Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 02.05.2024 - 14:33:49   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Ze světa | Články
 

SES GLOBAL získala titul „Satelitní operátor roku: růst a zisk 2006”

  Autor: PR Press SES Astra , e-mail: info@ses-astra.com Přidané: 15.09.2006



Společnosti SES GLOBAL (kótované na burzách Euronext Paris a v Lucemburku pod titulem SESG), byl udělen titul „Satelitní operátor roku: růst a zisk 2006” přední konzultační a výzkumnou organizací Euroconsult, která byla založena v Paříži a specializuje se na vysílání a vesmírné komunikace.


Toto ocenění uznává souhrnné výsledky společnosti SES GLOBAL (s vedoucím postavením v oboru) ve výnosech a v růstu zisku v roce 2005 a v období 2001 až 2005. Jury své rozhodnutí opírala zejména o růst výnosů, vývoj ukazatelů EBITDA (zisk před zdaněním a odpisy) a EBIT (zisk před zdaněním), a také o vývoj rozpětí čistého zisku. Od roku 2001 do 2005 společnost SES GLOBAL zvýšila výnosy z 978 miliónů EUR na 1,258 miliónů EUR. Rozpětí čistého příjmu SES GLOBAL v roce 2005 bylo 30,4%.

Romain Bausch, prezident a generální ředitel společnosti SES GLOBAL, řekl: „Jsme potěšeni přijetím tohoto ocenění, které uznává naší činnost vedoucího subjektu v oboru v podmínkách výnosů, EBITDA a růstu čistého zisku za posledních pět let. Naše dobře definovaná strategie růstu pokračuje v tom, aby ukázala výsledky a náš budoucí růst je podporován vývojem naší základní podnikatelské infrastruktury, právě tak jako investic v doplňkových službách podnikání. Zároveň pokračujeme v růstu dividend a realizaci našeho programu zpětného odkupu akcií.”


Mark Roberts, Investor Relations
Yves Feltes, Press Relations




O SES GLOBAL (www.ses-global.com)

SES GLOBAL (kótovaná na burzách cenných papírů Euronext Paris a v Lucembursku pod titulem SESG) je výlučným vlastníkem tří předních provozovatelů satelitu - SES ASTRA v Evropě, SES AMERICOM v USA a satelitů New Skies Satelites v jiných regionech než Severní Amerika a Evropa. Společnost také vlastní strategické podíly ve společnosti AsiaSat v Asii, ve společnostech Star One v Latinské Americe, SES Sirius v Evropě, Ciel v Kanadě a Quetzsat v Mexiku. Společnost Americom Government Services nabízí řešení sítí a širokopásmové služby pro vládu USA a její smluvní partnery. SES GLOBAL poskytuje špičková řešení v oblasti satelitní komunikace prostřednictvím své flotily 43 satelitů po celém světě. Další informace o společnosti SES GLOBAL naleznete na: www.ses-global.com.


O SES ASTRA (www.ses-astra.com)

Satelitní systém ASTRA představuje přední DTH satelitní systém v Evropě. Poskytuje své služby asi 107 milionům domácnostem, které přijímají DTH nebo kabelové vysílání. V současné době má ASTRA 13 satelitů, které přenášejí více než 1700 analogových a digitálních televizních a rozhlasových kanálů a další multimediální a internetové služby. Pro DTH služby má ASTRA dvě hlavní orbitální pozice – 19,2° a 28,2° východní délky. Z orbitální pozice 23,5° východní délky jsou poskytovány profesionální služby, jako jsou Direct-to-Cable (DTC), satelitní zpravodajství (SNG) a občasné použití (Occasional Use).

Společnost SES ASTRA je členem skupiny SES GLOBAL (kótovaná na burzách cenných papírů Euronext Paris a v Lucembursku pod titulem SESG). SES GLOBAL je výlučným vlastníkem tří předních provozovatelů satelitu - SES ASTRA v Evropě, SES AMERICOM v USA a SES NEW SKIES ve zbývajících částech světa. Společnost také vlastní strategické podíly ve společnosti AsiaSat v Asii, ve společnostech Star One v Latinské Americe, SES Sirius v Evropě, Ciel v Kanadě a Quetzsat v Mexiku. Společnost Americom Government Services nabízí řešení sítí a širokopásmové služby pro vládu USA a její smluvní partnery. SES GLOBAL poskytuje špičková řešení v oblasti satelitní komunikace prostřednictvím své flotily 44 satelitů po celém světě. Další informace o společnosti SES GLOBAL naleznete na: www.ses-global.com.


PR Press SES ASTRA, Betzdorf, Lucembursko


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 1   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
19.09.2006 • Společnost Intelsat partnerem Telenoru při rozšíření dosahu své optické sítě v Evropě
18.09.2006 • Zítra začíná vysílat v Polsku Comedy Central, připravují se další tematické televize [ 3 ]
30.08.2006 • Placená platforma Dolphin: SES Astra předpokládá z počátku jen dvacet procent předplatitelů [ 4 ]
25.08.2006 • ARD Digital na veletrhu IFA 2006
17.08.2006 • SES ASTRA uzavřela smlouvu s německými kanály sítě MTV Networks a mediální skupinou RTL na placenou televizní službu [ 9 ]
15.08.2006 • Euro-World podepsal smlouvu s Home2US za účelem zpřístupnit chorvatským divákům po celých Spojených státech televizní programy přímo z jejich vlasti [ 2 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  Komenski 

15.09.2006 06:39 • Komenski
Další z PR blafů SES Astra, které smrdí samochválou. Škoda,že se nepochlubí, že jsou také "vedoucí silou" v projektu kódování všeho, co ze satelitů leze, jehož jediným cílem je zdražit poskytované služby na úkor nás 170 milionů údajných zákazníků . Kde vzali to číslo, opravdu nevím...
 
 
Celkový počet komentářů: 1 / zobrazují se: 1 ... 1

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist