Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 04.05.2024 - 12:55:47   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Prima ZOOM si vás opět přitáhne - programé tipy 12. týdne

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 11.03.2013


Přinášíme výběrové tipy na další týden vysílání Prima ZOOM – poznejte svět zblízka! Tematické premiérové bloky pondělí až neděle od 20.00 do 23.00: Největší katastrofy; Po stopách historie; Fascinující příroda; Zaostřeno na války; Úžasné oceány; Zázraky říše zvířat; Tajemství Země a vesmíru (+ Dinosauři).


18. 3. 21.00 – Smrtící planeta

Dvoudílný dokumentární film plný přelomových vizuálních triků nebojácně nahlíží pod povrch naší planety i do blízké budoucnosti. Smrtící planeta se zaměřuje na největší přírodní katastrofy, kterým bude muset Země nejpravděpodobněji čelit. Odhaduje, jak ničivé budou následky, a ukazuje protiopatření, jež jsme udělali – nebo je teprve připravujeme, abychom se zachránili. Co se stane? Proč k tomu dojde? Jaký to bude mít dopad na lidstvo? A hlavně: můžeme s tím ještě vůbec něco dělat?


19. 3. 21.00 – Římská aréna smrti

Ve starověkém Římě bojovali gladiátoři v aréně o holý život, aby pobavili vznešené i prosté publikum. Dokument Římská aréna smrti přináší nový pohled na dávného předchůdce dnešních reality show. Kombinace poutavého vyprávění, špičkových speciálních efektů a povedených hereckých rekonstrukcí podá divákům nový pohled na to, jak římští gladiátoři trénovali, bojovali, žili a umírali. Zároveň ukazuje, že z těch nejlepších se stávaly superhvězdy své doby, takže o slávu získanou v aréně usilovali i svobodní občané.


20. 3. 21.00 – Sloni útočí

Filmař Bob Poole se společně se sestrou Joyce vydal do Národního parku Gorongosa v africkém Mozambiku s jednoduchým, ale nebezpečným (a někteří by dokonce řekli šíleným) plánem: setkat se tváří v tvář s traumatizovanými útočnými slony. Cílem sourozenců Pooleových bylo naučit těžce zkoušená zvířata, aby nenapadala lidi, kteří se po šestnácti letech občanské války, ničení a pytláctví do parku vrací, protože chtějí pomoct.


21. 3. 20.00 – Chtěli zabít Hitlera (Osamělý hrdina)

Atentát na nejznámějšího diktátora v moderních dějinách byl vyvrcholením německého odboje a nesouhlasu s Hitlerovými činy. Současně se stal jeho tragickým koncem. Nebyl ale jediný. Snaha odstranit Vůdce existovala dokonce už před začátkem druhé světové války a postupně proběhlo celkem 42 pokusů. Seriál Chtěli zabít Hitlera zachycuje dramatické dějiny odboje mezi lety 1938 a 1944. Zkoumá motivy atentátníků, přípravy i důvody selhání.


22. 3. 20.00 – Do hlubin oceánů s Bobem Ballardem (Podmořská sopka)

Hypnotická pětidílná série pokládá dráždivou otázku: Co když místo nad hlavou máme mimozemšťany přímo pod nohama? Dr. Robert Ballard je nejproslulejším průzkumníkem podmořského života, který už si posvítil do těch nejhlubších propastí. Přesto věří, že jeho těžká práce teprve začala. Oceány pokrývají 71 % povrchu Země a jen 5 % z toho bylo zatím prozkoumáno. V těchto 5 % Ballard objevil vraky potopených lodí Titanic a Bismarck i úplně nové formy života. Vydal se s kamerou tam, kam lidská noha dosud nevkročila.


23. 3. 22.00 – Brutální predátoři (Komodský drak)

Třídílná dokumentární minisérie Brutální predátoři zkoumá největší a nejdelší plazy na světě. Nezalekne se ani vrčení skoro stokilového draka z Komoda, krajty tak velké, že by dokázala spolknout dospělého člověka, nebo krokodýla, který dorostl délky přes sedm a půl metru. Dokonce i pro zkušené experty to jsou hodně nebezpeční masožravci a je možné, že ještě vyrostou. Není o tom pochyb, godzilly žijí mezi námi!


24. 3. 21.00 – Zázraky vesmíru (Šipka času)

Je těžké uvědomit si skutečnou velikost vesmíru. Je starý 13,7 miliard let, široký 93 miliard světelných let a vleze se do něho 100 miliard galaxií, z nichž každá obsahuje stovky miliard hvězd. Fenomén hlubokého vesmíru ale mohou vysvětlit poznatky ze Země. Dokumentární seriál Zázraky vesmíru odpoutává vědu od teleskopů, vysvobozuje ji z laboratoří a bere ji na cestu napříč zeměkoulí. Při tom hledá odpovědi na některé z nejhlubších otázek o nás samých, vesmíru a světě, ve kterém žijeme.


www.prima-zoom.cz – unikátní on-line magazín: základní info, program, aktuality, fotografie, zajímavé články a ještě něco navíc.


Mgr. Filip Budák, Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
11.03.2013 • Premiérová Nigella Lawsonová ode dneška čaruje v kuchyni TV Paprika
11.03.2013 • Barcelonský gigant nad propastí
10.03.2013 • Monstrum nebo člověk? HANNIBAL - velkolepá premiéra nového seriálu na AXN
10.03.2013 • Souboje o titul na FANDOVI a VOYO
09.03.2013 • Mancherster United vs. Chelsea na FANDOVI
08.03.2013 • Světový tenis v březnu na NOVA Sport a VOYO

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist