Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 10:41:27 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu


Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

 

TOP témata



 

Téma z archivu

CZ/SK stanice
Podzim na Nově 2018  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
21.07.2018 16:22 • ® Kluk_Z_Autobusu
Po přehledu podzimního programu České televize je čas přejít k Nova group, která má rovněž pár karet v rukávu. Původní tvorba má stále vysoké zastoupení a kromě očekávaných návratů nových i starých známých Nova pracuje také na několika novinkách, kterých se brzo dočkáme.

Hlavními tahouny podzimní Novy budou návrat pořadu TELE TELE, nová řada Tvoje tvář má známý hlas, pokračování Specialistů a samozřejmě věčná dvojice Ordinace v růžové zahradě 2 a podvečerní Ulice. Pokvete také žánr true crime a nevyhneme se ani reality show.

Na v únoru 2016 představovalo hudební pořad Tvoje tvář má známý hlas, který uchvátil nespočet od tvůrci pořadu StarDance, se také vrátí, a to již v sobotu 8. září. Kromě nových soutěžících se dočkáme také pár změn v porotě, o tom jste si ale mohli přečíst více v samostatném článku. Ani oblíbené duo se neloučí a po letní přestávce se vrátí populární Ulice i Ordinace v růžové zahradě 2, oba seriály již se svými čtvrnáctými sezónami. I letos nás čeká spousta příběhů, ať už o lásce či nenávisti mezi novými i starými postavami.

V programu samozřejmě nesmí chybět nová Výměna manželek, ta nejdrsnější sonda do českých manželství.

Životy nastávajících maminek nám ukážou druhé řady Malé lásky, v nichž nahlédneme i za dveře porodních sálů. A Tomáš Matonoha se vrátí v soutěžní show Co na to Češi, kde se budou dva pětičlenné týmy snažit co nejpřesněji odhadnout odpovědi na otázky ze všedního života položených stovce různých Čechů.

Krimi v našich luzích a hájích nepochybně hraje prim a Nova si to moc dobře uvědomuje, proto aktuálně připravuje hned dvě nová dramata s touto tematikou. První z nich je detektivní Dáma a Král, kde zazáří Matěj Hádek jako podivínský vyšetřovatel a Tereza Hofová jako cynická advokátka. Kromě vážných případů a mrtvých těl nebude chybět ani typický humor mezi ústřední dvojicí.

True crime je v zámoří velmi oblíbený, což je možná důvod, proč se Nova rozhodla pustit do vývoje dokumentárního dramatu Příběhy českých zločinů. Odhaleny budou skutečné případy, ať už ty důvěrně známé nebo prakticky neznámé, a kromě mrazivých výpovědí se dočkáme i detailních rekonstrukcí. Pořadem nás bude provázat investigativní novinář a tvůrčí producent Janek Kroupa.

Na hlavním kanále Novy se kolem 22:30 každé pondělí a úterý bude objevovat novinka Myšlenky zločince: Za hranicemi. Odpolední Novu 2 obsadí sedmá série sitcomu 2 $ocky a šestá řada komedie Mladí a hladoví. Na Nova Action se dočkáme páté série dramatu Černá listina.
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 2   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

 
Ahoj všem .Tak a máme to, pokud bude nějaká  
25.07.2018 10:28 • ® lubos
Ahoj všem .Tak a máme to, pokud bude nějaká sledovanost tak budou vysílat sračky prokládaný reklamou.Proč jim to lidi žerou?
 
 
Celkový počet reakcí: 2 / zobrazují se: 1 ... 1

|<«1»>|



¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist