Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 04.05.2024 - 18:59:12   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Nenechte si ujít v dubnu na Travel Channel

  Autor: Channels/satCentrum , e-mail: info@channels.cz Přidané: 20.03.2013


Diváci Travel Channel v dubnu mohou sledovat nové pikantnější premiéry, kde bude více cestování a nejen to. V dokumentu Vyzbrojen a připraven uvidíte neuvěřitelně ctižádostivého Kevina, který se narodil bez nohou. Premiéra dokumentu Cesta Říší středu, jde o výpravu, kterou ještě nikdo předtím neabsolvoval. Seriál Piha Rescue nabízí netradiční pohled do každodenních dramat statečných dobrovolníků, kteří při snaze zachránit životy druhých často riskují ty své.

Ať už jde o boj s požáry na Floridě nebo o pořádnou testovací jízdu v dragsteru na závodním okruhu v Severní Karolíně, Don je stále připraven věnovat se Poznání bez hranic. Zjistíte, že Karibská kuchařka Jonathana Phanga je zvláštní směsí evropských, afrických a asijských chutí. V nových epizodách Hotel Impossible – Anthonyho návrat, uvidíte, zda se hoteliéři poučili doopravdy ze svých minulých chyb, anebo je budou stále opakovat.




Vyzbrojen a připraven

Trénovat s elitní jednotkou US Army Rangers je pořádnou výzvou pro každého – natož pak pro Kevina Connollyho, který se narodil bez nohou. Kevin, hnaný neuvěřitelnou ctižádostí, se nezastaví před ničím – a s pomocí týmu konstruktérů a vědců se chystá vyvinout speciální soupravu, která mu umožní cestovat kamkoliv. Ať už jde o kácení obrovských stromů v Kouřových horách po boku zkušených dřevorubců, nebo o skoky do oceánu z 12metrového útesu na Havaji, je Kevin vždy připraven a ochoten jít do toho. Naskytne se mu dokonce i příležitost splnit si svůj dětský sen – zúčastnit se tréninku kosmonautů NASA a zažít stav beztíže ve speciálním letadle na pokraji kosmu. Ať ho potká cokoli, je Kevin vždy „vyzbrojen a připraven“.

Premiéra ve středu 24. dubna ve 21:00 hodin


Cesta Říší středu

Bratři Ryan a Colin Pyleovi se po vzoru postavy Charlieho Sheena z filmu Wall Street rozhodnou zanechat nekončící honby za kariérou a vydají se na motorkách projet Čínu. Společně se na dvou upravených motorkách BMW vypraví na cestu epických rozměrů, kterou před nimi ještě nikdo nepodnikl – ze Šanghaje objet celou Čínu a ujet tak 18 000 kilometrů za 60 dnů. Ryan, který žil v Šanghaji deset let, si zde už pomalu připadá jako doma – ale pro Colina bude setkání s Říší středu zcela novou zkušeností. Pár minut po startu Colina málem srazí obří autobus – a to je jen první z nečekaných překážek, které na bratry Pyleovy po cestě čekají. Šílení řidiči, čtyřicetistupňové horko, masivní sesuvy půdy, záplavy, nevlídná města a nebezpečné pády – to vše jim komplikuje jejich snahu zapsat se do Guinnessovy knihy rekordů za nejdelší nepřetržitou cestu na motorce napříč jednou zemí. Jde o výpravu, kterou ještě nikdo před nimi neabsolvoval – výpravu, kterou nazývají Cestou Říší středu (The Middle Kingdom Ride).

Premiéra ve středu 10. dubna ve 20:00 hodin a 20:30 hodin


Piha Rescue

Pláž Piha na Novém Zélandě je ideálním útočištěm před letními horky na pobřeží přecpaném turisty a místními obyvateli. Nicméně, prázdninová bezstarostnost jejích návštěvníků je v kombinaci se silnými spodními proudy poměrně zrádná – a na pláži číhá mnoho nástrah i pro zkušené surfaře. I to je důvod, proč je tak pobřežní hlídka Piha Rescue nucena být takřka stále ve střehu a zachraňovat ohrožené plavce a surfaře. Při velkém počtu návštěvníků jsou poměrně časté i masové záchranné akce. Nechvalně proslulý spodní proud Raglan překvapí i ostřílené kite-surfaře – a vzhledem k tomu, že nejlepší surfařské místo se nachází kilometr od hlídané oblasti, jde při zásazích vždy o závod s časem. Seriál Piha Rescue nabízí netradiční pohled do každodenních dramat statečných dobrovolníků, kteří při snaze zachránit životy druhých často riskují ty své.

Každou středu od 17. dubna ve 20:30 hodin


Poznání bez hranic

Don Wildman se vrací se svými výpravami do nepřístupných či dávno zapomenutých lokalit. Nejprve se vypraví do spletitého podzemí pod Manhattanem a prozkoumá zde historický systém tunelů, který byl potřeba k vybudování Grand Central Station. Na druhé straně Spojených států v San Francisku se Don pokusí napodobit mytický útěk z Alcatrazu. Z místa, ze kterého je prý nemožné uprchnout, se Don přesune do místa, kam je prý nemožné se dostat – do Mincovny Spojených států, kde se Don stane svědkem každodenní ražby milionů mincí. V Dallasu prozkoumá Don místní stadion Cowboys Stadium, který se pyšní nejvyšší kupolí ze všech stadionů na světě – a rozhodně není místem pro lidi se závratí. Ať už jde o boj s požáry na Floridě nebo o pořádnou testovací jízdu v dragsteru na závodním okruhu v Severní Karolíně, Don je stále připraven věnovat se Poznání bez hranic.

Každý čtvrtek od 25. dubna ve 20:00 hodin


Karibská kuchařka Jonathana Phanga

Jonathan Phang se vydá na vůněmi prosycený gastronomický výlet do Karibiku; cestou se setkává s tradičními pokrmy i současnými vyhlášenými kuchaři. Na svém putování za lidmi, kteří sdílejí jeho vášeň pro jídlo a domácí recepty, pendluje Jonathan mezi Barbadosem a Tobagem, souostrovím Trinidad a Jamajkou, od Sv. Lucie až po Grenadu. Zjistí, že karibská kuchyně je zvláštní směsí evropských, afrických a asijských chutí a výsledkem 600 let překotných historických změn a importovaných kulinářských stylů. V každé z ostrovních kuchyní objeví Jonathan něco unikátního – a tajné recepty na některé z pokrmů mu připomenou karibský původ jeho vlastní rodiny. Inspirován svými zážitky z cest nakonec Jonathan připraví pro své přátele, které na svých cestách potkal, své vlastní unikátní jídlo.

Premiéra v úterý 16. dubna v 19:00 hodin


Hotel Impossible – Anthonyho návrat

Hotelový guru Anthony Melchiorri se vrací do některých hotelů, kterým se snažil pomoci na cestě k úspěchu, s cílem zjistit, kdo si jeho rady vzal k srdci a kdo je hodil z balkónu. Anthonyho cílem bylo pomoci hotelům, které bojovaly o přežití, postavit se znovu na nohy – a po grandiózní přestavbě pokojů a několika překvapujících změnách v hotelovém personálu nabyl dojmu, že by jeho rady mohly dopadnout na úrodnou půdu. Poučili se ale hoteliéři doopravdy ze svých minulých chyb, anebo je budou stále opakovat?

Premiéra v úterý 23. dubna ve 20:00 hodin


Placený dokumentárně cestovatelský kanál:

Travel Channel vysílá pro klíčové platformy na českém a slovenském trhu (UPC, DIGI TV, Telefónica O2, UPC Broadband, Orange Slovakia, Magio TV) distribuční signál na satelitu Astra 4A (ex. Sirius 4) na orbitální pozici 4,8 st. východně.

Travel Channel HD pak naladíme na Astře 3B na orbitální pozici 23,5 st. východně v satelitní platformě Skylink a T-Mobile Televize.

Oficiální stránka Travel Channel: www.travelchanneltv.cz. Najdete nás také na Facebooku!

Úplné měsíční programové přehledy a tipy Travel Channel (i Travel Channel HD) si můžete také stáhnout na www.channels.cz v sekci TV programy a na satCentrum v sekci TV program.


S využitím podkladů Markéty Marešové, PR Channels, připravila redakce satCentrum, fotografie jsou majetkem Travel Channel, 20. 3. 2013


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
21.03.2013 • Nalaďte si v dubnu na National Geographic Channel
18.03.2013 • Objevujte v dubnu přírodu na Nat Geo Wild
14.03.2013 • O víkendu startuje na stanicích skupiny Nova Mistrovství světa jezdců F1
14.03.2013 • Předposlední satelitní přenos z Metropolitní opery letošní sezóny bude patřit opeře Francesca da Rimini
13.03.2013 • To nejlepší v dubnu na AXN
11.03.2013 • Premiérová Nigella Lawsonová ode dneška čaruje v kuchyni TV Paprika

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist