Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 28.04.2024 - 12:56:23   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Nenechte si ujít v dubnu na Travel Channel

  Autor: Redakce satCentrum/Channels , e-mail: info@channels.cz Přidané: 21.03.2012


Diváci Travel Channel v dubnu mohou sledovat legendu, která pokračuje, Cestovatel po zeměkouli se vrací s dalšími příběhy nekompromisního cestování po proslulých i méně známých končinách světa. Pro vášnivé mořeplavce v sérii dokumentů Vzdálené břehy předvedou Paul a Sheryl své schopnosti plavit se kolem bouřlivých britských ostrovů, východního pobřeží Irska, napříč Skotskem přes Caledonian Canal a mnohá další námořní dobrodružství. Tento měsíc v premiérovém dokumentu Jeďte dnes zjišťuje Gareth Davis, že Washington je mnohem více než jen politickým centrem. A stejně tak uvidíme novinky v premiérovém dokumentu Na palubě.



Dokumentární seriály:

Cestovatel po zeměkouli

Legenda pokračuje, Cestovatel po zeměkouli se vrací s dalšími příběhy nekompromisního cestování po proslulých i méně známých končinách světa. Holly Morris své dobrodružství zahajuje v Bangladéši, jedné z nejchudších a nejlidnatějších zemí na planetě. Je to těžká, ale prospěšná výprava, opak očekávání, Holly objevuje zemi přetékající životem, kulturou a neuvěřitelnou pohostinností. Zay Harding směřuje do Texasu, aby prozkoumal jeho ohromnou krajinu, bohatou historii a obrovské steaky. Brianna Barnes navštěvuje non-stop Londýn, neustále se vyvíjející město, kde se mísí bohatá historie s kulturami moderní doby. Zoe D’Amato rodačka z Nového Skotska odhaluje skryté drahokamy východní Kanady; zěmě, o které si myslela, že ví vše. S cestami na odlehlé ostrovy, do rušných velkoměst i zemí, které se významně mění, pokračuje Cestovatel po zeměkouli a představuje svět, ve kterém žijeme. Cestovatel po zeměkouli, vše s čím se na cestě setkáte.

Každou neděli od 22. dubna v 19:00 hodin


Vzdálené břehy

Paul a Sheryl Shardovi na svém posledním námořním dobrodružství nasadili své nepromokavé klobouky a posilnili se na výpravu kolem bouřlivých britských ostrovů. Vyráží z Chichester Harbour a první přístav, ve kterém zakotví je na východním pobřeží Irska. Zde se Shardovi rozhodnou přečkat bouři a mezitím navštíví továrnu Guinness; moudrá volba. Cestou napříč Skotskem se Shardovi dostávají přes Caledonian Canal, aby si prohlédli některá pozoruhodná jezera a scenérie pohoří Highlands. Doufejme, že při tom nenarazí na Lochneskou příšeru. Směřujíc na sever navštěvují vzdálené nejméně obydlené ostrovy Spojeného království, Fair Isle, domov hojného přímořského ptactva. Jakmile přeplují notoricky drsné Severní moře, plaví se Shardovi k Sognefjordu v Norsku; nejdelší fjord na světě. Na cestě zpět plují Irským mořem předtím, než svou plavbu zakončí ve Francii, kam směřují za teplejším počasím. Plavba kupředu představuje dost přísný test pro jejich 49 stopou plachetnici, Vzdálené břehy II, a mořeplavecké schopnosti průvodců samotných.

Každé pondělí od 9. dubna v 19:00 hodin



Premiéry:

Na palubě

Ben Hull směřuje k Rudému moři, aby vyzkoušel rodinnou plavbu na palubě Thomson Celebration. Cheryl Baker objevuje chorvatskou destinaci číslo jedna, Dubrovník a také podáme zprávu ze zajímavostí v Gibraltaru.

Premiéra v neděli 1. dubna v 19:00 hodin


Jeďte dnes

Tento měsíc v Jeďte dnes zjišťuje Gareth Davis, že Washington je mnohem více než jen politickým centrem, Jonathan Beaumont si užívá chvíle s Guinnessem v Dublinu a Danny Robins prověřuje hlavní atrakci poslední doby, když podává zprávu z neznámých končin na Faerských ostrovech.

Premiéra v pondělí 2. dubna v 19:30 hodin



Placený dokumentárně cestovatelský kanál:

Travel Channel vysílá pro klíčové platformy na českém a slovenském trhu (UPC, DIGI TV, Telefónica O2, UPC Broadband, Orange Slovakia, Magio TV) distribuční signál na satelitu Astra 4A (ex. Sirius 4) na orbitální pozici 4,8 st. východně.

Travel Channel HD pak naladíme na Astře 3B na orbitální pozici 23,5 st. východně v satelitní platformě Skylink a T-Mobile Televize.

Oficiální stránka Travel Channel: www.travelchanneltv.cz.

Úplné měsíční programové přehledy a tipy Travel Channel (i Travel Channel HD) si můžete také stáhnout na www.channels.cz v sekci TV programy a na satCentrum v sekci TV program.

Najdete nás také na Facebooku!


S využitím podkladů Markéty Marešové, PR Channels, připravila redakce satCentrum, 21. 3. 2012


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
19.03.2012 • Zlepšete svou kondici i náladu s pořadem Jóga pro život na Fine Living
17.03.2012 • Poznejte fascinující příběhy přírody v seriálu BBC Život již tuto neděli na Spektru
16.03.2012 • Formula 1 štartuje na Dvojke už tento víkend
14.03.2012 • Formule 1 zahajuje tento týden na TV NOVA, NOVA Sport a Voyo.cz
09.03.2012 • MET in HD: program satelitních přenosů sezóny 2012 - 2013
08.03.2012 • ATP World Tour 1000 startuje na NOVA Sport již tuto neděli!

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist