ, montážník byl druhoinstančním soudem osvobozen a naopak, bylo dosaženo neoddiskutovatelné legalizace příjmu čt na Slovensku. Stavět na tom nějaké domněnky okolo situace se Skylinkem je akorát strašení lidí. Navíc, žalovaným je tady Skylink a jak jsem ti psal, Skylink se o sebe postará. Ty se svými strachy a obavami mu nesaháš ani po kotníky.
 
 
 
@lz405  
26.06.2018 17:23 • ® arsat84
Možno o tom nevieš, ale na Slovensku neplatia Tvoje domnienky. Tu platí, že "skutok sa nestal". A pokiaľ navyše nevieš to najpodstatnejšie, tak sa to už konečne nauč tak, ako sa to správne má robiť. Aj prokurátor Špirko si chránil svoj život a život rodiny tak, že podozrenie na trestný čin Sabotáže Smerom k ministrovi vnútra a bývalému ministrovi financií riešil verejným zverejnením. Lebo, keby to oznámil na Polícii, zle by to dopadlo. Aj novinár Janko Kuciak podal trestné oznámenie na Polícii a výsledkom bola poprava jeho a snúbenky. Načo riskovať a ísť na Políciu, stačí veci zverejniť a to je omnoho väčšia istota, že sa to neututlá.
 
 
 
@zagrapan  
26.06.2018 16:20 • ® arsat84
Mýliš sa, v tej dobe mnohé firmy prevádzkujúce TKR na Východe Slovenska využívali argument terestriálneho "cezhraničného príjmu ČT", čo bol vo svojej podstate nezmysel, ale kdesi na najvyššom kopci sa raz za čas dal zachytiť diaľkový príjem TV signálu z Ostravy a to sa používalo ako finta na úrady. Potom ale v rámci konkurenčného boja firma Cabel Plus KE požiadala o predbežné opatrenia vo veci zamedzenia predaja antén MMDS firme Aerial a následne potom súd odsúdil montážnika za realizáciu sat príjmu ČT pre Bytové družstvo Košice. Na základe tohoto precedensu sa aktivovala odborná verejnosť a diplomatickou cestou cez konzulát ČR v KE sa dosiahlo, že Krajský súd KE zrušil trest pre montážnika. Vďaka výroku súdu sa podarilo cez SAKT neskôr dohodnúť legalizáciu satelitnej retransmisie programov ČT na Slovensku. Ak budem mať čas, skúsim nájsť judikát OS KE a následne oslobodzujúci verdikt KS KE.
 
 
 
Arsat,pokud víte,že někdo porušuje zákony máte  
26.06.2018 16:13 • ® lz405
Arsat,pokud víte,že někdo porušuje zákony máte povinnost toto oznámit příslušným orgánům,jinak se stáváte spoluviníkem.Kolikrát ste byl na policii za ty dva měsíce co ste odhalil desítky trestných činů?
 
 
 
@arsat84  
26.06.2018 15:32 • ® zagrapan
A čím to zdůvodnil? Příjem programů ČT je přece na Slovensku legální. Asi říkáš A ale neříkáš už B, protože se ti to nehodí, že?
 
 
 
@zagrapan  
26.06.2018 15:12 • ® arsat84
Najpr Ťa poprosím, nábožensky nenálepkovať, Luteránov si veľmi vážim, osobne som však Katolík. No a čo sa týka, Tvojho zľahčovania problému, bol by som omnoho opatrnejší, vzhľadom na neblahé skúsenosti, kedy v minulosti Okresný súd v Košiciach odsúdil montážnika za realizáciu príjmu programov ČT...
 
 
 
@lubos  
26.06.2018 15:04 • ® arsat84
Luboš, vyhlásenie Skylinku nemá žiadnu váhu, jedine ak reklamnú, prípadne zavádzajúcu a teda v každom prípade pre predajcov a montážnikov nebezpečnú. Rozhodujúce je rozhodnutie súdu vo veci predbežného opatrenia a hlavne následného judikátu. Prajem Ti tiež krásny víkend.
 
 
 
Opět Luterán straší. Stačí se podívat třeba na  
26.06.2018 13:20 • ® zagrapan
Opět Luterán straší. Stačí se podívat třeba na kauzy sharingu, které se dostaly před soud. Montážníky parabol nikdo nikdy neodsoudil. Zákazníky sharingu taky ne. Jediný, kdo byli odsouzení byli POSKYTOVATELÉ sharingu. Analogicky, v této kauze, jediný který riskuje soud je Skylink sám. A o toho se Luteráne neboj, on se o sebe postará.
 
 
 
Skylink určitě vydá je potřeba počkat nějaké  
26.06.2018 10:48 • ® lubos
Skylink určitě vydá je potřeba počkat nějaké prohlášení.Montážníci se bát ničeho nemusí.Prodejci také nedělaji nic proti předpisům.Nejdříve musí být zaplaceno Servisní poplatek pro jeden nebo druhý region.Nebo oba.pokud to karta umožnuje.Majitel je Skylink.Hezký víkend přeji všem.
 
 
 
@lubos Nehnevám sa, teším sa...  
26.06.2018 07:47 • ® arsat84
Luboško, nehnevám sa, naopak, teším sa, že si sa konečne ozval. Ide totiž o to, aby sme si všetci spolu začali uvedomovať ako funguje svet, EU, ČR, SR a hlavne euroobčania navzájom. Ide tu o to, aby sa občania v postkomunistických krajinách nestali nástrojom nadnárodnej mafie na vzájomnú nenávisť, ktorá je cieľom. Nadnárodné mafie si pod vplyvom nakradnutých peňazí myslia, že môžu všetkých ovládať a okrádať. Firma M7 dokázala v ČR to, čo sa ešte v jej novodobých dejinách nestalo, tak pohŕdala voči pravomocnému rozhodnutiu orgánu verejnej moci, až musel štát pristúpiť k jeho daňovej exekúcii iniciovanou ČTÚ!!! Tento precedens je ukážkou toho, že firma sa neštíti ničoho a je schopná všetkého. Takto je treba chápať nebezpečenstvo, ktoré hrozí všetkým od poctivo platiacich abonentov Skylinku, cez montážnikov až po predajcov. Lebo tento problém sa nevyrieši naivnosťou v podobe, však keď nám vypnú programy, tak si kúpime druhú kartu. Čo keď je toto celé iba posledná FINTA nadnárodnej mafie a z kariet budú iba škrabky...? Je to všetko nadsadené? Nie, je to celkom reálny scenár, pokiaľ sa všetky dotknuté subjekty okolo hračky kartičky SKYLINK začnú dožadovať svojich zákonných práv...
 
 
 
To co tu píšete nezlobte se jsou bláboly.Policie  
26.06.2018 02:31 • ® lubos
To co tu píšete nezlobte se jsou bláboly.Policie nestíhá ani žádný montážníky. Co běží nebo neběží na kartě Skylink je věc čistě Skylinku tečka...Vysvětlení koukejte se dokud to půjde až to nepůjde tak si pořidte druhou kartu. Nebo se koukejte z okna. :)
 
 
 
@oneeeee  
25.06.2018 12:59 • ® arsat84
Nepodceňuj rolu prepojenia úradov v rámci EÚ a pokiaľ nepoznáš podstatu veci a procesy z toho vyplývajúce, nehraj sa na "hrdinu". Práve takíto "hrdinovia" na konci svojho pochybenia hľadajú poslednú pomoc u tých, ktorí im vystavovia doklad o nesvojprávnosti.
 
 
 
samo vyšetrenie nepomôže . súd v prahe nás môže  
25.06.2018 12:17 • ® oneeeee
samo vyšetrenie nepomôže . súd v prahe nás môže bozať v riť (2 x).
predaj kariet je čistý a bez zápisov. no a to znemená , že až si zase kúpim kartu , podľa platenia zo slovenska dostanem len slovenský region. a tak to bude aj naopak. podľa tvojho myslenia a myslenia v prime a jojke a aj na súde sú karty pre česko a pre slovensko asi samostatne alebo čo. skús psychiatra v sučanoch a doporuč to aj pre pražský súd a hen tamtých právnikov. pre pražákov sú bohnice .
ešte žijem.vuplus solo2 ,vuplus solo 4k blackhole
 
 
Celkový počet reakcí: 22 / zobrazují se: 1 ... 20

|<«12»>|



¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist