Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 18:16:43   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Vrchol sezóny La Ligy: Barcelona vs. Real Madrid - už tuto neděli na Sport1

  Autor: AMC Networks International CE , e-mail: info@ce.amcnetworks.com Přidané: 19.03.2015


El Clásico vyrovnané a elektrizující jako nikdy předtím. Vrchol sezóny La Ligy je tady, tento víkend hodně napoví, kdo nakonec získá mistrovský titul. V neděli večer se na stadionu Camp Nou chystá El Clásico neboli zápas domácí Barcelony s Realem Madrid. Atmosféra před utkáním roku je hodně napjatá. Souboj věčných rivalů už tuto neděli od 20:45 na Sport1.


El Clásico poutá pozornost doslova celého fotbalového světa. Co se týče zájmu médií, tenhle zápas si nic nezadá s finále Ligy mistrů nebo Mistrovství světa. Ve změti různých jazyků na stadionu se lze setkat i s češtinou. A mezi těmi, kteří si nenechali ujít tenhle zápas naživo, je i několik známých fotbalových osobností. Jako například vítěz Ligy mistrů Vladimír Šmicer: „Nemohl jsem odolat, atmosféra zápasu je naprosto jedinečná. Na hřišti jsou ti nejlepší hráči světa. Každou vteřinu je na co se koukat.“

Ještě před několika týdny se na výsluní prvního místa tabulky s přesvědčivým náskokem čtyř bodů vyhříval Real Madrid. Střeleckým statistikám s velkým náskokem kraloval opětovný držitel Zlatého míče Cristiano Ronaldo. Pak ale přišel naprosto nečekaný výpadek a ostudná porážka 0:4 od městského rivala Atlética Madrid a od té doby to přes některé dílčí úspěchy šlo s hrou Realu od deseti k pěti. Všechno vyvrcholilo minulý týden další ligovou prohrou v Bilbau a nepřesvědčivým postupem v Lize mistrů (navzdory domácí porážce od Schalke). V tabulce tak Real předstihla o pouhý bod Barcelona.

Odrazem této formy jsou i výkony nejlepšího střelce Cristiana Ronalda, který zatím v roce 2015 zaznamenal na své poměry podprůměrných 5 ligových branek. Naopak Lionel Messi v tomto kalendářním roce dal už 17 ligových branek (včetně tří hattricků) a po posledním kole vystřídal s celkovou bilancí 32 gólů na čele střeleckých statistik ligy Cristiana Ronalda.

Ve vyprodaném devadesátitisícovém kotli Camp Nou to nebude jen o fotbale. Své o tom ví i komentátor přenosu pro SPORT 1 Milan Štěrba: „Měl jsem to štěstí, že jsem byl přímo na stadionu při posledních dvou ligových setkání Barcelony s Realem Madrid. Fanoušci si během zápasu nic nedarují. Každou vteřinu je vidět a slyšet, že na sebe narážejí dva navzájem se nenávidějící světy. Katalánský a Kastilský.“

Vyrovnaný boj o titul, setkání nejlepších fotbalistů planety, střet nenáviděných rivalů a impozantní atmosféra na vyprodaném stadionu v Barceloně, který má kapacitu téměř sto tisíc míst. Je jasné, že na všechny diváky SPORT 1 čeká v neděli od 20:45 jedinečný zážitek.


O AMC Networks International – Central Europe

AMC Networks International – Central Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společnostní na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic soustřeďujících se na Střední a Východní Evropu. Současné AMCNI – Central Europe portfolio čítá 12 televizních stanic ve čtyřech žánrech: sport: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, Megamax, zábavně-vzdělávací: Spektrum, TVPaprika, Spektrum Home a filmové: AMC, Sundance Channel, Film Mánia, Film+ a Film Café. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky, jazykové verze a trhy. Je dostupný v celé řadě platforem včetně HD, služeb na vyžádání a verze pro mobilní telefony. AMC Networks International (AMCNI) je globální divizí AMC Networks a dodavatelem uznávaných zábavních pořadů pro předplatitele ve více než 140 zemích a územích v Africe, Asii, Evropě a Latinské Americe. AMCNI zahrnuje jak globální značky Sundance Channel a MGM Channel, tak populární kanály s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací najdete na www.amcnetworks.com/amcni.


O společnosti AMC Networks:

Společnost AMC Networks Inc. (NASDAQ: AMCX) se již více než 30 let věnuje produkci kvalitních filmů a pořadů, vlastní a provozuje několik populárních a oceňovaných značek v oblasti placené kabelové televize. AMC, IFC, SundanceTV, WE tv, a IFC Films produkují pořady, které jsou výrazné, zajímavé, kulturně relevantní a oslovující diváky napříč různými společenskými skupinami. Společnost také provozuje globální divizi, AMC Networks International. Více informací najdete na www.amcnetworks.com.


Ondřej Vácha, PR manager, AMC Networks International CE, 19. 3. 2015


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
11.04.2015 • Hra o trůny® bude uvedena 12. 4. 2015 současně ve více než 170 zemích
22.03.2015 • To nejlepší cestování, jaké si dovedete představit, ve 13. týdnu na Prima ZOOM
21.03.2015 • TV tipy Universal Channel ve 13. týdnu
20.03.2015 • UFC na NOVA Sport už od pondělí 23. března 2015
20.03.2015 • Premiérový seriál na Viasat Nature: Sirotčinec pro nosorožce
18.03.2015 • Velké kontinentální cesty po železnici pokračují od 19. března třetí řadou

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist