Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 02.05.2024 - 08:18:12   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Ze světa | Články
 

Společnost Intelsat partnerem Telenoru při rozšíření dosahu své optické sítě v Evropě

  Autor: PR Press Telenor , e-mail: info@telenor.com Přidané: 19.09.2006



Intelsat a Telenor Satellite Broadcasting (TSBc) společně oznámili v Londýně dne 8. 9. 2006, že uzavřeli smlouvu na vzájemné propojení optických sítí těchto dvou společností. Smlouva poskytuje zákazníkům Intelsatu a Telenoru rozšířený přímý přístup do nových regionů a ke službám prostřednictvím každého providera.


Podle této smlouvy má nyní Telenor plný přístup ke službám na 51 satelitech společnosti Intelsat, k optické síti GlobalConnex Media a k síti teleportu. Společnosti Telenor to umožňuje nabídnout celosvětové komplexní řešení pro vysílání svých obchodních partnerů, kteří se nachází zejména ve Velké Británii, Skandinávii a východní Evropě.

Telenor předpokládá, že nová kapacita vyvolá konkrétní zájem mezi evropskými vysílateli, kteří požadují vysílat utkání amerického profesionálního sportu, zvláště košíkovou a lední hokej, které jsou již přenášeny v amerických optických sítích Intelsatu ve standardu s vysokým rozlišením (HDTV) a klasickém rozlišení (SDTV).

Londýnské propojení je vybudováno jako nadstavba úspěšné spolupráce Intelsatu se společností Broadwing Communications v USA. V celosvětovém měřítku to umožňuje Intelsatu, aby poskytnul svým obchodním partnerům služby se zakončením (původem, vymezením) v šesti evropských uzlových místech - Telenor PoP (points-of-presence). Obsahová náplň bude přenášena prostřednictvím propojení první generace, změna formátu nebo konverze není nutná. Společnosti Intelsat umožní zajistit lepší pokrytí u sportovních a zpravodajských událostí, které se stanou v regionu, a zlepšit přístup k platformám DTH na satelitech Intelsat a Telenor, které jsou společně umístěny na pozici 1° západně.

„Tato smlouva je nejnovější etapou v našem úspěšném, dlouhotrvajícím obchodním vztahu se společností Intelsat. Domníváme se, že toto vzájemné propojení významně rozšíří naše zákaznické služby v Evropě,” řekl David Gilmore, obchodní ředitel společnosti Telenor. „Těšíme se na to, že bude dosaženo zvýšeného pokrytí v oblasti sportu a zpravodajství u programů SDTV a HDTV v Evropě, a rovněž na marketing evropské platformy DTH 1° západně pro poskytovatele programů na celém světě.”

Stephen Spengler, nejvyšší viceprezident společnosti Intelsat pro prodej v Evropě, Africe, na Středním východě, v Asii a Pacifiku, řekl: „Rozšíření naší působnosti v Londýně je dalším příkladem toho, jak Intelsat - činný ve společenství se obchodními partnery, jako např. společností Telenor - pokračuje v poskytování flexibilnějších a komplexnějších řešení. Prostřednictvím jednoduché optické přípojky naši zákazníci nyní mohou získat přístup k velkému množství obsahu, který je každý den přenášen v naší síti a mohou se dostat k celosvětovým kabelovým a DTH platformám ve více než 40 městech na třech kontinentech.”


O společnosti New Intelsat

Intelsat je největším poskytovatelem pevných satelitních služeb po celém světě. Je čelním poskytovatelem těchto služeb pro všechna média, pro sektor síťových služeb/telekomunikačních, vládních obchodních partnerů. Uživatelům a podnikatelům na všech místech umožňuje stálý přístup k informacím a zábavě. Intelsat obchodním partnerům poskytuje velký podnikatelský potenciál, který jim zajišťuje bezkonkurenční možnosti usnadnění podnikání. Služby společnosti využívá široká základna obchodních partnerů, včetně některých nejvýznamnějších světových mediálních a komunikačních společností, nadnárodních korporací, poskytovatelů internetových služeb a vládních/vojenských organizací. Stálá komunikace v reálném čase s uživateli kdekoliv na světě je mnohem těsnější.

Za společnost Intelsat: Jodi Katz


O společnosti Telenor Satellite Broadcasting

Telenor Satellite Broadcasting je součástí Telenor Broadcast, jednoho ze tří základních podniků významného norského telekomunikačního operátora, Telenor ASA. Telenor Satellite Broadcasting poskytuje širokou nabídku televizních vysílacích služeb pro distribuci, přídavné a příležitostné aplikace pro všechny severské vysílatele a mnoho dalších vysílatelů po celé Evropě. Společnost využívá svou hybridní síť, která se skládá ze (tří) satelitů, terestrické sítě a pozemních stanic. Společnost také poskytuje pevné satelitní telekomunikační a uplinkové služby pro datové a dálkové internetové aplikace spolu s VSAT i širokopásmovými službami v Evropě a na Středním východě. Internetové stránky společnosti: www.telenorsbc.com

Za společnost Telenor: Natasha Keech a Glenn Mandelid


Press release - Telenor Satellite Broadcasting


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
18.09.2006 • Zítra začíná vysílat v Polsku Comedy Central, připravují se další tematické televize [ 3 ]
15.09.2006 • SES GLOBAL získala titul „Satelitní operátor roku: růst a zisk 2006” [ 1 ]
30.08.2006 • Placená platforma Dolphin: SES Astra předpokládá z počátku jen dvacet procent předplatitelů [ 4 ]
25.08.2006 • ARD Digital na veletrhu IFA 2006
17.08.2006 • SES ASTRA uzavřela smlouvu s německými kanály sítě MTV Networks a mediální skupinou RTL na placenou televizní službu [ 9 ]
15.08.2006 • Euro-World podepsal smlouvu s Home2US za účelem zpřístupnit chorvatským divákům po celých Spojených státech televizní programy přímo z jejich vlasti [ 2 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist