Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 06:59:45 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu


Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

 

TOP témata



 

Téma z archivu

Skylink
Agenti hrozia, potom prosia a predajcom zachráni milión Partizán...  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
24.10.2018 13:52 • ® arsat84
Agenti Skylink oslovujú telefonicky klientov Skylinku, ktorým končí platnosť karty a najprv ich strašia, že ak nič neuhradia, kartu navždy stratia. Ak to nezaberá, ozvú sa znova so super ponukou a ak ani to nezaberá, prichádzajú čudné listy poštou adresované celkom zvláštne takto Príjemca TV vysielania Horná Dolná. A tie texty! Priam hrajú na city nasledovne. Vážená pani, pán tak ako na trh prichádzajú nové, stále dokonalejšie typy televízorov, rastú postupne aj nároky divákov na samotné TV vysielanie. Chcete si užiť širokú ponuku žánrových programov ? Máte novší televízor a oceníte signál vo vysokom rozlíšení HD, ako je vo vyspelých krajinách bežné? Chcete sa niekedy pozrieť aj na program, ktorý bežal včera, alebo dokonca minulý týždeň? A napriek tomu nechcete za TV míňať zbytočne veľa? Skrátene, sme najväčší v SR a ČR, máme 1,5 milióna zákazníkov.... a tu sa zastavme, to je dôležité. Skylink sám oficiálne priznáva stratu na oboch trhoch 1 milióna zákazníkov ?!!! Tak to je omnoho horšie, než si ktokoľvek vedel predstaviť. Zajtra sa uskutoční v hoteli Partizán stretnutie predajcov Skylink. A tam vraj čelný predstaviteľ oznámi úžasnú novinku, ktorou si Skylink verí, že sa mu minimálne ten stratený milión prinavráti späť. Tak teraz nevieme, či sa pani JPP opila, alebo zbláznila...
Pro zobrazení příloh se musíte přihlásit
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 24   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 2

 
@arsat84  
30.10.2018 18:20 • ® zagrapan
Tak od tebe to sedí. Píšeš jednu kravinu za druhou, okupuješ toto bohem a lidmi zapomenuté fórum nesmyslnými příspěvky a já mám nenáležité řeči?

A praktických zkušeností mám dost ale neměl jsem v ruce všechny receivery, které existují. Ty snad ano?
 
 
 
@zagrapan  
30.10.2018 08:56 • ® arsat84
1. Tak to si sa teda ale riadne predviedol! Nemáš žiadne praktické skúsenosti, avšak nenáležitých rečí máš neskutočne mnoho...
 
 
 
1 ? 2 není 3 na nic si nehraji. Protiprávní věci  
29.10.2018 22:37 • ® zagrapan
1 ?

2 není

3 na nic si nehraji. Protiprávní věci štvou každého jedince, stejně tak štvou i Skylink
 
 
 
@zagrapan  
28.10.2018 10:12 • ® arsat84
1. O to horšie a o to väčšia hanba.

2. Je to pravda.

3. Nehraj divadielko, nehraj sa na utajen=ho agenta, nekecaj za Skylink, protiprávne veci masia štvať každého normálneho jedinca.
 
 
 
1 - nejsem spolupracovník ale zákazník Skylinku.  
27.10.2018 10:08 • ® zagrapan
1 - nejsem spolupracovník ale zákazník Skylinku. EVO S nemám.

2 - není, už jen kvůli té blbosti o manželce

3 - O sharingu bych ti něco napsal ale za a) bys mě to nevěřil a za b) nejsou to informace do diskuze na netu. Řekněme, že Skylink ze sharování radost nemá a to asi není pro nikoho překvapující zpráva. Co mě překvapuje, že to zrovna TEBE štve. A že tě neštve, že stejně dobře se sharuje třeba Freesat nebo Antik.
 
 
 
@zagrapan  
27.10.2018 09:01 • ® arsat84
1. Ty ako spolupracovník Skylinku nemáš EVO S.... ?!

2. Je

3. To je teda perla, Skylink z modelu vše zadarmo prešiel na model SERPO. A kedy konečne odíde z modelu CCCAM...?!
 
 
 
1 - to mně mrzí, že jsem tě zklamal ale pošli mi  
26.10.2018 21:28 • ® zagrapan
1 - to mně mrzí, že jsem tě zklamal ale pošli mi EVO-S a já ho pro tebe odzkouším a zrecenzuji

2 - není

3 - Napsal jsem fakta. "Fakta" si tady vymýšlíš ty. Když ti dojdou argumenty, tak začneš veršovat nebo napíšeš smyšlený příběh. Internet snese všechno.
 
 
 
@zagrapan  
26.10.2018 19:28 • ® arsat84
1. Sklamal si.

2. Príbeh je pravdivý.

3. Držím Ti palce, aby na Tvojich 5 "faktov" niekto zareagoval.
 
 
 
1 - EVO S nemám a proto se k tomu nemůžu vyjádřit   
26.10.2018 18:21 • ® zagrapan
1 - EVO S nemám a proto se k tomu nemůžu vyjádřit

2 - vsadím se, že příběh z tvého nového vlákna je vymyšlený, jako všechny tvé ostatní příběhy. Vše je psáno jedním stylem, se stejnou pointou.

3 - včera jsem napsal 6 faktů. Čekám na VĚCNOU diskuzi (i když vím, že od tebe marně) o těchto bodech. Zatím jsem se dočkal od tebe napsání jednoho pochybného příběhu, ve kterém se stejně nikdo nedozvěděl nic o kvalitě EVO-S, protože ten tvůj imaginární zákazník do něho ani nakonec nešel.
 
 
 
@zagrapan  
26.10.2018 18:09 • ® arsat84
Nepíš zbytočné hromady Tebou nazývaných faktov. Napíš, prečo Skylink oblbuje cez Samsung EVO S parametrami, ktoré nemá a prečo AntikSAT Nano 3S vyhráva, čo sa IPTV týka ?
 
 
 
@arsat84  
26.10.2018 18:01 • ® zagrapan
Luteráne, já jsem na rozdíl od tebe schopný věcně diskutovat, napsal jsem ti hromadu faktů.

Ty jsi schopný jen lidi osočovat, psát nablblé veršovánky, vymýšlet si příběhy lidí, které se nikdy nestaly a nemáš pro ně jediný důkaz a zapírat i vlastní jméno.
 
 
 
@skysat  
26.10.2018 17:06 • ® arsat84
Na základe aj Tvojej sťažnosti som oslovil nami vyslaného redaktora na stretnutie a odpoveď ani nechci vedieť. Bol práve na záhrade a kopal krompáčom a vraj sa rozhodol, že sa mu na stretnutie neoplatí cestovať, keďže výdavky a stratený čas mu nikto nenahradí. Tak musíme osloviť náhradníka, ktorý sa stretnutia zúčastnil, len zatiaľ sa ešte jasne nevyjadril, vraj až potom, keď sa mu to všetko rozjasní. Buď prosím trpezlivý, určite sa nám podarí z účastníkov niečo dostať. Zatiaľ to vyzerá tak, že Skylink a Partizán u účastníkov zanechali veľmi ťažké doslova až opojné následky...
 
 
 
Je po stretnuti a zatial som tu uzasnu novinku  
26.10.2018 16:53 • ® skysat
Je po stretnuti a zatial som tu uzasnu novinku nejako nezachytil.
 
 
 
@zagrapan  
26.10.2018 12:14 • ® arsat84
Vzhľadom na dnes zverejnené fakty o stave IPTV u Skylinku a u Antiksatu je tu namieste otázka, prečo Skylink, rovnako ako Ty, tak nehorázne oklamávate ľudí ?! Verím, že namiesto siahodlhých zavádzajúcich reklamných klamstiev napíšeš o Skylinku a jeho IPTV konečne skutočnú pravdu a nič viac iba pravdu. Si toho schopný?
 
 
 
Ještě 1 důležitá věc - Skylink nedělá chybu tím,  
25.10.2018 19:02 • ® zagrapan
Ještě 1 důležitá věc - Skylink nedělá chybu tím, že spí na vavřínech a nenechává si ujet IPTV vlak, velmi dobře se přizpůsobil.

To bývá všeobecně bolest firem velmi úspěšných v různém odvětví - neschopnost reagovat na nové technologie - podívejte se, co se třeba stalo Nokii při nástupu dotykáčů.
 
 
 
Luteránko a další, kteří se obávají o budoucnost  
25.10.2018 18:57 • ® zagrapan
Luteránko a další, kteří se obávají o budoucnost Skylinku - můžete v klidu spávat.

1 - to, že nějaká firma dělá marketingové akce nevypovídá nic o její stabilitě a profitabilitě. Promotions dělají i firmy velmi úspěšné a zdravé.

2 - to, že Skylink zažil velký odliv zákazníků taky nic neznamená. Přešel z modelu "vše zdarma" na model "serpo" a reakce části zákazníků je očekávaná a normální a Skylink s ní počítá. Serpo se navíc dramaticky za pár let zvýšilo a předpokládám tím, že i ARPU, vygooglujte si co to znamená, kdo to neví

3 - to co píše fanynsat taky nefunguje, rozdíl HD SAT a HD HEVC v T2 je schopen rozlišit opravdu zanedbatelný počet diváků, tam se naprosto nic nestane. Komerční TV ohlásily, že HD v v T2 bude placené, tudíž stejný model jako na satelitu, takže se žádný další odliv k pozemáku konat nebude, komu vyhovuje SD zdarma už tam je dnes.

4 - Skylink neplatí žádná nesmyslně drahá sportovní práva. Tím sice přichází o několik set tisíc sport fanoušků, kteří jsou dnes třeba u Digi ale podívejte se na výsledovku Digi - těžký průser. Lamich si myslel, že půlka národa bude čumět na Laligu a zaplatil miliardy ale ono to tak není. Tyto provideři jsou první v řadě na ručník, záleží jen na tom, kdy to majitele přestane bavit to dotovat ze svých jiných, výdělečných aktivit - opět Lamich je toho skvělým případem.

5 - Skylink umí dobře šetřit - viz třeba nedávno vylepšená technologie multiplexování a s ní spojený ušetřený TP na 23,5E

Skylink je ze všech SAT providerů v ČR i SK na tom ziskově NEJLÉPE a to se hned tak nezmění, můžete mít opravdu klid v duši. M7 jako group nasledovanou nemám ale kdyby se prodávaly akcie Skylinku, tak kupuji.
 
 
 
Skylink krachuje a všetkych jeho zakaznikou  
25.10.2018 16:38 • ® jopo166
Skylink krachuje a všetkych jeho zakaznikou prebere Fresat :D
 
 
 
@fanynsat  
25.10.2018 09:37 • ® arsat84
Veľká vďaka za zmysluplný príspevok. Tebou uvedené čísla sú ozaj hrozivé. 810 000 zákazníkov platiacich podvodný servisný poplatok má na chrbte 90 000 zákazníkov platiacich akýsi balíček. A z tých 90 000 je koľko percent takých, ktorí zaplatili čosi len pod hrozbou a ani nevedia o tom, že majú akýsi balíček...?!
 
 
 
Čosi sa u Skylinku stalo a čo menežérmi tak  
25.10.2018 09:31 • ® arsat84
Ten stratený milión a viac zákazníkov sa konečne prejavuje aj v rétorike menežérov Skylinku. Kedysi klamali ostošesť, že veru oni nikdy základné programy typu verejnoprávne a komerčné nemôžu spoplatniť, veď to by bol absolútny nezmysel nielen voči finančne slabým dôchodcom, ale voči všetkým, veď kto by bol ochotný platiť otravnú reklamu a vôbec za niečo, čo Skylink dostáva zadarmo. Časy sa menia a s nimi aj spôsoby oblbovania. Menežéri Skylinku si myslia, že ľudia seno žerú a oni im preto to seno servírujú. Skylink musí najnovšie platiť aj FTA programom za to, že vysielajú na pozícii kde je náhodou Skylink...
 
 
 
ČTU v roce 2017 1150 000 zákazniku satu...  
25.10.2018 09:26 • ® fanynsat
Když si odpočítáme freesat,digi tak můžou mít cca 900 000 zákazniku. A jestli má 90 % jen základ tak to je pořádný sešup. Proto to volání , reklamy v TV na webech, dopisy atd. Koncem září 2018 vypnuto pozemní vysílání ČT HD v mpeg 4 a po zjištění lidí , že ˇvysílání všech programů ČT HD v HEV 265 je kvalitnější v pozemaku než na satelitu tak bude další odliv. A koukat na komerční programy z reklamama lidem stačí sd vysílání případně iptv, internet atd. :D
 
 
Celkový počet reakcí: 24 / zobrazují se: 1 ... 20

|<«12»>|



¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist