Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 14:08:20 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu


Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

 

TOP témata



 

Téma z archivu

Digi TV
Digi SK konci, pretacat paraboly netreba  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
20.05.2013 16:20 • ® majsat007
Zaciatok tyzdna sa nesie v potvrdeni suskandy, ze Digi Slovakia bola predana. Kupil ju slovensky Telekom.

satCentrum | Slovak Telekom odkúpi 100% podiel DIGI Slovakia a začlení ju do svojej skupiny

Vacsina zakaznikov pouziva satelitnu formu prijmu signalu.
Zda sa, ze to bude po vzore chorvatov, zostanu aj nadalej na 1W, na tych istych prijimacoch, na tych istych kartach.

Naznacuje to vyhlasenie, ze po akvizicii zostane samostatnym pravnym subjektom. Takze migracia na Magio Sat (4W) nebude, to by hrozilo pomiesanie jablk s hruskami.

Ci je to dobra alebo zla sprava, to ukaze cas.

TBS.5925, PF180cm secondhand, Ku+C pasmo, 90E-50W
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 8   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

 
???  
02.09.2013 14:18 • DTV
Nechapem preco ti inteligenti z T-Comu prehovaraju ludi z Digi Tv na Magio a tvrdia im, ze Magio ma sirsiu tv ponuku a kvalitnejsi signal, ked aj tak sa onedlho zlucia a prave zakaznici Magia su ti co budu musiet pretacat paraboly. Je to chore takto klamat ludi.
 
 
 
digi tv  
28.08.2013 05:32 • DTV
Podla informacii priamo z vedenia T-Comu, Magio Tv na druzici AMOS skonci a pravdepodobne zakaznici Magia budu ti , ktori budu musiet pretacat paraboly na 0.8°W Thor 6 & Intelsat 10-02. Je to z toho dovodu, lebo T-Com plati za prenajom transponderu nemale peniaze, pricom po kupe Digi TV satelitnej sluzby su {takpovediac ich vlastnikom}, je to ovela lacnejsie. Programova struktura Magia a Digi sa zluci dokopy. Vysledny efekt by sme mali zaregistrovat o niekolko mesiacov ,presnejsie mozno marec-april 2014. Co sa tyka uzivatelov Magia, sat. boxy by mali zostat povodne, ktore po pretoceni paraboly si cez OTA natahaju novy firmware.
 
 
 
Digisport  
22.05.2013 18:58 • ® ahe56
Dufam, ze neurobia tu istu chybu ako Slovaksport a nenakydaju vela slabsich futbalovych lig (len Argentinska je podla mna dobra z tych ktore ma Slovaksport). Mna osobne by potesilo (a myslim ze aj vela hokejovych fanusikov), keby si udrzali Svedsku hokejovu ligu a pridali aj Finsku hokejovu ligu (hra v nich niekolko slovakov a cechov). Ked uz ta nasa Slovenska hokejova extraliga - v rekreacnom tempe hrajuca (s vynimkou korculujucich Piestan) je nepozeratelna. KHL hadam zostane na Sport 1 a Sport 2 (Sport 2 HD).
 
 
 
prava uz nevlastnia...prehrali sud...anglicko bude  
21.05.2013 21:36 • ® rudlus
prava uz nevlastnia...prehrali sud...anglicko bude na nejakej nove..asi nova sport...alebo fanda...a aj prima poskuluje..uvidime..
 
 
 
Je jasne, ze DIGI TV sa na Slovensku nedarilo tak  
21.05.2013 08:33 • ® zenofex
Je jasne, ze DIGI TV sa na Slovensku nedarilo tak ako si majitelia predstavovali. Zakupenie anglickej PL neprilakalo tolko zakaznikov, aby im vykrylo naklady za zaplatene prava a spustenie Digisportu. Za posledne obdobie sa uz neinvestovalo do reklamy (islo sa v uspornom rezime) a velkohube vyhlasenia pani Hostoveckej o HD vysielani a neustale posuvanie terminu jeho nasadenia nerobili z nej ani z firmy, ktoru zastupovala doveryhodneho partnera. Zredukovanim poctu externych montaznikov si firma sposobila dalsie neprijemnosti, hlavne co sa tyka reklamacii na signal prip. nefunkcnost zariadeni. Ked sa zakaznik s takymito "sluzbami" stretol, pozrel sa kedy mu konci viazanost a s firmou sa rozlucil. So zvysenim poctu volnych programov v DVBT sa opat par ludi s nimi rozluci (to ale postihne vsetkych poskytovatelov).
Telekom bude chciet ustabilizovat predplatitelsku zakladnu ale predpokladam, ze nie HD vysielanim, investovat do toho v najblizsej dobe nebude. Mal by sa zlepsit zakaznicky servis.
Programova ponuka sa tiez mierne modifikuje, stratove akvizicie sa zrusia a nahradia inymi, prip. pride k narastu ceny. Urcitu dobu ale budu musiet zdielat a vyuzivat kapacitu na druzici s ostatnymi platformami Digi.
Digi tlacilo aj na pozastavenie predaja prav na anglicku ligu s tym, ze novy majitel bude mat zaujem. Takze do mesiaca by uz malo byt zname, ci Telekom bude mat zaujem o nakup prav alebo ich prenecha inym. Tazko povedat, ako sa postavi k Digisportu, ked tam nebude mat taky trhak, v kazdom pripade ho ponukne aj inym platformam.
Pocet abonentov v CR tiez nie je priaznivy, uvidime, ci sa podari aj tam nejaky deal.
 
 
 
digi pre vacsinu ludi znamenalo len anglicky  
21.05.2013 07:41 • ® rudlus
digi pre vacsinu ludi znamenalo len anglicky futbal a mozno slovensky..ale tomu je uz koniec takze,,,zbohom digi...
 
 
 
DigiSport v Magio  
20.05.2013 23:58 • ® majsat007
Podľa informácii portálu Živé.sk kúpila spoločnosť aj športový kanál Digi Sport, ktorý bol doteraz iba v ponuke Digi Slovakia. Spoločnosť podľa našich informácii investuje veľké finančné čiastky aj na nákup licenčných práv. Je pravdepodobné, že sa stanica objaví aj v ponuke Magio TV.
TBS.5925, PF180cm secondhand, Ku+C pasmo, 90E-50W
 
 
 
A čo sa ešte dá na DIGI-TV pokaziť?) Telekom sa  
20.05.2013 19:08 • ® pypo
A čo sa ešte dá na DIGI-TV pokaziť?) Telekom sa stáva low-cost operátor.
 
 
Celkový počet reakcí: 8 / zobrazují se: 1 ... 8

|<«1»>|



¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist