Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 05.05.2024 - 20:34:19   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Nenechte si ujít v květnu na Travel Channel

  Autor: Channels/satCentrum , e-mail: info@channels.cz Přidané: 23.04.2013


Nový, dynamický vzhled, programová struktura obohacená šesti novými žánry, nové programové schéma, to vše přinese v květnu Travel Channel. V premiérovém dokumentu To je svět žen, uvidíte nebojácnou Camillu, která se nechala inspirovat ženským pokolením z celého světa. Premiérové díly Výlety na skok jsou vymyšleny tak, aby dostaly dovolenkáře pryč ze známých tras. Každý potřebuje na chvíli utéct a znovu najít cestu ke svému původnímu já, nebo ne? Zjistíte v dokumentu, Chvilka pro chlapy: Pánská jízda.


V premiéře nového seriálu Cestuj jako prezident, představíme fascinující pohled na to, co všechno obnáší dostat jednoho z nejmocnějších lidí planety z bodu A do bodu B. Nový dokument Nejdivočejší cesty Ameriky vezmou kamery tam, kam se dosud nikdy nepodívaly, prozkoumají cesty, na jaké si troufnou vejít jen ti nejodvážnější z odvážných. Připojte se k Varunovi, nadšenci luxusu, když pátrá po nepolapitelném ptáku kiwi ve víkendovém speciálu Kiwi-kend věnovanému Novému Zélandu a užijte si velkolepou železniční jízdu ve velkých vyhlídkových jízdách po železnici.




To je svět žen!

Camilla Andersenová se míří inspirovat ženským pokolením z celého světa. Odstartuje v Rusku, aby se podívala, jestli je zde stereotypní nálepka silných žen zasloužená. Camilla se pokusí odkrýt masku proslavené špionky Anny Chapmanové, aby zjistila, jak zpodobňuje moderní ruskou ženu. V Německu vyplave na povrch Camillina známá soutěživost: když dělá barmanku na Oktoberfestu, pokusí se roznést osm piv najednou. A potom, co přijde na to, že wrestlerky v Mexiku opravdu neberou ohledy na nováčky, a že korejské ženy zase neberou zajatce, vrací se Camilla sice poněkud potlučená a pohmožděná, zato ale šťastná, že ženy, se kterými se setkala, rozhodně vědí, jak se o sebe postarat.

Premiérový díl ve čtvrtek 2. května ve 21:00 hod.



Výlety na skok

Bert Kreischer je jako lidské tornádo. Tentokrát se pokusí přemluvit dvě nahodile vybrané osoby, aby se na místě rozhodly jet na nečekané třídenní prázdniny. Kreischerův živelný přístup odstraší mnohé, ale pro ty, co řeknou „ano“, zařídí Bert program nabitý děním, gurmánským jídlem, vstupem na VIP akce, nečekanými zvraty a možná i příjezdem celebrit. Ať už na Hawaji, v Itálii nebo ve Skotsku, Bertovi hosti můžou zapomenout na průvodce a zájezdové autobusy, protože Výlety na skok jsou vymyšleny tak, aby dostaly dovolenkáře pryč ze známých tras, mimo jejich pohodlí a přivedly je k dechberoucím zážitkům, co mění život a hlavně donutí cestovat nás všechny.

Premiérový díl ve středu 15. května ve 20:00 hod.



Chvilka pro chlapy: Pánská jízda

Každý potřebuje na chvíli utéct a znovu najít cestu ke svému původnímu já, nebo ne? Evan a Gareth si to rozhodně myslí, když opustí své každodenní povinnosti a pustí ze řetězu svou vrozenou touhu se uvolnit, způsobit povyk a dostat se po cestě tak trochu do průšvihu. Evan a Gareth zkusí vše: střílí z kulovnice ráže 50, prožijí dětský sen každého chlapa v astronautickém táboře, projdou workshopy trénujícími vnímavost a trochu to přeženou s jízdou mimo silnice. Jsou muži, a tak vzájemné zesměšňování snah druhého se stává pozadím všech jejich aktivit a přesmíru soutěživý duch není nikdy daleko. Nicméně přijdou i na to, že jde o dobrou příležitost, jak obnovit stará přátelství a po cestě navázat nová.

Premiérový díl v pondělí 13. května v 19:00 hod.



Cestuj jako prezident

Také jste někdy snili o tom, jaké to může být, když se někdo za vás stará o vše potřebné? Cestuj jako prezident přináší fascinující pohled na to, co všechno obnáší dostat jednoho z nejmocnějších lidí planety z bodu A do bodu B. Bezpečnost, organizace davu, flotily letecké dopravy a kolona 35 aut, to vše vyžaduje stovky lidí, kteří logisticky plánují každou jednu cestu – včetně prezidentské dovolené.

Premiérový díl ve středu 1. května v 19:00 hod.



Nejdivočejší cesty Ameriky

Tak tohle rozhodně není pro ty, co se jim při cestování dělá zle. Od zrádných horských cest, kde se jen taktak vyhnete divokým losům, po nejděsivější ohyby serpentin a nejužší a nejpříkřejší strže – to vše ukážeme v Nejdivočejších cestách Ameriky, uvidíte akcí nabité výlety autem a řidiče, kteří denně riskují životy, když se pokouší tyto cesty zdolat. Nejdivočejší cesty Ameriky vezmou kamery tam, kam se zatím nikdy nepodívaly, prozkoumají cesty, na jaké si troufnou vejít jen ti nejodvážnější z odvážných a odhalí nebezpečí za každou zatáčkou. Připoutejte se, tohle vypadá na pěkně hrbolatou jízdu.

Premiérový díl ve čtvrtek 9. května v 19:00 hod.



Kiwi-kend!

Užijte si celý víkend zasvěcený úžasným dobrodružstvím na Novém Zélandu. Henry Cole prověří možnosti svého Harleye, oddá se troše jízdy mimo cesty a extrémní cyklistice s vrtulníkovým odvozem, to vše na ohromujícím pozadí novozélandské nádherné scenérie. Camilla Andersenová vezme útokem Severní ostrov, zatímco ten Jižní dobude Julian Hanton na jejich Světové Odyssei. Připojte se k Varunovi Sharmovi, nadšenci luxusu, když pátrá po nepolapitelném ptáku kiwi ve spolehlivém luxusu cestování a užijte si velkolepou železniční jízdu ve velkých vyhlídkových jízdách po železnici.

Sobota 25. a neděle 26. května od 12:00 do 18:00 hod.



Placený dokumentárně cestovatelský kanál:

Travel Channel vysílá pro klíčové platformy na českém a slovenském trhu (UPC, DIGI TV, Telefónica O2, UPC Broadband, Orange Slovakia, Magio TV) distribuční signál na satelitu Astra 4A (ex. Sirius 4) na orbitální pozici 4,8 st. východně.

Travel Channel HD pak naladíme na Astře 3B na orbitální pozici 23,5 st. východně v satelitní platformě Skylink a T-Mobile Televize.

Oficiální stránka Travel Channel: www.travelchanneltv.cz. Najdete nás také na Facebooku!

Úplné měsíční programové přehledy a tipy Travel Channel (i Travel Channel HD) si můžete také stáhnout na www.channels.cz v sekci TV programy a na satCentrum v sekci TV program.


S využitím podkladů Markéty Marešové, PR Channels, připravila redakce satCentrum, fotografie jsou majetkem Travel Channel, 23. 4. 2013


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
25.04.2013 • Nalaďte si v květnu na National Geographic Channel
22.04.2013 • MS v hokeji 2013 vo vysielaní RTVS aj na webe kompletne v HD
22.04.2013 • Objevujte v květnu přírodu na Nat Geo Wild
17.04.2013 • Království rostlin - Objevte kouzelný svět rostlin v exklusivní premiéře na Viasat Nature!
16.04.2013 • Výběrové tipy 17. týdne ve vysílání Prima ZOOM – poznáváme svět zblízka!
15.04.2013 • Hvězdný Bayern Mnichov se zítra porve o finále německého poháru, od 20.30 živě na Sport1

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist