Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 18.05.2024 - 09:21:34   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Nova Cinema: Žijeme filmem v novém designu

  Autor: TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 28.06.2013


Divácky stále více oblíbená filmová stanice Nova Cinema se v neděli 30. června představí v novém grafickém designu. Nová, atraktivnější podoba akcentující filmové zaměření stanice se projeví nejen na televizních obrazovkách, ale i v rámci celé její komunikace. Jde o další krok v rámci dlouhodobého profilování Novy Cinema jako ryze filmového kanálu. Zároveň Nova Cinema díky unikátnímu propojení s webem cinema.cz a jeho rozšířenými službami přinese divákům komplexní filmový servis.


Nova Cinema svým re-designem završila další etapu, když změnou prošly všechny prvky vnitřní grafiky i znělek a systém self-promotion.

„Nova Cinema patří k moderním stanicím s dlouhodobě rostoucí popularitou a proto se musí neustále vyvíjet. To od ní očekávají zejména diváci, kteří čím dál více oceňují filmovou nabídku na Nova Cinema, ale my chceme jejich divácké zážitky neustále posouvat dále. K tomuto cíli nové grafické prvky jistě přispějí,“ dodal generální ředitel skupiny Nova Jan Andruško.

“Nový design, hudba i vnitřní grafika na Nova Cinema by divákovi měl přinést moderní a emotivně bohatý TV design, který je přehledný, aktuální a originální,“ říká kreativní ředitel skupiny Nova Michal Pacina. „Znělky i hudba zobrazují a reflektují pocity a emoce, které máme spojené se sledováním různých filmových i televizních žánrů. Obrazy i hudba si hodně hrají s věcmi, které se nedají vyjádřit slovy a právě proto tak milujeme filmy. Žijeme filmem – to je nový slogan Nova Cinema“, dodává.

Diváci Nova Cinema navíc mohou ocenit unikátní spojení stanice s webem cinema.cz, novým filmovým portálem skupiny Nova, který fanouškům nabídne komplexní servis v podobě hodnocení a žebříčků snímků, recenzí, filmových ukázek nebo kinoprogramů. Diváci si tak budou vytvářet vlastní komplexní hodnocení filmů, o kterých bude zároveň Nova Cinema informovat v upoutávkách v podobě znázornění procentuálního hodnocení nejlepších filmů, které vysílá. Dále bude možné účastnit se soutěží o filmové suvenýry nebo vstupenky na exkluzivní filmové předpremiéry. Diváci tak budou se svou oblíbenou stanicí více propojeni.

„Precizně vyprofilovaný positioning stanice směrem k filmovému a emotivnímu televiznímu zážitku je dlouhodobou strategií marketingové komunikace Nova Cinema vycházející z kvalitní programové skladby. Re-design spojený s plánovanou kampaní a engagement aktivitami nám umožní upevnit vnímání Nova Cinema jako současné filmové stanice v době, kdy diváci mají přístup ke stále rostoucímu počtu televizních kanálů a formují se vztahy ke značkám, které ještě nedávno neexistovaly,“ vysvětluje Ondřej Křivka, marketingový ředitel skupiny Nova.

Programová nabídka Nova Cinema přinese divákům v červenci mimo jiné filmové zážitky v podobě premiéry filmu Prokletý ostrov s Leonardem DiCapriem v hlavní roli, Imaginárium Dr. Parnasse, Miluj bližního svého, V řetězech, Dar nebo Vášeň a Cit.


Videa naleznete zde:

Nova Cinema: New Graphics Showreel http://youtu.be/6FR4nKmQ-Po
Nova Cinema: Žijeme filmem http://youtu.be/kd2COnHjcdg
Nova Cinema - červenec http://youtu.be/53Jc2g60ib8


Jan Strouhal, Corporate PR manager


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
29.06.2013 • Česká televize nabídne v létě premiérové projekty i tradiční oblíbené české filmy a seriály
28.06.2013 • Nalaďte si v červenci na National Geographic Channel
28.06.2013 • Regionálnítelevize.cz přichází s originální QR soutěží
27.06.2013 • Prima ZOOM v 27. týdnu: – dokumentární skvosty pro vás: svět ještě více zblízka!
26.06.2013 • 100. ročník Tour de France na Eurosportu
26.06.2013 • Nenechte si ujít v červenci na Travel Channel

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist