Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 05.05.2024 - 16:01:51   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

PEKELNÁ VÝZVA startuje (1. díl )

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 14.02.2013


Dnes začíná Pekelná výzva! Drsná hra, ve které se dozvíte, co všechno jsou lidé ochotni udělat pro peníze. A že toho je! Elektrické šoky, netradiční ozdoby obličeje, rvačka, vepřový raut a další disciplíny, tím vším si bude muset projít dnešní vítěz. Kdo zvítězí a kolik peněz si odnese, se dozvíte už dnes, ve čtvrtek 14. 2. od 20.15 na Prima COOL.


V Pekelné výzvě jde o poznání sebe sama, ponižování, „šikanu“ a taky o peníze. O ty samozřejmě na prvním místě. Ve hře je v každém díle celých 100 000 korun a první díl pochopitelně není výjimkou! O příležitost exhibovat a odnést si alespoň nějakou sumičku se ucházejí čtyři muži a jedna žena: Daniel, Robin, Martin, Matěj a Andrea. Než se ale do toho pustí, čeká pět statečných představování formou jednoduchých tipovacích otázek. Aby věděli, s kým mají tu čest… Který ze soutěžících se miloval nejen se svou dívkou, ale také s její tetou? Kdo byl tak odvážný a vypravil se na Baník ve sparťanském dresu? A kdo se učil svou profesi na mrtvolách? Jakmile se soutěžící dozvědí něco jeden o druhém, začne první kolo.

Přestože jsme v Pekelné výzvě, první kolo je spíše zahřívací. Soutěžící mají postupně odpovídat na jednoduché otázky. V čem tedy spočívá ona pekelnost? K odpovědi se musejí přihlásit, a to tak, že zmáčknou bzučák. Potud pořád ještě nic neobvyklého. Jakmile to ale udělají, dostanou šok elektrickým proudem. Zdánlivě banální otázky se tím mění v zapeklité. Když k tomu navíc přičteme nervozitu a fakt, že čím víc se člověk potí, tím rány elektrickým proudem i přemýšlení bolí víc, máme se na co těšit. V takovém případě nic nezmůže ani nápověda, že by hledaná slova by měla začínat písmenem M. Soutěžící Martin to sice dobře ví, přesto s vážnou tváří prohlásí, že synonymem pro rostlinu gladiolu je růže. Tedy vlastně mrůže, podle Martina nová to odrůda. A brzy bude ještě hůř!

V druhém kole se totiž soutěžící budou o možnost odpovědět hlásit drobnou úpravou svého zevnějšku. Hodně „bolet“ je bude nejen mozek, ale i obličej. A ještě mnohem více je s odstupem času zřejmě zmučí i jejich špatné odpovědi. Nebo si Matěj opravdu myslí, že smícháním červené a žluté barvy získá hnědou? A že detektiv Hercule Poirot vzešel z pera Arthura Conana Doyla? Směr Matějových myšlenek by v té chvíli, jak správně podotkla moderátorka Iva Pazderková, nevypátral ani Sherlock Holmes. A to jsme teprve u druhého kola!

Ve třetím se soutěžící přesvědčí, že nelže, kdo říká, že život je boj. Především Pekelná výzva je boj. A jak těžký, si uvědomí zejména Robin, podle něhož se v Rakousku před zavedením eura platilo markami a píseň Sladké mámení zazněla ve filmu Noc na Karlštejně. Velký fyzický výkon soutěžících ve třetím kole musí být v tom následujícím náležitě odměněn. Proto na ně čeká originální vepřový raut. Jaké „dobroty“ budou na stole? Nechte se překvapit. Ani to však stále není vše. V posledním šestém kole o vítězi nerozhodnou jenom vědomosti, ale především skutečnost, jak dalece je schopný ovládat své tělo a jeho pochody. Přesto nejúspěšnější dosud nemá vyhráno. Čeká na něj dalších pět otázek, přičemž za každou špatnou odpověď bude muset část své výhry – konkrétně 20 000 korun – spálit v pekelném ohni.

Kdo zvítězí a kolik peněz si odnese, se dozvíte už dnes, ve čtvrtek 14. 2. od 20.15 na Prima COOL.


Filip Sychra, PR koordinátor Prima COOL


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
14.02.2013 • Historicky první přímý přenos NHL na FANDOVI obstará Jágrův Dallas proti Calgary
14.02.2013 • Arsenal si to rozdá s Blackburnem na FANDOVI a VOYO
13.02.2013 • Programy vo vysokom rozlíšení už nájdete aj na Dvojke [ 2 ]
13.02.2013 • Amerika má talent od pátka na Prima love [ 2 ]
12.02.2013 • Kometa proti Indiánům a Roman Čechmánek na FANDOVI
12.02.2013 • Atraktivní duel Viktorie Plzeň v Neapoli přinese FANDA a VOYO

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist