Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 02:00:21 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu


Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

 

TOP témata



 

Téma z archivu

Jiná placená televize
Magnet TV nová satelitná služba pre SR a ČR, balíček už od 3,9 eur...  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
12.09.2018 20:40 • ® arsat84
Dnes sa vo Zvolene oficiálne predstavila nová satelitná služba pod názvom Magnet TV, ktorú prevádzkuje firma Sortec na družici Hispasat 30 W. Základný balík Štart je za 3,9 eur, Rodina 7,9 eur, Trendy 11,9 eur. Sortec ponúkol predajcom satelitnej techniky možnosť profitu z predaja a montáže zariadení a predaja trojmesačných kupónov. V cene jedného poplatku je možnosť v rámci jedného užívateľa použiť 3 zariadenia. Služba využíva bezkartový systém a teda iba samotný modul Panaccess, ktorý sa jednoducho zasunie do TV prijímača so SAT tunerom, pre TV bez tunera bude možné použiť klasický sat prijímač s CI slotom. Výhodou distribúcie signálu cez Hispasat je použitie jednej polarizácie V a tiež skutočnosť, že všetkých 6 transpondérov je v jednom pásme, čo umožňuje jednoduché rozbočenie signálu, alebo dokonca použitie SAT zásuviek v sérii. Čiastočnou nevýhodou vysielania je fakt, že signál z družice má menší elevačný uhol oproti doteraz používaným družiciam 23,5E, 16E a 0,8W, čoho následkom je v praxi v mestskej zástavbe v výškovými budovanmi a v údoliach množstvo problémov so zatienením signálu prekážkami. Napriek tomuto a ďalším problémom je tu určitá šanca rozvinúť danú službu na trhu. Za predpokladu, že dokáže k teraz ponúkaným programom pridať aspoň jeden unikátny obsah, ktorý by prilákal zákazníkov.
Pro zobrazení příloh se musíte přihlásit
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 6   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

 
arsat a už skúšal zariadenie od magnet tv ? Sú už  
12.10.2018 19:44 • ® Rasto78
arsat a už skúšal zariadenie od magnet tv ? Sú už v predaji (zaujíma ma či si skúšal modul). Spustené to už bolo, len sa to verejne nehlása.
 
 
 
co tu meles o kradnuti??? zdielanie je normalna  
06.10.2018 00:54 • oneeee
co tu meles o kradnuti???

zdielanie je normalna platena sluzba. ze je to nelegalne je uz nieco ine,takze sa skludni. Provajderi to ticho toleruju lebo vedia ze keby to naraz utli tak pomalicky skoncia aj oni...
 
 
 
@jopo166  
16.09.2018 15:01 • ® arsat84
Jopo, Tvoj príspevok má aký význam? Verejne sa chváliš, že kradneš. A ešte iných navádzaš na zločin. A preto je Slovensko tam, kde je, že má štátnu mafiu vdaka takým voličom ako si Ty. Keby si rozum mal, štátnu mafiu by si nepodporoval. Lebo v zmysle Tvojho rozmýšľania Ťa môžu zajtra doma navštíviť rovnakí ZDIEĽAČI ako si Ty sám. Vykradnú Ťa, veď nemajú rozum a žiadne zábrany a čo je Tvoje, to je aj ich. Nepremýšľal si nikdy nad tým, že by bolo lepšie keby si žil v právnom štáte? Nemusel by si kradnúť a mohol by si sa na štát spoľahnúť...
 
 
 
Ježiš ake drahe zdielanie je lacnejšie a mam  
16.09.2018 13:22 • ® jopo166
Ježiš ake drahe zdielanie je lacnejšie a mam všetky programy.
 
 
 
@igor  
14.09.2018 15:58 • ® arsat84
Igor, nesmierne si vážim Tvoju pochvalu, veď uznaj sám, toľko práce a snaženia a nenájdeš kúsok porozumenia. Ešteže Ty si človek jak sa patrí, uznanlivý, slušný, múdry. Preto som si prácu dal a Luterána zavolal. Prekvapil ma, že čas nemá. Ale kvôli Tebe a vraj i mnohým iným informáciami žiadostivým, pripraví Vám mediálne hody, aby mal u Vás plusové body. Inak poviem Ti, debata s ním nie je žiadna sranda, on len stále trvá na tom, že najprv je základ spoločnosti slušnosť, pravda ako stavby atóm.
 
 
 
Konecne jeden rozumny prispevok s informacnou  
14.09.2018 14:22 • igor
Konecne jeden rozumny prispevok s informacnou hodnotou.Len tak dalej arsat.
Este treba pockat aky postoj k novej platforme zaujme pan Luteran na svojom "mienkotvornom" webe. Tam si s nim mozes podiskutovat do sytosti. Mate velmi podobny "svetonazor".
 
 
Celkový počet reakcí: 6 / zobrazují se: 1 ... 6

|<«1»>|



¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist