Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 18.04.2024 - 20:59:25 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu


Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

 

TOP témata



 

Téma z archivu

CZ/SK stanice
RTVS je uz zase mrtva  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
13.06.2012 15:16 • ® pewa
RTVS je vecne mrtva. Staronovy mocipan dlho neotalal a ide ocistit verejnopravne media od "nie svojich" nominantov. Ze na to ide s tymto saskovanim, to zrejme pochytil od zastupcu tych naj-obycajnejsich ludi. Kazdym odvolanim riaditela STV/rozhlasu sa zacina nova era tychto institucii. Klasik by napisal ze zacina "novy zaciatok". Kolko ich tu uz bolo a kolko nas to koncesionarov, danovych poplatnikov stalo. Ale koho to vlastne zaujima, ved to su verejne financie na pouzitie ktorych ja ako radovy obcan nemam ziaden vplyv. Takato nova era so sebou casto prinasa pretavenie osobnych ambicii noveho vedenia do zavedenia noveho loga, presunu programov z tradicnych vysielacich hodin, a nadavanie na byvalych riaditelov ze podpisali nevypovedatelne zmluvy. Historia sa opakuje a nebude tomu inak ani v tomto pripade. Balzamom na dusi by mal byt fakt, ze sa aspon rusia koncesionarske poplatky. No a za chvilu si povieme inu rozpravku o tom ako psicek s macickou tortu upiekli.
http://ekonomika.sme.sk/c/6415704/smer-ide-obsadit-televiziu-zemkovu-odvolavaju-bez-vypo cutia.html
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 5   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

 
tak STV-čka už asi určite padne. To, čo tu píšete  
14.06.2012 15:11 • ® PatQo239
tak STV-čka už asi určite padne. To, čo tu píšete to je pravda. Pozrite sa do Nemecka - kanál KiKa HD sa ešte aspoň tak dá pozerať a má určitý ohlas divákov v DE. Tu na Slovensku ešte pred tým, keď vznikla Markíza ako už určite všetci poznáte, že ten, komu sa nechcelo sledovať tieto dva programy si radšej zakúpil satelitný komplet alebo prešiel na káblovku. Je síce aj teraz TV Markíza, Jojka a i., ale vtedy boli populárne u nás na Sl. VTV - Eutelsat 10, a na Astre 19 kanály ako Sat.1, ProSieben, RTL, RTL 2...
Ten, kto mal otočenú anténu na Eutelsate II F1 13 E (Hotbird)tak vtedy mohol sledovať programy TVN-ku, Poloniu, Polsat, PULS-ku...
Inak tam tiež chodili dobré filmy takže bolo si z čoho vyberať.
Ja by som chcel povedať, že aj v súčasnosti sa nedá STV-čka pozerať. Pred troma či piatimi rokmi chodilo na Dvojke dosť zaujímavých dokumentárnych filmov (Modrá planéta...)takže sa aspoň tam niečo dalo pozerať. A pred troma rokmi tam chodili trápne relácie ako Postav dom..., Zlaté hity - to bola fakt blbosť a i. somariny.
Ja si myslím tiež, že STV-čka pôjde dole vodou. :bad: ;( :mad:
 
 
 
kde je ST3 ute zabudli  
14.06.2012 08:39 • ® jarmil
Do kedy budu dostavať zlate padáky od 150 mafiánov v parlamente. 2013 mali zdrusiť koncesionárske poplatky....zacina to pracou čest práci.
 
 
 
® pewa  
14.06.2012 05:38 • ® par32
maš absolutnu pravdu Stv bola a je len čierna diera na dotacie :bad:
 
 
 
kedy bola stv pozeratelna?  
13.06.2012 20:44 • ® pewa
a za ery ktoreho riaditela bola STV pozeratelna? ja sa hlavne cudujem, ze sa STV nikdy nenasla v zamerani na detskeho divaka. ceska televizia tento zaner tiez chce pokryt az teraz, ale situacia v cechach je diametralne odlisna. Existencia kanalov disney, minimax, jimjam, csmini, nickelodeon je vazne velka, ale v ich vysielani slovencinu nepocut. STV3 mohla byt uz davno detsky kanal ktory by vyplnil medzeru vo verejnopravnom multiplexe. materialov ma stv dost, takze by bol v celku financne nenarocny. mozno sa s tymto nazorom stotozni nas buduci riaditel :good:
 
 
 
Každa minca ma dve strany- čo dokazala ta  
13.06.2012 18:49 • ® par32
Každa minca ma dve strany- čo dokazala ta pani?Ekonomicky ju hodnotiť asi ťažko ale stv za jej vlady sa stalo nepozeratelne :bad:
 
 
Celkový počet reakcí: 5 / zobrazují se: 1 ... 5

|<«1»>|



¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist