Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 05.05.2024 - 11:00:58   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Amerika má talent od pátka na Prima love

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 13.02.2013



Na TV stanici Prima love se v pátek 15. 2. ve 20. 15 hod. rozzáří soutěžní pořad Amerika má talent. Každý pátek večer tak i čeští diváci budou moci shlédnout, jak neuvěřitelně talentovaní mohou lidé být nejen u nás, ale také v USA.


V sedmém ročníku se mezi čtyřmi porotci poprvé objeví kontroverzní americký moderátor a ikona provokace Howard Stern. Naposledy bude naopak rozhodovat britská královna reality show Sharon Osbourneová. Čtyřlístek doplní ostřílená dvojice Nick Cannon a Howie Mandel. Rozhodování přesto nebude jednoduché. Talenty některých soutěžících v sedmé sérii jsou totiž prakticky šílené. Mladík Turf se ohýbá do nepřirozených tanečních poloh a chvílemi dokonce vypadá, jako by chodil několik centimetrů nad zemí. O ještě větší šok se ale postará koktající válečný veterán Tim Poe, když vyjde najevo, že porotcům do očí lže. Vyvede z míry dokonce i notorického rebela Sterna.


V sedmé sérii úspěšné reality show poprvé rozhoduje Howard Stern a naposled Sharon Osbourneová. Talenty jsou velkolepé, kontroverzní i velmi chlupaté.

Originální název: America’s Got Talent
Země a rok výroby, distributor: USA, 2012, Freemantle Media
Žánr: talentová show
Premiéra:
Série: 7


Porotci

Sharon Osbourneová

Manželka a promotérka Ozzyho Osbourna objevila několik úspěšných kapel. Královnou reality show se stala v roce 2002 díky kultovnímu komediálním hitu Osbournovi z rodinného zákulisí. Od té doby moderovala řadu pořadů včetně vlastní talk show. Má za sebou úspěšný boj s rakovinou, která jí byla diagnostikována v roce 2002. Mnohokrát byla hostem Howarda Sterna.


Howard Stern

Kontroverzního moderátora s dlouhými kudrnatými vlasy a tmavými brýlemi proslavil neurvalý smysl pro humor. Začínal jako moderátor v rádiu, kde na sebe upozornil urážkami známých osobností a dětinskými vtípky. Začátek jeho kariéry a přesun na televizní obrazovku popisuje komedie z roku 1997 Soukromé neřesti, ve které hraje hlavní roli. Je vyhledávaným hostem talk show.


Nick Cannon

Herec, komik, rapper, producent a režisér Nick Cannon loni vydal třetí album Mr. Showbiz Sings the Hits. Byl k vidění v několika filmech včetně Mužů v černém 2 nebo Hazardu a objevil se v novém komediálním seriálu Up All Night. V roce 2010 na sebe upozornil parodickým singlem Slick Nick, ve kterém se strefuje do hvězdného rappera Eminema.


Howie Mandel


Říká se, že kanadský moderátor prorazil jako amatérský komik, když si ho během návštěvy Los Angeles všiml jistý producent. Howie má za sebou dlouholetou kariéru s počátky sahajícími až do začátku osmdesátých let. Má také bohaté herecké zkušenosti z řady seriálů, jako byly Teorie velkého třesku, Studio 30 Rock, Superman nebo Krajní meze. Hrál v obou dílech hororové komedie Gremlins. Porotcem v pořadu America’s Got Talent je od roku 2010.


Zajímavosti

Sedmá série soutěžní reality show America’s Got Talent bude plná překvapení. Černošský mladík s přezdívkou Turf tančí, jako by byl z gumy. Když mu porotci složí poklonu, přemůžou ho emoce. Se slzami v očích osloví „všechna děcka, co chtějí tančit a co jim někdo říká, že to nedokážou“. On je přece důkazem, že „to taky můžou zvládnout“. Sympatie a obdiv publika si získala smečka chundelatých psích akrobatů Olate Dogs, panáčkujících v legračních kostýmech. Soutěž se neobejde ani bez kontroverzních momentů. Postará se o ně armádní veterán Tim Poe. Zpívající seržant s kytarou prohlásí, že za jeho koktání může zranění mozku způsobené výbuchem granátu v Afghánistánu. Objeví se ale pochybnosti o jeho tvrzení. A oprávněné! Poe v Afghánistánu nikdy nebyl zraněn.


Anna Bezděkovská, PR koordinátor, FTV Prima


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 2   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
14.02.2013 • Arsenal si to rozdá s Blackburnem na FANDOVI a VOYO
13.02.2013 • Programy vo vysokom rozlíšení už nájdete aj na Dvojke [ 2 ]
12.02.2013 • Kometa proti Indiánům a Roman Čechmánek na FANDOVI
12.02.2013 • Atraktivní duel Viktorie Plzeň v Neapoli přinese FANDA a VOYO
11.02.2013 • Prima ZOOM objev roku a 3. týden vysílání
08.02.2013 • Víkend s NHL a českými hokejovými hvězdami na NOVA Sport a VOYO

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  Amerika . 

15.02.2013 12:03 • ® pantik
Další d...ní pořad.
 
 
  Amerika má talent o....!? 

15.02.2013 08:18 • ® sherpo66
"Amerika má talent" !?.... no potom musite pisat/povedat nie cesko - slovensko ma talent, ale "EUROPA" ma talent. ked tak normalne by bolo "USA ma talent" ;(
 
 
Celkový počet komentářů: 2 / zobrazují se: 1 ... 2

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist