Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 23.04.2024 - 12:06:01 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu


Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

 

TOP témata



 

Téma z archivu

Jiné
DS9 poradte pri nahrávaní kódov  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
25.07.2003 21:04 • flash13
Vlastním Humax 5400 a kartu DS9. Potrebujem od Vás od niekoho pomoc. Totiž to ten čo mi ju predal mi moc dobre nevysvetlil ako mám do nej nahrať nové kódy. Neviem ako a hlavné aké súbory s akími koncovkami mam do nich nahrať (.bin, hex., .crd) Program s názvom IC-Prog 1.04 mi dal ktomu. V karte sú dva IO jeden väčší PIC16F876 a jeden menši 24LC64.
Tiež som dnes skúsil vložiť túto kartu do prijímača ale na družici kde sú RTL, RTL2, a iné mi nerozkódoval ani jedenu kódovanú stanicu. Chcel by som tiež vedieť kde nájdem tieto kódy do tejto karty DS9.

Prosím Vás poradťe mi niekto, som zúfalý...
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 4   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

 
Díki všetkým za reakcie  
30.07.2003 00:39 • flash13
Ďakujem všetkým za Vaše reakcie aj za tie, ktoré ešte len pribudnú. Každá reakcia ma poučí o niečom novom keď som v digitálnej satelitnej technike ešte len nováčikom. O digit. satelity sa zaujímam už asi 2 roky ale až doteraz som nemal možnosť sa knej bližšie priblížiť.
Som rád podarilo sa mi totiž prijísť na to ako rozbehnúť natáčanie na Humax-ovi 5400,keď že v originálnom manuáli som śa toho moc nedozvedel a takisto ani v českom.
 
 
 
Ale,ale Kájo  
29.07.2003 19:05 • anybody
trochu si to přehnal, co to tady pleteš? DS9 není FUN karta, to je úplně něco jiného. Ani Humax 5400 nemá zabudovaný dekodér 6in1, ale jenom Irdeto. Pouze použitím patche je schopen tento dekodér rozkódovat více systémů, ale potřebuješ k tomu ještě dekódovací kartu (FunCard nebo DS9) ze správnou náplní. Takže pokud bys chtěl někomu příště radit, prosím tě nejdříve si o tom aspoň něco zjisti a neplácej tady.
 
 
 
Re: DS9 poradte pri nahrávaní kódov  
29.07.2003 12:43 • Kajo
Budeš potrebovať FUN kartu stačí FUN Card 4 a FUN programátor.Tým si naprogramuješ náplne. Doporučujem Ti nápne od Kenny 44. Túto kartu nepoznám.Tvoj Humax 5400 má zabudovaný dekodér 6 in1 to znamená rozkóduje Ti 6 systémov.T.j. nepotrebuješ kupovať modul Magic 1.4 máš ho v prístroji zabudovaný. Pokiaľ by si chcel meniť klúče potrebuješ Phoenix Profi. Stiahneš program pre programátor podľa toho aký programátor budeš mať doporučujem Ti FUN programátor je lacnejší cca 650 sk a pre Teba pohodlnejší lebo budeš meniť celé náplne je to rýchlejšie a pohodlnejšie.Stiahneš si program na FUN programátor a môžeš podľa jeho návodu meniť aktuálnu náplň FUN CARD.Prajem Ti hodne šťastia trochu investície a budeš spokojný.Toto všetko využiješ najmä vtedy ak máš otočný systém na viac družíc.Rozkoduje Ti atraktívne programy Premiee na Astre Multivision na Hotbirde, Ticet 1-8 na Siriu atd.
 
 
 
RE:DS9  
26.07.2003 22:13 • anybody
Nepíšeš jakým programátorem se snažíš DS9 naprogramovat. Na programování potřebuješ Smouse(Phoenix) programátor a UniPipo programátor, nejlépe kombinovaný oba v jednom (např.Phoenix/Smouse profi). UniPipo použiješ velice zřídka, ním programuješ PIC16F876, což je vlastně program pro kartu. Nejčastěji budeš používat Phoenixe pro programování nových kódů do karty do IO 24LC64. Pokud je karta uplně prázdná stáhni si hotové kódy z internetu. Strč kartu do UniPipo programátoru, spust program IC Prog nastav ho na port kde máš programátor připojen, nahraj si soubor ktery má v názvu loader nebo 876 (to je soubor loader876.hex) tím naplníš kartu. Pak strčíš kartu do Phoenixu. Spustíš program PIC Bin Edit, přepneš se do položky JDM/Phoenix, vybereš DS9/c64 ->allcam, Baude rate (5726 pro frekvenci Phoenixu 3.57MHz nebo 9600 pro 6MHz), Parite None, Stop Bits 2, Data bits 8. Otevřeš soubor s názvem DS9v504****.hex (nebo bin je to jedno). Zmáčkneš Write a koukáš jak se plní karta. Pak už jenom dáš Verify pro kontrolu a když ti vypíše Verify sucesfull, tak je karta naprogramována a připravena k používání. Pokud ti ještě tento návod nebude jasný tak se mi ozvi na mail.
 
 
Celkový počet reakcí: 4 / zobrazují se: 1 ... 4

|<«1»>|



¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist