Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 12:28:57 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu


Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

 

TOP témata



 

Téma z archivu

Skylink
darcek k novemu roku od M7 Group  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
30.12.2013 17:42 • ® Radko3003
Provozovatel česko-slovenských satelitních platforem Skylink a CS Link , společnost M7 Group, dnes vyhlásila změny v ceníku služeb, ke kterým dojde k 1. 2. 2014.
S účinností od 1. února 2014 se mění výše Servisního poplatku, souvisejícího s poskytováním služeb satelitní televize. Vedle roční a pravidelné měsíční platby prostřednictvím SIPO nebo inkasa z účtu bude zákazníkům nově nabídnuta možnost předplatit Servisní poplatek na 2 roky dopředu.
Servisní poplatek hrazený měsíčně přes SIPO nebo inkaso z účtu se pro slovenské zákazníky nemění, pro zákazníky z České republiky se zvyšuje pouze úměrně oslabení kurzu české koruny. Stejnou cenu, jako při pravidelné měsíční platbě, uhradí zákazníci při platbě na 24 měsíců.
Zvýšení roční platby Servisního poplatku zohledňuje náklady spojené s každoročním připomínáním platby, odpojováním a opětovným připojováním karet, u kterých nebyl Servisní poplatek včas uhrazen.
Provozovatel platformy Skylink svým zákazníkům doporučuje přejít na pravidelnou měsíční úhradu Servisního poplatku prostřednictvím SIPO nebo inkasa z účtu. Vyhnou se tak komplikacím spojeným s případným opomenutím roční nebo dvouleté platby.
Ceska republika ,s 29Kc na 33Kc jednorazova platba na 12mesiacov 498Kc, jednorazova platba na 24mesiacov 768Kc
Slovenska republika 1,20eur mesacny poplatok, jednorazovy rocny poplatok 19,20eur, jednorazova platba na 24mesiacov 28,80eur
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 18   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

 
mikino1  
09.02.2014 21:30 • hujer23
ťažko niečo tebe protirečiť keď mám ten istý názor ja sám už skylink neplatím ale tvoju reakciu toška poupravím v rámci pravidiel tohoto fóra. :D
4°W/1°W/5°E/13°E/19.2°E/23.5°E/28,5°E Nikdy sa nehádaj s blbcom. Niekto by si nemusel všimnúť, že je medzi vami rozdiel.
 
 
 
zase zvýšenie? strčte sa do sadku! presne to som  
09.02.2014 16:12 • ® mikino1
zase zvýšenie? strčte sa do sadku! presne to som vravel ked sa začal platiť servisný poplatok. a to neprestane, budú dojiť ľudí až na dno. serem už na skylink oj§bal ma už dosť! 2 hodinový film trvá 4 hodiny kde sme? vyj§bané skurv§né reklamy opakujúce sa stále dookola. zobudte sa! vy my musíte platiť a nie ja vám! reklamy vám málo vynášajú? oj§bali ste ma už dosť! stačilo. žiadny servisný poplatok nebude na žiadnych kartách čo mám!
čím je nás menej, tým viac sa zdražuje SP, tj. za 10 rokov bude stáť SP 120€ minimálne. veľmi ľutujem že som si kúpil 3 karty po 80€ vytrite si s nimi zado§!
 
 
 
Reklama v platených programoch  
18.01.2014 21:16 • vychodniar
Vážení ... všetci tu spomínate servisné poplatky a zvyšovanie cien. Neviem ,ako , vám ale mne veľmi vadí reklama v programoch ktoré su zaradené v platených balíkoch . Nezdá sa vám to zvrátene platiť za reklamu ???!!! Súdruhovia s M7 zobuďte sa ...
 
 
 
® dexxa  
03.01.2014 08:25 • ® par32
skôr prejdem k upc a čoskoro ;)
 
 
 
SP skylink  
01.01.2014 18:05 • ® dexxa
toľko sa stažujete na výpalníkov z M7, treba prejsť do digi a za 9,60 je tam toho dosť....čo vám dá skylink za 9,60? viac ? alebo menej?porovnajte a uvidíte a k tomu ešte digi ponúka pripojenie na dva tv.....ale digi vraj v roku 2014/u nich 2024/ zaradí do ponuky aj programy vysielané v HD...ha ha ha uvidíme v 12/2014?
 
 
 
hmm možno ešte zaplatím kedže je to stale pre mňa  
31.12.2013 21:49 • ® Obcasnik
hmm možno ešte zaplatím kedže je to stale pre mňa najvýhodnejšií príjem.. ale dalšie zvyšenie po dvoch rokoch už budem riešiť kupou anteny na pozemné vysielanie...do ultima dokupim dvb-t tuner a skylink dovidenia...za 50e kupim antenu a nebudem dotovať vypalníkov z M7. myslím že sa takto veľmi rychlo blížia k zaniku...
 
 
 
Ten skylink či ako sa ta banda vola ,ma zlate  
31.12.2013 16:31 • ® par32
Ten skylink či ako sa ta banda vola ,ma zlate podnikanie .Za prenos kanalov im platia telekomunikacie raz a druhykrat my všetci.Myslim že je to jedina firma na planete ktora za 1vec berie 2krat platbu a ešte ju zvyši!!!
V normalnom štate nerealizovatelne..... :mad:
 
 
 
Len neviem do kedy budu ludia robit na tych  
31.12.2013 15:25 • milann2
Len neviem do kedy budu ludia robit na tych darmozracov.To presahuje uz vsetko.
 
 
 
Nechcete platit serpo?  
31.12.2013 00:19 • ® ku.ba
T-Mobile Televize
Programy

TV Start


Základní programy

ČT 1 ČT 1 HD ČT 2 CT24 ČT 4 Sport ČT 4 Sport HD
ČT 4 :D ČT Art Nova Nova HD Nova Cinema Fanda Smíchov Telka Prima Family Prima Family HD Prima COOL Prima Love Prima ZOOM Barrandov Óčko Retro Music Television TA3 RegionalniTelevize.cz Šlágr TV TV Noe TV Lux TV8 TV Pohoda

+ vybrané slovenské programy (STV1, STV2, Markíza, JOJ, Doma, Dajto, atd.)
+ stovky zahraničních programů volně šířených z družic ASTRA (CNN, BBC, CNBC, RTL, PRO7, SAT1, Viva TV, Planeta HD...)
 
 
 
a este extra bonus - preladenie stanic :)  
30.12.2013 23:30 • ® dúfuz
krasna vyhliadka do roku 2014 :)

satCentrum | CS Link a Skylink - plánované změny parametrů satelitního vysílání v únoru 2014


jglisnik na susednom webe zanechal odkaz:

Milí diskutující,
po pravdě řečeno jsem tento nářek čekal. Stejně jako jindy mnozí z vás vůbec vlastní zprávu nečetli, jinak by těžko mohli tak emotivně reagovat.
Kdo bude poplatek hradit měsíčně přes SIPO nebo inkaso z účtu, zdražení prakticky nezaznamená. Kdo chce platit ročně, ať zaplatí do konce ledna a má až minimálně do konce ledna 2015 starou cenu. A kdo si chce starou cenu zajistit na dva roky, ať zaplatí dva roky. Klidně v únoru. Proč ty emoce a nářky. Zejména u slovenských diskutujících mi uniká racionální důvod.
Dobrou noc
Jaromír Glisník
 
 
 
Skylink - pro hloupeho kazdy hloupy  
30.12.2013 22:43 • ® zenofex
Sudny clovek musi nad tymto rozhodnutim len krutit hlavou, ake dovody si M7 vymyslelo pre zvysenie poplatku.
1.Odpojovanie kariet bez serpa robi system automaticky. Zapojovanie robi system tiez automaticky, ak sa plati kartou cez vlastny ucet ku karte Skylink, alebo u predajcov. Ak sa plati sekom alebo prevodom na ucet tak je to ine, ale presne tak isto musi niekto dosle platby sparovat a nahadzovat do systemu ako pri Sipe a inkase z uctu, kde sa ale cena nemeni (myslim, ze tu ide o dotovanie jednej sluzby druhou, neviem ci je to pripustne). Ak by nezaviedli tento poplatok, nemuseli mat zvysene administrativne naklady. Oni si zavedu poplatok a zakaznik ma doplacat za ich zvysene naklady na jeho udrzbu? Nech zefektivnia pracu a nech netahaju z ludi dalsie peniaze!
A ked niekto zaplati serpo na 2 roky, s tym uz ziadne administrativne naklady nebudu po 2 rokoch? Pri rocnej platbe maju so spravou serpa naklady a pri dvojrocnej naklady nebudu mat? (kedze cena pri dvojrocnej platbe sa nemeni).
2.Ake kazdorocne pripominanie, ze treba zaplatit serpo? Kolkym z Vas poslal Skylink nejake upozornenie postou, ze mate zaplatit serpo? Ja poznam len ludi, ktorym bud nic neprislo, alebo im prisiel list, kde sa sice hovorilo o datume platnosti serpa a jeho nutnosti uhrady, ale zaroven tam bola akciova ponuka na balik Mini aj so slozenkou na rocne zvyhodnene predplatne balika. Takze to nebolo len upozornenie, ale zaroven marketingova kampan a akciova ponuka, co je vyhradne na rozhodnuti firmy, ci nieco take bude robit. A majitelia kariet im maju na naklady ich kampani prispievat cez serpo? Maju vobec vo VOP, ze musia nieco posielat? Sak nech nikomu nic neposielaju, ak si tuto sluzbu od nich neobjedna. Ak maju problem s jednou zlozenkou rocne pre par tisic ludi, ktori nemaju internet a pod. tak to je ich problem. Tym padom platime v serpe aj za telefonaty pracovnikov call-centra vybranym majitelom kariet, ktorych prehovaraju na vyuzitie akciovach cien a zliav na vybrane platene baliky, kde sa potom serpo vobec neplati.
3.V Cesku zvysuju cenu aj z dovodu poklesu koruny. Neviem, ze by ludom v CR zvysovali mzdy z dovodu poklesu kurzu. Budem sledovat, ked bude kurz Kc zase stupat, ci ten poplatok znovu znizia ;(
Myslim, ze tymto opatrnym zvysenim si M7 testuje, co su ludia schopni zniest.
Vynalozili vela prostiedkov na kampan, aby si ludia nejake platene baliky predplatili a tym nemuseli platit serpo. Domnievam sa, ze cast ludi si aj baliky predplatila a tym sa znizil pocet kariet len so serpo, takze administrativne naklady na serpo sa tiez znizili a nie zvysili.
Podla logiky, ktoru M7 zverejnila pre zvysenie poplatku, mozu o par rokov opat zvysit cenu rocneho serpa z rovnakych dovodov a nechat povodnu cenu serpa pri zaplateni serpa napr. na 5 rokov. Zvysovanim serpa pri rocnej platbe sa budu chciet dostat na cenu najnizsieho plateneho balika, alebo nejakeho samostatne plateneho kanalu, aby bolo vyhodnejsie si uz nieco radsej predplatit, nez platit serpo.
Skoda, ze nie su k dispozicii statistiky, kolko kariet zostalo neaktivnych z dovodu zavedenia serpa. Tym padom sa asi rovnako nedozvieme, kolko dalsich kariet bude vypnutych z dovodu dalsich zmien od 1.2.2014.
Bravo Skylink
 
 
 
v CR to islo nahor, u nas len pri rocnej platbe  
30.12.2013 21:59 • ® dúfuz
zaujimave docela
na Slovensku je to bez zmeny pri mesacnej uhrade
cim v CR odovodnia zvysenie :)
 
 
 
plati to az od 1.2,2014 ale tak ked sa zaplati za  
30.12.2013 20:39 • ® Radko3003
plati to az od 1.2,2014 ale tak ked sa zaplati za dva roky tak cena na SR potom vychadza na mesiac ako teraz 1,20eur ,jedine sa neoplati platit len na rok tam by to uz vychadzalo na mesiac 1,60eur !!!
 
 
 
Serpo:  
30.12.2013 20:25 • ® buco4959
J.G.Riaden ojeb!Mne končí teraz na druhý týžden serpo.tak na rok už budem platiť19,20eur????
Sk115
 
 
 
dakujeme M7 oebanci su to  
30.12.2013 19:50 • ® JohnCena
dakujeme M7 oebanci su to :mad:
Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
 
 
 
Tak J.G. sa neda uz verit nic,tak bolo to ked  
30.12.2013 18:48 • ® Radko3003
Tak J.G. sa neda uz verit nic,tak bolo to ked tvrdil ze nikdy nebude spoplatnena gratis ponuka,potom klamal znova ked bulharska platforma krachovala a rozpraval ze to nebude mat ziadny dopad, pred rokom vyhlasil ze sa do dvoch rokov nebude zvysovat servisny poplatok ale je toho este ovela a ovela viac a takto to bude pokracovat rok co rok len aby sa nabalili co najrychlejsie ale ponuka programov ide dole vodou od kedy to maju holandania
 
 
 
lubos  
30.12.2013 18:15 • ® mjamriska
len tu SL nema ziadne naklady so sirenim stanic balika Digital vid slova pan G : ""Již několik měsíců mají domácí satelitní služby CS Link a Skylink společného majitele - lucemburskou mediální společnost M77 Group. Ta bude nyní rozhodovat o dalším směřování obou platforem.
V poslední době se opakovaně objevují spekulace o možném zpoplatnění bezplatné nabídky, kterou poskytují obě platformy. Jak to tedy bude do budoucna?
"Bezplatná nabídka se jmenuje bezplatná, protože se za ni neplatí," vysvětluje webu parabola.cz Jaromír Glisník, ex-šéf společnosti TradeTec, který se dnes stará o integraci obou platforem do M77 Group. "Samozřejmě jsme vždycky hledali a dále hledáme cesty, jak financovat služby našim zákazníkům," tvrdí.
"Pokud provozujeme něco bez nákladů, nehodláme to zpoplatnit. Kde náklady máme (příklad - výměna karet), musíme je z něčeho uhradit," vysvětluje.""
 
 
 
Když zdražil benzín ze 30kč na 35 kč tak také lidi  
30.12.2013 18:02 • ® lubos
Když zdražil benzín ze 30kč na 35 kč tak také lidi nezačali chodit pěšky.
 
 
Celkový počet reakcí: 18 / zobrazují se: 1 ... 18

|<«1»>|



¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist