Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 02.05.2024 - 22:42:09   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Eurosport Events oficiálním promotérem FIM MS Endurance motocyklů

  Autor: Eurosport CZ , e-mail: info@eurosport.cz Přidané: 05.02.2015



Mezinárodní federace motocyklistů (FIM) dnes oznámila nové partnerství s Eurosport Events. Divize společnosti Eurosport Group pro podporu mezinárodních sportovních akcí podpoří FIM Mistrovství světa Endurance motocyklů (FIM EWC) až do roku 2020.


Jako oficiální promotér série bude Eurosport Events zodpovědný za formování harmonogramu MS, TV produkci, zajištění vysílání a poskytování live timingu a oficiálních výsledků. Promotér se také zavázal zvýšit viditelnost MS v médiích přes platformy Eurosportu.

FIM MS Endurance je vrcholem motocyklových vytrvalostních závodů a zahrnuje legendární závody 24h Le Mans, Bol d'Or, Suzuka 8Hours a Oschersleben. Závodů se účastní špičkoví světoví výrobci motocyklů, mj. Yamaha, Honda, Kawasaki, Suzuki, Aprilia a BMW.

Kalendář FIM MS Endurance motocyklů 2015 byl zveřejněn dnes. Mistrovství světa bude živě vysílat Eurosport 2. Každé úterý po závodech bude Eurosport vysílat magazín věnující se nejzajímavějším okamžikům MS. Internetový přehrávač Eurosport Player navíc nabídne divákům každou minutu každého závodu.

Vito Ippolito, prezident FIM: „Vítáme toto partnerství, které zviditelní šampionát FIM – s jeho slavnou historií a oddanými fanoušky – prostřednictvím platforem, které nabízí Eurosport. Endurance závody jsou jednou z nejvíce vzrušujících forem silničních závodů a my se těšíme na spolupráci s Eurosport Events, která je představí novému publiku a nové generaci“.


O SKUPINĚ EUROSPORT

Eurosport je lídr na trhu evropských poskytovatelů sportovního zpravodajství. V roce 2014 společnost Discovery Communications, číslo 1 na trhu světových poskytovatelů placených TV programů, převzala kontrolu nad Eurosportem a rozšířila své portfolio na 2,7 miliardy předplatitelů ve více než 220 zemích a teritoriích. Eurosport, panevropská jednička mezi televizními kanály, je vysílán ve 20 jazycích a pokrývá 136 milionů domácností v 54 zemích. Eurosport HD je kanál vysílající program Eurosportu ve vysokém rozlišení. Eurosport 2 vysílá do 69 milionů domácností v 18 jazycích v 51 zemích. Eurosport 2 HD byl spuštěn v srpnu 2009. Eurosport Asia-Pacific vysílá v 16 zemích regionu a svůj HD kanál spustil v září 2011. Eurosportnews je sportovní zpravodajský kanál přenášený celosvětově. Eurosport.com, jednička na poli on-line sportovních portálů. 11 jazykových verzí včetně německé, španělské, italské a britské, které fungují ve spolupráci s Yahoo!, navštíví 23 milionů unikátních uživatelů měsíčně (comScore). Mobilní verze Eurosport.com funguje v 10 jazycích. Eurosport Player je internetový přehrávač Eurosportu, který nabízí na počítačích sportovních fanoušků živě i na vyžádání sportovní přenosy v 53 zemích. Mobilní verze je přístupná ve 34 zemích. Eurosport Events je divize expertů společnosti v managementu a podpoře mezinárodních sportovních akcí.


Petr Nejedlý, česká redakce Eurosportu


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/el7EiE Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
04.02.2015 • Premier League v šipkách na NOVA Sport
03.02.2015 • Liga mistrů se bude hrát opět v České televizi
02.02.2015 • Únor na Universal Channel
01.02.2015 • Únorové lahůdky 6. týdne na Prima ZOOM
31.01.2015 • Únorové premiéry na HBO Comedy a HBO Go
30.01.2015 • Hoffmannovy povídky Jacquese Offenbacha v sobotním satelitním přímém přenosu z Metropolitní opery v New Yorku

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist