Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Středa • 08.05.2024 - 23:05:20   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Únorové premiéry na HBO Comedy a HBO Go

  Autor: Redakce satCentrum/HBO Europe , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 31.01.2015


Placený filmový kanál HBO Comedy uvede v únoru šestou řadu amerického sitcomu TAKOVÁ MODERNÍ RODINKA, na HBO Go uvidíme unikátní sci-fi oceněnou sedmi Oscary GRAVITACE, pokračování akcí Petera alias "pavoučího muže" AMAZING SPIDER-MAN 2 a další příběhy mladého agenta CIA JACK RYAN: V UTAJENÍ....



HBO Comedy

TAKOVÁ MODERNÍ RODINKA VI. (Modern Family VI.)

Šestá řada amerického sitcomu – oceněného několika Cenami Emmy a Zlatým glóbem – znovu vypráví o rodinném klanu, který je vzdálen tradičním modelům partnerského soužití. Jay Pritchett a jeho druhá žena Gloria vychovávají malého potomka, což jejich vztah zpestří řadou groteskních příhod. Další výbušný element zosobňuje Gloriin syn Manny, jenž studuje na střední... Jiné spletité situace zažívají Pritchettova dospělá dcera Claire a její manžel Phil. Jejich nejstarší dcera Haley si buduje vlasní kariéru, prostřední dcera Alex nastupuje na vysokou. Jayův syn Mitchell uzavřel sňatek se svým dlouholetým partnerem Cameronem a společně vychovávají šestiletou Lily.

2014 | 20 minut | 12 | komediální seriál
Režie: Gail Mancus, Fred Savage, Beth McCarthy-Miller
Hrají: Ed O‘Neill, Julie Bowen, Ty Burrell, Sofía Vergara, Jesse Tyler Ferguson

Úterý 3. února 2015, 20:00 hod., každé úterý, středa a čtvrtek, vždy ve 20:00 hod.



HBO Go

GRAVITACE (Gravity)

Raketoplán Explorer během rutinní kosmické mise narazí na shluk úlomků z odstřelené ruské družice. Kolizi přežijí pouze dva členové posádky: doktorka Stoneová, která je ve vesmíru poprvé, a velitel Kowalski, jenž svou kariéru naopak končí. Začíná jejich napínavý zápas o holé životy... Unikátní sci-fi oceněná sedmi Oscary (včetně pozlacených sošek za režii, kameru a střih) vynalézavě pracuje s prostorem, v němž číhají nejrůznější hrozby. Tíseň z neznáma a další filozofické aspekty lidské existence zobrazuje prostřednictvím originálního snímání, rozčleněného do extrémně dlouhých záběrů.

2013 | 87 minut | 12 | sci-fi
Režie: Alfonso Cuarón
Hrají: Sandra Bullock, George Clooney


AMAZING SPIDER-MAN 2 (The Amazing Spider-Man 2)

Peter alias Spider-Man se proti své vůli musí rozejít se svou milovanou spolužačkou Gwen, která ví o jeho druhé identitě. Jejímu otci – zabitému policejnímu kapitánovi – totiž mladík kdysi slíbil, že ji ochrání před nebezpečím ze strany mstitelů. Spider-Man se pak postaví proti monstróznímu Electrovi, ušlápnutému elektroinženýrovi, který zmutoval po pracovním úrazu. Zároveň zklame přítele Harryho, jenž se stal šéfem po svém zemřelém otci. Mladík trpí dědičnou chorobou a kvůli svému uzdravení chce získat Spider-Manovu krev. Spider-Man však transfúzi odmítne kvůli obavám, že příteli ublíží.

2014 | 136 minut | 12 | akční sci-fi
Režie: Marc Webb
Hrají: Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx, Dane DeHaan, Colm Feore


JACK RYAN: V UTAJENÍ (Jack Ryan: Shadow Recruit)

Americký snímek rozehrává další dobrodružství špióna Jacka Ryana, jehož postavu vymyslel spisovatel Tom Clancy. Děj se odehrává před vypuknutím finanční krize v roce 2008. Mladý agent CIA, naverbovaný zkušeným kolegou, pracuje v utajení jako finanční analytik v bance. V Moskvě odhalí rafinované spiknutí, jež má ekonomicky zničit USA. Zlovolnou akci organizuje mocný oligarcha v tajné režii ruské vlády. Jack má výcvik z námořní pěchoty a v nastalém konfliktu osvědčí svou inteligenci i fyzické schopnosti. Díky nim zachrání svou zemi i milovanou přítelkyni. Režisér Kenneth Branagh si zahrál postavu klíčového padoucha.

2013 | 101 minut | 15 | akční thriller
Režie: Kenneth Branagh
Hrají: Chris Pine, Kevin Costner,Kenneth Branagh, Keira Knightley



Placený filmový kanál HBO Comedy vysílá v kabelových sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách Skylink, freeSAT, T-Home a Magio TV na satelitech Astra 3B na orbitální pozici 23,5 st. východně, Thor na pozici 0,8 st. západně a Amos 3 na pozici 4,0 st. západně.

Služba HBO Go je dostupná prostřednictvím internetového, wifi nebo mobilního připojení. Umožňuje přístup k bohaté nabídce filmů, seriálů a dokumentů včetně pořadů z originální produkce HBO. Většina z tisícovky dostupných pořadů je každý týden aktualizována, nejoblíbenější pořady jsou součástí stálé nabídky. Více na internetových stránkách www.hbogo.cz.

Oficiální stránka HBO: www.hbo.cz.

Úplné měsíční programové přehledy - Guide, Synopse a Premiéry všech dabovaných kanálů - HBO (a HBO HD), HBO2 i HBO Comedy si můžete stáhnout na webu satCentrum v sekci TV program.


S využitím programových tipů Pavly Brožkové, PR & Marketing Coordinator - HBO Europe, připravila redakce satCentrum, 31. 1. 2015, foto archiv HBO Europe, po kliknutí na obrázek se zvětší.


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/MDoylI Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
01.02.2015 • Únorové lahůdky 6. týdne na Prima ZOOM
30.01.2015 • Hoffmannovy povídky Jacquese Offenbacha v sobotním satelitním přímém přenosu z Metropolitní opery v New Yorku
30.01.2015 • Únorové filmové lahůdky na Cinemaxu
29.01.2015 • Nalaďte si v únoru na National Geographic Channel
29.01.2015 • Vuelta a España na Eurosportu až do roku 2020
29.01.2015 • NOVA Sport v roce 2015 přinese Evropskou ligu UEFA, MotoGP, Wimbledon, ATP a další nové exkluzivní sportovní přenosy

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist