Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 01:28:08 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu


Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

 

TOP témata



 

Téma z archivu

Přijímače a technika
Bieda Skylinku je Samsung EVO S, vyhráva AntikSAT s Nano 3S...  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
26.10.2018 10:38 • ® arsat84
Mám od AntikSATu satelitný prijímač s kartou a k tomu v izbe dcéry TV 43 palcov, úplná spokojnosť, žiadny problém. V obývačke mám telku 63 palcov a k nej hybridný Antiksat Nano3S pripojený na SAT + IPTV. Bývam na vidieku a mám poskytovateľa internetu s viazanosťou na 1 rok pri platbe 13,10 eur s maximálnou rýchlosťou 5Mbps, zmluvná rýchlosť 3Mbps a neobmedzené dáta. Predajca Antiksatu ma upozorňoval, že som na hranici príjmu IPTV čo sa HD programov týka. Niekoľkomesačná prax je omnoho lepšia ako mi to predajca Antiksatu tvrdil. Cez satelit nemám ani na 63 palcovej TV problém s kvalitou obrazu a dokonca ani pri zopár búrkach som na 97 cm parabolu nemal výpadok programov. Jediný problém, ktorý som zaznamenal bol pri IPTV, kedy pozerám programy, ktoré neidú cez SAT a kedy dcéra večer sťahuje videá, vtedy je krátke štvorčekovanie v obraze, čo mne nevadí, avšak žene to vadí hlavne pri Fashion TV. Minulý týždeň sme dostali do schránky leták od Skylinku, manželka tam ihneď iniciatívne zavolala a pani jej po česky všetko nasľubovala, že budeme mať kvalitné IPTV aj SAT TV cez prijímač Samsung EVO S a pri viazanosti na 2 roky nám všetko dodajú a nainštalujú za 1 eur a mesačne budeme platiť iba 7,30 eur. Navštívili sme Top predajcu Skylinku a mali sme z toho šok. Najprv sme mu vysvetlili ako nám to funguje cez AntikSAT a čo nám sľúbili cez telefón a čo my očakávame. Povedali nám, že to vôbec nie je tak, v našich podmienkach by Samsung vôbec nefungoval, k jednému eur by sme za montáž museli zaplatiť technikovi 50 eur a za prijímač ešte ďalší doplatok a ani tak by nám to nikto nenamontoval. Zostali sme v šoku ! Predajca Antiksat nám všetko dopredu vysvetlil, všetky plusy a mínusy a sme s prevádzkou omnoho spokojnejší ako sme očakávali. Ako môže Skylink takto zavádazať, doslova klamať zákazníkov...?!
Pro zobrazení příloh se musíte přihlásit
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 16   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

 
Bieda Skylinku je Samsung Evo-s  
30.11.2018 21:20 • ® Otosko
Reagujem na zadanú tému. Som nový účastník SKYLINKU, namontovali mi práve kritizovaný set za 1 euro na začiatku mesiaca. Boli zo začiatku problémy s prijímačom,lebo som si objednal iný - GoSat GS 7070 s doplatkom 14,95 eura, ale potom mi bolo povedané že si musím zaplatiť aj konventor a parabolu tak som sa nakoniec rozhodol že si zoberiem samsung. Po dvoch týždňoch som prišiel na všetky nastavenia a som spokojný. Za 1 euro a na dva roky poplatok 7,30 eura balíček SMART, čo pre mňa bola najlepšia voľba. SKYLINK live funguje na počítači aj tablete, čo ból aj hlavný dôvod prečo som zareagoval na ponuku SKYLIKU, ktorá mi prišla poštou. Upozorňujem, že prijímač je použiteľný iba pre SKYLINK. Karta je spárovana s prijímačom a musí byť aktívna - zaplatený poplatok ináč nefunguje. Prijímač nemá multimediálny USB prehrávač nič vlastné neprehráte. Vzadu má pripojenie na HDD,ale nahrávky sú zakódovane a nedajú sa inde prehrať len v danom prijímači.Keby samsung evo-s nebol v sete za 1 EUR tak by som hľadal univerzálny prijímač aj napriek tomu, že by som ho momentálne nepotreboval, ale potom ma napadlo, že je len otázka času kedy sa bude vysielať 4K, alebo v novom kódeku HEVC 265 a budem musieť aj tak zakúpiť druhý prijímač a tento je len na vykrytie určitého času pokiaľ nepríde niečo lepšie. Zbytočne je investovať do vecí, čo možno budú fungovať 2 alebo 3 roky.Z vlastnej skúsenosti viem, že čo som niekedy nahral na HDD aj tak som to viac krát nepozeral, tak je to vlastne jedno kde nahrávku mám, aby som ju niekedy mohol pozrieť. A to je vlastne všetko prečo som spokojný s týmto setom. Za málo peňazí veľa muziky aspoň pre mňa.Manželka mi dva roky hučala do hlavy že nemá Markízu, tak som jej konečne vyhovel a teraz už len prepíname a nepozeráme nič v celku. Ahoj!
 
 
 
@twoooo  
28.10.2018 10:29 • ® arsat84
No konečne ľudský prístup. Ďakujem Ti tiež v mene Ľudstva.
 
 
 
Za Luterána  
28.10.2018 10:27 • ® twoooo
zase podakujem ja... :D
 
 
 
@kompresor  
28.10.2018 10:00 • ® arsat84
Za Luteránov ďakujem. Bo viera v život, lásku a Dobro medzi ľuďmi, to jediná a pravá hodnota ľudstva...
 
 
 
@kompresor  
27.10.2018 19:25 • ® zagrapan
Poté, co jsem mu napsal v jiném vláknu, že se stydí i za své jméno aspoň přestal psát tu jeho stupidní hlášku, že je katolík. Aspoň jsme se trochu teda posunuli ale je to i tak dost málo. Konstruktivní diskuze ten pán schopen evidentně není.
 
 
 
a zase luterán a jeho viera.  
27.10.2018 18:29 • ® kompresor
a zase luterán a jeho viera.
 
 
 
Oproti tobě píšu právě fakta. Ty píšeš bláboly a  
27.10.2018 10:00 • ® zagrapan
Oproti tobě píšu právě fakta. Ty píšeš bláboly a vymyšlené příběhy.
 
 
 
@zagrapan  
27.10.2018 08:47 • ® arsat84
Mne sa nezdá, že ja mám fantáziu, to by som písal Sci-fi, tá je dobre platená. No Ty máš určite klamlivú ilúziu. Veď potieraš základné fakty o danej problematike SAT a TV. Napriek tomu sa teším, lebo od vulgarizmov si sa posunul k iluzionizmu a to je veľmi pozitívne. Pokračuj...
 
 
 
no fantazii tam máte velkou, zvlášť teda ty...  
26.10.2018 22:41 • ® zagrapan
no fantazii tam máte velkou, zvlášť teda ty...
 
 
 
@zagrapan  
26.10.2018 22:07 • ® arsat84
To vieš, Slovenky sú emancipované, verše sú veršované a co je tady psáno, to je dáno...
 
 
 
..."Minulý týždeň sme dostali do schránky leták od  
26.10.2018 21:21 • ® zagrapan
..."Minulý týždeň sme dostali do schránky leták od Skylinku, manželka tam ihneď iniciatívne zavolala"...

už vidím domácnost, kde manželka iniciativně řeší tyto věci a to ještě ani bez porady s manželem...

Zkrátka Luteráne, špatně veršuješ a psaní příběhů ti taky nejde, zaplať si aspoň nějaký kurs kreativního psaní, snad to pomůže...
 
 
 
@drtic  
26.10.2018 21:04 • ® arsat84
OK, súhlasím a práve preto o takýchto praktikách treba verejne hovoriť.
 
 
 
@arsat84  
26.10.2018 20:32 • ® drtic
Mne sa len nezdalo, že po česky hovoriaca žena vedela tak dobre zhodnotiť možnosti internetového pripojenia a presvedčila manželov k návšteve toppredajcu. Tu sa toppredajca skylinku podľa horeuvedeného článku zachoval korektne a vysvetlil manželom podmienky pripojenia skylinku. Takže z toho vyplýva, že žena hovoriaca po česky na diaľku po telefóne zavádzala. Čo z toho vyplýva? "Keď vtáčka lapajú pekne mu spievajú."
 
 
 
@drtic  
26.10.2018 20:09 • ® arsat84
Podstata príbehu je pravdivá a vôbec nie je podstatné, komu sa prihodila. Mimochodom, mne značka Skylink vyhovuje, nepáči sa mi klamstvo a okrádanie, ktoré pod touto značkou konajú konkrétni ľudia.
 
 
 
Naozaj?  
26.10.2018 19:47 • ® drtic
A teraz vážne. Až je toto príbeh arsata84 (píše ho v prvej osobe tak asi je jeho), tak arsatovi nerozumiem. Vie, že Skylink mu nevyhovuje, ale jeho žena tam volá, a ide s ňou k toppredajcovi, len aby sa utvrdil že Skylink naozaj nemôže ani cítiť.
 
 
 
Nech žije Antiksat , Skylink fúúúj  
26.10.2018 19:28 • ® drtic
Nech žije Antiksat :good: , Skylink fúúúj :bad:
 
 
Celkový počet reakcí: 16 / zobrazují se: 1 ... 16

|<«1»>|



¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist