Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 15:15:01 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu


Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

 

TOP témata



 

Téma z archivu

Digi TV
Aké máte skúsenosti s Digi TV s vlastným prijímačom??  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
25.02.2019 16:33 • ® Zetor25
Ahojte lovci, minule keď som,pozeral u suseda Digi Sport, tak sa mi ten kanál zapáčil že sa rozhodujem že či prejsť od Skylinku k Digi TV SK,oplatí sa mi to?, Dá sa prijímať Digi TV aj s vlastným prijímačom?, Ide tam aj Liga Majstrov na M4sport alebo je to kódované aj keď to budem mať s vlastným prijímačom?, Kolo stojí celá ponúka Digi TV na 1TV???,Chel by som balík Premium kvôli BBC Earth HD a UP Network.Je to s viazanosťou alebo bez viazanosti?, Za odpoveď vopred ďakujem s pozdravom Zetor25. :)
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 10   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

 
Ja by som chel tiež na šport zo zahraničia ale  
28.02.2019 21:50 • ® Zetor25
Ja by som chel tiež na šport zo zahraničia ale premňa na rok NC+ dráha a ešte nikdy som to neskúšal platiť do zahraničia oplatí sa to?, Ako funguje platba na Mesiac mimo územia Poľskej republiky?,Dá sa zohnať aj legálna karta?, Teda aktívna na 1 rok???, Za odpoveď vopred ďakujem s Zetor25.
 
 
 
@Zetor25  
26.02.2019 10:46 • ® Radko3003
Ja Ta tu nekamenujem , je to tvoja osobna vec co chces pozerat , ja som si vybral to co som chcel pozerat ale v poslednom roku travim minimalne pred tv, minulosti som investoval velke peniaze do sat. prijimu mal som 240 cm parabolu s dvoma motormi chytal som tam anglicke 28,2E ako ja arabske programi na 26E plus dalsie dve paraboly 150cm a 120cm ale potom sme sa prestahovali do bytu s rodinneho domu tak som to popredaval, takze na anglicku ligu aj LM mam polskeho operatora NC+ , mam slovenskeho a aj IPTV komplet ponuku + dvb t ale ako som pisal uz netravim tolko pri tv mozno ak nejaky zapas futbal alebo hokej si este pozriem
 
 
 
Ja som sa vyjadril že nedám 20€ za Magiosat ale o  
26.02.2019 10:07 • ® Zetor25
Ja som sa vyjadril že nedám 20€ za Magiosat ale o Digi reč nepadla, Za Digi TV by som tých 13,60 € Mesačne dal.Bez problémov.Len do Magiosat sa hrnuť nemienim, lebo je veľmi drahé
 
 
 
@Radko3003  
26.02.2019 10:04 • ® Zetor25
Dovoľ mi aby som reagoval na tvoj komentár,Ja som v tedy bral len akciu, a žiadneho operátora sa nezastavam, leto som chel viac programov, a Digi TV chem preto lebo tam je Folklorika, BBC Earth HD a Digi Sport 1/5, Ale čo chcem povedať je to že z ľudí som v decembri Minulého roka nerobil srandu len som sa pýtal na to že či využívajú nejaké akcie, Skylink mam od začiatku od kedy bol balík Grátis ZADARMO!!!, V tedy základ mi vyhovoval ale dnes už.Nie A prečo kopíruješ moje komentáre z iných webov????, Ja viem potom dávať aj fotky z lovenia vieš na Slovensku niet z čoho vyberať, lebo tam nie Viasat Nature tam nie Rebel a TV War, tam nie do konca JOJ Cinema HD, Čiže asi tak.A Skylink som už chel zrušiť ešte začiatkom minulého roka, ale ešte som trochu počkal.Toľko k tomu. :mad:
 
 
 
@Zetor25  
26.02.2019 09:26 • ® drtic
Je to stále o tom istom. Niekomu postačuje DVB-T, niekomu stačí platiť SerPo u Skylinku, niekto chce viac (balík u Skylinku, Orange TV, Antik, Digi, Magio...). To je správne. Sme rôzni ľudia a každý máme rôzne požiadavky a potreby. Ak sa chceš správne rozhodnúť, musíš si sám určiť čo chceš a koľko peňazí si ochotný za to dať. Potom si urob prehľad o dostupných možnostiach. Väčšina z nás čo ti tu radia prešla týmto výberom a rozhodla sa pre niečo - niekoho. Takže tu sú názory ľudí ktorým vyhovuje to, čo majú. Svoju cestu si musíš nájsť sám. Ale najlepšie na tom všetkom je, že ak sa tvoje požiadavky a možnosti časom zmenia môžeš sa rozhodnúť pre niečo iné. Takže odpoveď na tvoju otázka či sa ti oplatí prejsť od Skylinku k Digi je len na tebe.
 
 
 
@Zetor25  
26.02.2019 01:08 • ® Radko3003
Toto je vsetko tvoje : Prečo by som sa tu mal vykadiť?,Keď sa ti to nepáči tak si zober iného operátora, mne to úplne stačí, ja som len využil akciu na Multi tak som to zobral na skúšku ak sa mi to bude páčiť tak to nechám tak je lepšie platiť za Sport 1 HD (06,70 € na akciu) ako 09,60 € Mesačne nemyslíš?, Zapoj trochu logiku.P.S mne Skylink vyhovuje,aj tak je asi najlacnejší Operátor satelitnej televízie na Slovensku ak sa nemýlim. Nemienim platiť 20 € Mesačne za Telekom keď je to pre mňa dosť drahé, tu ide, toľko k tomu

A kto Ti da všetky CZ/SK programy?, Je v Digi TV TV War, Kinosvět,Rebel, Rebel 2,a Retro?

Vďaka za podporu, vieš ja mám Skylink od začiatku, takže asi tak ak vieš si vybaviť dobrú cenu za balík tak nie je dôvod na odchod od Skylinku.Samozrejme že keď máš rád dokumenty a Sem-tam nejaký šport tak ti to úplne stačí. Ja aj Rád pozerám hudobné stanice.Ale každý máme na Skylink iný názor, takže to budem rešpektovať.Ja pri telke relaxujem rád.A dokumenty mam radšej bez reklám ako s reklamamy.
Áno Skylink je mi na koniec dobrý, toľko k tomu, uvidím aký bude budúci rok ak pridajú niekoľko nových programov tak budem ešte spokojnejší.Dnes som v skrinke našiel ešte starú kartu Slovak Link CRW,asi mi už ostane len na pamiatku.
No keď vieš dobré vychádzať so zákazníckym centrom Skylinku,tak ti aj po roku dajú zľavu na balík tento mám Do konca Decembra 2019, a potom keď sa mi to bude páčiť tak to predložim ak nie dám si naspäť Smart.
A dobre vies ako vtedy dopadla ta debata
 
 
 
@Zetor25  
26.02.2019 00:50 • ® Radko3003
Nejak rychlo Ti skoncila radost so skylinku a balicku Multi :

Konečne Multi !
Ahojte lovci, po roku som si zobral balík Multi od Skylinku cez SIPO za 06,70 € Mesačne a konečne som spokojný, mám pocit že Skylink sa aj oplatí mať,ako ste na tom Vy??,s akciami??, konečne mám tieto programy :
Sport 1 HD
Sport 2 HD
Nova Sport 1 HD
Nova Sport 2 HD
Spektrum HD
Nat Geo Wild HD
a aj MTV Dance, MTV Rocks, MTV Hits, VH 1, VH 1 Classic, AMC, Disney Channel, Discovery Channel, Jim Jam CZ, Filmbox Extra HD a Film Europe HD, to bude paráda za odpoveď vopred ďakujem s pozdravom Zetor25

Na jednej strane vychvalujes skylink a zrazu chces ist k Digi a odist, ved toto si vypisoval 28.12. 2018,keby Ti islo o anglicku ligu PL tak si davno v Digi alebo Magio sat ,tak sa necuduj ze ako si skoncil na konkurencnom webe na black liste ako by si sam nevedel co chces. Mne je to jedno kde a co chces chytat a pozerat, len ludia maju pocit ze si robis srandu s nich a preto reaguju tak na Teba
 
 
 
@Zetor25  
25.02.2019 18:16 • ® drtic
No, uvidíme ako to dopadne s Premier League. Ak by vypadla z ponuky, bude to škoda ;(
 
 
 
@Drtic  
25.02.2019 17:52 • ® Zetor25
Vďaka za informáciu.Nám by to stačilo aj bez viazanosti.A Skylink by som nechal už tak, Len mam obavy že tam od 2019/2020 nebude Anglická Futbalová liga (Premier League), Vieš mam radšej vlastne poradie kanálov, nie ten prijímač od nich, Lebo tam sú športové kanály od 60 a vyššie a to je už moc.
 
 
 
digi sk  
25.02.2019 17:15 • ® drtic
K DigiSK som prešiel od Skylinku pred dvomi rokmi a som spokojný. Službu príjmam vlastným prijímačom Xtrend ET8000 s Ca modulom od Digi. Balík Premium stojí 13,6e a k tomu si pripočítaj nájom zariadenia Ca modul 1,5e. Pre mňa je výhoda Ca modulu v slobode usporiadania programov a stream do PC a mobilu oproti firemnému STB. Keďže deti majú svoju TV platím aj druhý Ca modul za 1,5e. Ten druhý modul je v TV Lg a funguje úplne bez problémov. Takže platím Premium 13,6+ 1,5+ 1,5 tj.16,6e pre dva TV. Ak potrebuješ, ďalší modul (tretí) už stoji 3e. Po preskúmaní a porovnaní ponúk Skylink a Digi u mňa vyhrala Digi. Pomer cena-ponuka programov od oboch poskytovateľov je na individuálnom zvážení. Liga Majstrov v ponuke Digi tohto roku a zrejme aj v budúcom nieje a M4 sport Ca modul nedekoduje. Cena 13,6+1,5 je bez viazanosti. Ak si zriadiš službu môžeš sa podľa podmienok zaviazať na dva roky, a budeš mať balík HBO grátis na mesiac (alebo dva mesiace) neviem presne, preštuduj si cenník https://www.digislovakia.sk/cennik/ . Záverom- mne ponuka Digi vyhovuje a skúsenosti mám pozitívne.
 
 
Celkový počet reakcí: 10 / zobrazují se: 1 ... 10

|<«1»>|



¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist