Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 04.05.2024 - 12:43:48   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

To nejlepší v dubnu na AXN

  Autor: AXNPress Czech , e-mail: AXNPress_Czech@spe.sony.com Přidané: 13.03.2013


Nejdůležitější událostí nadcházejícího měsíce je středeční premiéra původního seriálu Hannibal, každou sobotu budeme moci sledovat španělský TV seriál Luna, el misterio de Calenda o tajuplných událostech a krvavých vraždách, nebude chybět ani film "Hitch" s Willem Smithem o legendárním anonymním newyorském schůzkologovi.


Seriálové a filmové tipy:

AXN:

. 10.dubna,22:00 - Hannibal (premiéra)
. 6. dubna, 19:00 - Luna, El Mistero de Calenda
. 2. dubna, 21:55 - Doktorka podsvětí I. (The Mob Doctor)
. 2. dubna, 22:50 - Vražda I. (The Killing)
. Premiérový film: Hitch (Hitch)


AXN SCI-FI:

. Premiérové filmy: Mlha (The Fog), Jeskyně (The Cave)
. Seriálový maratón: Ochránce III. (Sentinel); série 3-4
. Na pomezí záhad (Mysterious Ways); série 1
. Páteční filmy: Ocelový alchymista: Zapovězená hvězda Milosská (Fullmetal Alchemist) Bleach: Vzpoura Diamantového prachu (Bleach Movie II)


AXN CRIME:

. Seriály: Don Matteo Série 8; VIP (18:00)
. Středeční noci: Vražda I. (The Killing); série 1
. Víkendové seriály: 22:00: Wallander; série 3; Post mortem; série1


To nejlepší v dubnu na AXN:

Hannibal (TV seriál,13. epizod)

středa 10. dubna 2013 ve 22 hod na AXN (každou středu)

Crimi, drama; USA, 2013
Režie: David Slade
Hrají: Hugh Dancy, Mads Mikkelsen, Laurence J. Fishburne III., Caroline Dhavernas, ad.

Nový třináctidílný seriál HANNIBAL se zrodil z kreativní mysli Bryana Fullera (např. seriál Hrdinové) a rafinované režie Davida Sladea (např. Stmívání: Eclipse). Zkušení tvůrci přišli s překvapivým doplňkem dosud známé historie šíleného Hannibala. Nejnovější stylizovaný thriller z dílny AXN (Sony Pictures Media Network) vypráví mistrovský příběh manipulace a Lectera nechá fungovat přímo v ústředí mocné FBI. Jeho úkol je jasný: uznávané psychiatr Dr. Hannibal Lecter (Mads Mikkelsen) má pomáhat mimořádně nadanému detektivovi Willu Grahamovi (Hugh Dancy), muži, který je obdařen schopností vcítit se do zvrácené mysli nejhorších masových vrahů. Pro ty z  vás, kteří  znají  příběh  vysoce  inteligentního kanibalského  vraha  Hannibala,  bude  tato  podívaná fascinujícím výletem  do  neznámé  historie. 


Luna, el misterio de Calenda (TV seriál, 12. epizod)

sobota 6. duben, 19.15 na AXN (každou sobotu)

Mysteriózní; Španělsko, 2012
Režie: José Ramón Ayerra
Hrají:Belén Rueda, Álvaro Cervantes, Olivia Molina, Macarena García, Leonardo Sbaraglia, ad.

Když soudkyně Sara Cross přijíždí se svou dcerou do tajemného skrytého městečka Calenda za svým manželem Davidem, nedokáže si představit, jak moc to změní jejich život. Téže noci je, v lese nalezeno jeho mrtvé tělo. Sara přebírá iniciativu do vlastních rukou a pátrá po příčině a tajemných okolnostech vraždy milovaného manžela. Jsou místní legendy o vlkodlacích skutečně jen pověstmi? Sara si je stále méně jistá…

„Luna, el misterio de Calenda“ je nejen o tajuplných událostech a krvavých vraždách ve městečku, ale zároveň jemný příběh mladé lásky Leiry (dcera Sary) a souseda Joela. Překoná jejich silná přitažlivost vlkodlačí prokletí?


Hitch: Lék pro moderního muže

pondělí 1. dubna, 13:40 na AXN

Komedie / Romantický; USA, 2005, 115 min
Režie: Andy Tennant
Hudba: G Obsaheorge Fenton
Hrají: Will Smith, Eva Mendes, Kevin James, Amber Valletta, Adam Arkin, Julie Ann Emery, Robinem Lee, Nathan Lee Graham, ad.

Alex "Hitch" Hitchens (WILL SMITH) je legendárním a záměrně anonymním newyorským schůzkologem, který už pomohl bezpočtu mužů získat ženu jejich snů. Během příprav jeho posledního svěřence Alberta (KEVIN JAMES), poddajného účetního, který je okouzlen přitažlivou celebritou Allegrou Cole (AMBER VALLETTA), se Hitch konečně setká s rovnocenným soupeřem v podobě krásné a mazané bulvární novinářky Sary Melas (EVA MENDES), jež Allegru pronásleduje na každém kroku. Profesionální starý mládenec Hitch se do Sary znenadání beznadějně zamiluje aniž by tušil, že jejím největším sólokaprem by se mohlo lehce stát odhalení nejslavnějšího ma-nhattanského "speciálního poradce". Zdroj: www.csfd.cz


O AXN

AXN má ve střední Evropě více než 18 milionů předplatitelů. Kromě České republiky vysílá v dalších šesti zemích – v Polsku, Maďarsku, Slovenské republice, Rumunsku, Moldavsku a Bulharsku a v sedmi zemích jadranského regionu (Srbsku, Chorvatsku, Slovinsku, Makedonii, Bosně a Herzegovině, Kosovu a Černé Hoře). Televizní kanál se zaměřuje na akční a dobrodružné filmy, seriály a pořady a dynamickou zábavu pro diváky ve věkové kategorii od 18 do 34 let. Jádro programu tvoří kvalitní světové seriály a nejžádanější filmy od Sony Pictures i dalších studií. AXN je součástí mezinárodní sítě Sony Pictures Televison (SPT), jejímž vlastníkem je Sony Pictures Entertainment.


O SONY PICTURES TELEVISION (SPT)

Sony Pictures Television patří k vůdčím společnostem na poli televizního průmyslu. Po celém světě produkuje a distribuuje programy všech žánrů, včetně seriálů, televizních filmů, divadelních představení a rodinné zábavy na všech platformách. SPT disponuje jednou z největších databází celovečerních filmů a televizních pořadů. Může se pochlubit bohatým programovým složením, které zahrnuje velmi sledované televizní hry, seriály, originální animované pořady a v hlavním vysílacím čase dramata, komedie a televizní filmy oceňované kritiky. SPT si také drží čelní pozici na poli mezinárodní televizní produkce – vytváří více než 6,000 hodin vlastního programu, spolupracuje s místními partnery a produkuje obsah v lokálním jazyce. Pořady prodává do přibližně sedmdesáti zemí světa. Portfolio mezinárodní televizní sítě SPT zahrnuje 120 kanálů ve 159 zemích s více než 754 miliony diváckých domácností. SPT vlastní multiplatformový video servis, Crackle, holandskou zábavní společnost 2waytraffic, produkční společnost Embassy Row, Sony Movie Channel, je spolumajitelem GSN, 3net, FEARnet a INT Networks, Inc. Inc. Inzertním prodejem se SPT řadí k předním národním inzertním společnostem ovládajícím komerční katalog v seriálech SPT stejně jako ve všech digitálních obchodech Sony Music Entertainment a Tennis Channel a SPE ve Spojených státech. SPT (www.sonypicturestelevision.com) je společností Sony Pictures Entertainment.


Připravila redakce satCentrum podle podkladů Simony Malkovské, AXN Press Czech, SPT Networks, 13. 3. 2013, vlastníkem autorských práv zveřejněných obrázků je SPT.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
11.03.2013 • Premiérová Nigella Lawsonová ode dneška čaruje v kuchyni TV Paprika
11.03.2013 • Prima ZOOM si vás opět přitáhne - programé tipy 12. týdne
11.03.2013 • Barcelonský gigant nad propastí
10.03.2013 • Monstrum nebo člověk? HANNIBAL - velkolepá premiéra nového seriálu na AXN
10.03.2013 • Souboje o titul na FANDOVI a VOYO
09.03.2013 • Mancherster United vs. Chelsea na FANDOVI

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist