Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 01:39:47 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu


Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

 

TOP témata



 

Téma z archivu

CZ/SK stanice
Podzim 2017 na České televizi  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
22.07.2017 09:44 • ® Kluk_Z_Autobusu
Léto se pomalu chýlí na konci a i naše televizní stanice plánují svůj podzimní program. Dnes se podíváme na Českou televizi a všechno nové i vracející se, co nás už za několik týdnů čeká. I letos se vše bude točit okolo domácí tvorby, konkrétně kolem dvojce původních seriálů, ve které ČT vkládá největší důvěru.

Milovníci komediální detektivek si nenechají uniknout Mazáci a rodinou pohodu přinese první řada oblíbeného Babička na inzerát.

Spin-off

Detektiv, který přitahuje všechny problémy světa. I takto lze popsat hlavního protagonistu novinky Mazáci která slouží jako spin-off. tohoto seriálu byl oznámen už v loňském roce, nyní už se ale konečně dostane i na samotné obrazovky. Role hospodský Spurný se v celkem 6 dílůopět ujme Miroslav Donutil a na rozdíl od svého předchůdce se Mazákům bude držet spíše klasického formátu komediálních kriminálek.

Alena Vránová hlásí se nový seriál Babička na inzerát Tato česká adaptace anglického seriálu bude prvních sérii o třinácti epizodách a kreativní producent Martin Kopřiva věří, že to opět bude stát za to. Diváci se dle ní mohou těšit nejen na staré známé hrdiny, ale také na spoustu nových postav, a slibuje, že první řada bude ještě vtipnější než ta první.

Zábava na tři různé způsoby

Jakousi druhou vlnu představuje dvojice různých pořadů, ve které jde především o humor. Po delší době se vrátí i sitcom Marta a Věra, který pojednává o dvou protichůdných zaměstnankyních jednoho slevového portálu. Ve svých rolích se opět objeví Barbora Poláková, Sabina Remundová a Pavel Liška. A své desetileté výročí letos oslaví StarDance s další sezónou a deseti novými osobnostmi, které se spojí s profesionálními tanečníky a pokusí se vyhrát titul královny či krále tanečního parketu.

Dokumentární cykly o světě kolem nás

Dokumentů ani letos nebude málo. Počtvrté se vrátí Bedekr, který tentokrát probádá různé kouty Francie. Deset dalších chráněných krajinných oblastí nám ukážou Klenoty naší krajiny. Nový cestopisný cyklus Nahoru a dolů Hedvábnou stezkou nás zavede do vysokých hor, vydáme se do Singapuru a přijdou i nové Postřehy odjinud.

Farmářská jízda nám ukáže strasti i radosti pečování o farmu, se čtvrtou sezónou se vrátí Herbář, příběhy různých vědců ukážou České zázraky, důležité události uplynulého roku shrne Český žurnál a současné české filantropy nám představí Filantrop.

Nových epizod se dočká i netradiční dokumentární pořad Pološero. „Tentokrát zavítáme do českého zdravotnictví, pražského podzemí, mezi úředníky, do vězení i do ložnic, kam se z chlívků přestěhovala prasátka,“ prozradila kreativní producentka a moderátorka pořadu Jana Škopková. A trochu jiný pohled na dějiny nabídnou Habsburkové.
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 0   ¤


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist